Ödemesi isleme girmeyenler

ödemem yattı saat 9 gibi biraz geç oldu ama olsun bence cumaya kaldığı için böyle karışıyor bazı ödemeler bankalar parayı geri iade edebiliyor . işleme girmeyen arkadaşlar sizin ödemeleriniz biraz geç yatacak gibi görünüyor yani bir anda işleme girip ödemelerinizi anında alacaksınız gibime geliyor çünkü işleme girmeme gibi birşey olamaz muhakkak girecektir ama bugun ama yarın ama 3 gün sonra girmemesi için aksi bir durum yok aksi bir durum olsa zaten adsense hesabınız incelemeye girer bilgilendirilirdiniz o yüzden adsensenin ödeme sayfası mecbur işleyecektir bir şekilde rahat olun bence .. Benim rahatsız oldugum nokta işleme girdiği halde ödemenin yatmamamasıydı ki bugun yattı darısı sizlere

вєякαη;555600' Alıntı:
ödemem yattı saat 9 gibi biraz geç oldu ama olsun bence cumaya kaldığı için böyle karışıyor bazı ödemeler bankalar parayı geri iade edebiliyor . işleme girmeyen arkadaşlar sizin ödemeleriniz biraz geç yatacak gibi görünüyor yani bir anda işleme girip ödemelerinizi anında alacaksınız gibime geliyor çünkü işleme girmeme gibi birşey olamaz muhakkak girecektir ama bugun ama yarın ama 3 gün sonra girmemesi için aksi bir durum yok aksi bir durum olsa zaten adsense hesabınız incelemeye girer bilgilendirilirdiniz o yüzden adsensenin ödeme sayfası mecbur işleyecektir bir şekilde rahat olun bence .. Benim rahatsız oldugum nokta işleme girdiği halde ödemenin yatmamamasıydı ki bugun yattı darısı sizlere

para insanı nasıl değiştiriyor:) (şaka ciddiye alma)bir saat önce ne diyordun,paraları alınca hemen sakinleştin :)

para insanı nasıl değiştiriyor:) (şaka ciddiye alma)bir saat önce ne diyordun,paraları alınca hemen sakinleştin :)

hocam ben 2005 ekim ayından bu yana adsense yayıncısıyım yani adsensenin ilk açılış tarihinden bu yana yayıncıyım 2007 yılından bu yana düzenli ödeme alıyorum gerek web site gerekse youtubeden ve bu olay ilk defa başıma geldi yani işleme girmese bu kadar tedirgin olmayacaktım fakat işleme girip ödeme dekontum çıkmasına rağmen ödemem yapılmayınca meblada bana göre büyük olunca insan ister istemez tedirgin oluyor .. . ama işleme girmeyenlerin tedirgin olmasına gerek yok çünkü mecbur işlenecektir o yazı adsense tarihinde böyle bişey yok olmadı görmedim duymadım da bu zamana kadar .. benim tek tedirginliğim ödeme makbuzum çıkmasına rağmen bankaya geçmediğiydi ve yıllardır ilk defa böyle bişey yaşadım

вєякαη;555639' Alıntı:
hocam ben 2005 ekim ayından bu yana adsense yayıncısıyım yani adsensenin ilk açılış tarihinden bu yana yayıncıyım 2007 yılından bu yana düzenli ödeme alıyorum gerek web site gerekse youtubeden ve bu olay ilk defa başıma geldi yani işleme girmese bu kadar tedirgin olmayacaktım fakat işleme girip ödeme dekontum çıkmasına rağmen ödemem yapılmayınca meblada bana göre büyük olunca insan ister istemez tedirgin oluyor .. . ama işleme girmeyenlerin tedirgin olmasına gerek yok çünkü mecbur işlenecektir o yazı adsense tarihinde böyle bişey yok olmadı görmedim duymadım da bu zamana kadar .. benim tek tedirginliğim ödeme makbuzum çıkmasına rağmen bankaya geçmediğiydi ve yıllardır ilk defa böyle bişey yaşadım

bu 2005 yılını görmekten gına geldi berkan :D

İngilizcesi olan çevirsin.Adsense forumundan alıntı. [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] :)
Hello,

For publishers using an electronic form of payment, I wanted to share with you information about the payment timeline so that you can better anticipate when your payment may arrive.

During most months, we typically begin initiating normal monthly scheduled payments at approximately midnight GMT on the 22nd calendar day of each month and send the instructions to our bank later that day.

We will begin initiating regularly scheduled payments for accounts with no payment holds and a balance exceeding the minimum payment threshold. We expect our bank to receive and begin processing your payment instructions around mid-day (GMT) on the 22nd of the month.
For EFT or wire transfer payments, the payment clearing processes in various locations may take 4-10 days before you receive the funds in your bank account after your payment is issued.

Every month we receive many questions from publishers who are concerned that their payment is late. Most of these cases are resolved simply by waiting an extra day or two for payment processing to complete. Electronic payments usually arrive in your bank account prior to month-end, and you may receive your payment much sooner than this, but please allow adequate time for your payment to arrive before becoming concerned with or inquiring about the status of an electronic payment. We usually have no way to obtain additional information regarding an electronic payment during this time period, and very rarely do payments fail after we’ve initiated a transfer.

When the "payment in progress" line appears, this indicates that we're preparing and sending your payment to our bank. When this changes to "payment initiated" or a link to a payment receipt, this means that our bank accepted the payment and forwarded it for processing. The time required for us to receive this acceptance confirmation from our bank varies by payment location, so do not be alarmed if this update takes longer to appear for your account than is reported by others on the forum. (For some locations, we receive this within hours of sending payment instructions, while other locations such as the U.K. require multiple days before we receive this response from our bank.) Allow additional days after our bank accepts the payment for it to traverse individual country clearing systems and arrives in your bank account.

Thanks for your patience,

The Google AdSense Team

Son düzenleme:
Formalite cevap vermisler. Odemeler 22 sinde baslayip 4-10 gun surebiliyor diyor
"Bu vakaların çoğu basitçe tamamlamak için ödeme işlemleri için fazladan bir veya iki gün beklenir ve çözülür" yazıyor birde.Zaten böyle formalite cevaplar vermesi lazım.Üye gibi konuşamaz :D

bparam bu sabah yattı boşa telaş ettim. ilk defa böyle bişey oldu. aynı banka aynıu şube sadece hesap numaraları farklı biri dün sabah 11 de geldi diğeri bu sabah 10 çok ilginç

Kusurabakmayında bilende konuşuyor bilmeyende.

Adsense ile daha dün tanışan kafasına göre ödeme gününe göre isyan ediyor yorum yapıyor.
İşleme girmeyen adsense sahipleri boşuna bu gece girer,yarın girer diye beklemeyin.Ya önümüzdeki aya alırsınız yada alamazsınız.İnşallah herkes alır diycemde çok zor.Ben ümidimi kestim işleme girmeyen paradan.

Geçen ay 10k ya yakın işleme girmedi,dedim 2-3 gün sonra girer,yine girmedi.Bankadan olabilir dedim banka hesabı değiştim onayladım gene girmedi.Neyse bu ay toplu 2 ay birden işleme girer dedim yine girmedi.Girmeyecekde eminim.Bi *** var ama ne.Kaç yıldır adsense ile çalışırım böyle bişey görmedim.Ödemesi gecikenlerde boş boş konuşmasın.işleme girdiyse alacaksın demek ödemen gönderildi demek ama sabır yokki bizde 1-2 güne yatar diye avunamıyoruz.

Neyse işleme girmeyenler boşuna beklemesin yapıılacak tek şey adsense desteğe mail atmak sürekli.Gerçi ben attımda ne oldu ama genede ha bugün ha yarın işleme girecek diye beklemekden iyidir.Herkes mail atsın yapılacak tek şey bu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu partner firması değil birşey değil, adsensede kesinleşmiş kazancın işleme girmemesinide 6 senedir ilk defa burda gördüm.. Allaha şükür benim başıma gelmedi ama parasını alamayanlar en yakın zamanda ödemesini alır inşallah

Benim küçük meblağ hala girmemiş sorun değil girerse alırız :)

eğer bu ay işleme girmezse,diğer ayda girmeyecektir demektir..

bütün kanalları partnere taşırım,anında..bıktım bu google nin saçmalıklarından

hala gelen giden bişey yok.ilk defa böyle bişey yaşıyorum buna bi açıklık getirmesi lazım google'ın

Ödemeler diğer ayın ilk haftasına sarkabilir bu gecikme AdSensede bazen olabiliyor . böyle giderse diğer ayın başında alacaksınız ödemenizi mecbur işleme girecek arkadaşlar başka şans varmı sizce ??? o panel bir düzen içinde işliyor ve bu düzen yıllardır böyle ödemeleriniz büyük ihtimal gecikecek ay başına doğru alacaksınız çok yüksek ihtimal yani muhakkak işleme girecektir aksi bir durum yok çünkü hesabınızda kesinleşen para işleme girer muhakkak ay başını bekleyin takip edin girecektir.

Benim de işleme girmeyen adsense mevcut :) mutsuzuz huzursuzuz :)

eğer bu ay işleme girmezse,diğer ayda girmeyecektir demektir..

bütün kanalları partnere taşırım,anında..bıktım bu google nin saçmalıklarından

hocam sen youtube u çöp edeceksin kural ihlalini bilerek yapacaksın inatla spam yapacaksın yasak olan şeyi daha sonra da gelmiş bıktım saçmalıklarından diyorsun saçmalayan kim iyi düşün istersen...:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri