Ödemesi isleme girmeyenler

arkadaşlar bence boşuna telaş yapıyorsunuz bakın bu sözümü unutmayın kesinlikle herkesin parası yatacak belki bugun belki 1 hafta snra belki diğer ödeme vakti ama kesinlikle herkesin parası yatacak eğer yatmıyacak olsaydı hiç kesinleşmezdi her kesinleşme döneminde zaten geçersiz tıklama olsun herhangi bir illegal işlem olsun belirleniyor ve ona göre bakiyeniz oluşuyor o bakiye orda olduğu sürece legal olarak algılanır ve mutlaka yatar

Arkadaşlar daha doğrusu bir arkadaşıma rica ettim araması için, o zaten ABD yaşıyor... 12 gibi arayacak, frm a bilgi geçerim!

Arkadaşlar daha doğrusu bir arkadaşıma rica ettim araması için, o zaten ABD yaşıyor... 12 gibi arayacak, frm a bilgi geçerim!

Umarim arayacak arkadas sektorden ozellikle odeme bekleyen bir arkadas degildir:) hizini alamayip sovmesin aman:)

İyi haberleri bekliuoruz

Umarim arayacak arkadas sektorden ozellikle odeme bekleyen bir arkadas degildir:) hizini alamayip sovmesin aman:)

İyi haberleri bekliuoruz

Bu sektörden ama kulvarı farklı :D Ödeme beklemiyor adsense falan yazık günah ödemeleri alırsak onun sayesinde üç beş kuruş atarız :D

Olmadı bende öyle yapayım orada oturan 2-3 arkadaş var onlarla irtibata geçip aramalarını rica ederim .
Bu sektör ile ilgileri yok .

arkadaşlar bence boşuna telaş yapıyorsunuz bakın bu sözümü unutmayın kesinlikle herkesin parası yatacak belki bugun belki 1 hafta snra belki diğer ödeme vakti ama kesinlikle herkesin parası yatacak eğer yatmıyacak olsaydı hiç kesinleşmezdi her kesinleşme döneminde zaten geçersiz tıklama olsun herhangi bir illegal işlem olsun belirleniyor ve ona göre bakiyeniz oluşuyor o bakiye orda olduğu sürece legal olarak algılanır ve mutlaka yatar

sen böyle diyon diyeri 2-3 aydır işleme girmeyen adsense var diyo kime inancaz bilmiyorum inşallah yatarr :D

sen böyle diyon diyeri 2-3 aydır işleme girmeyen adsense var diyo kime inancaz bilmiyorum inşallah yatarr :D

onların işleme girmediği zaman büyük bir çoğunluk değilde ama bu sefer büyük bir çoğunluk var nerdeyse forumun yarısı bu durumda

Adsense'te partner gibi acaba ödememizi bu ay alabilecek miyiz endişesiyle ödeme yapacaksa işimiz iş.

ya bence genel bir sıkıntı var neden ödenmesinki yabancılardada var bu iş diyorsunuz demekki var bir karın ağrıları düzeltirler ümidiyle bekliyelim bir dahaki ay bizimde başımız gelmez umarım

partner hiç çalışmadıgım için bilmiyorum.Ama partnerlerede adsense öedmiyormu para,yani adsense yine ödemezse değişen birşey olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri