Ödemesi isleme girmeyenler

bu adam google çalışanımı yoksa herhangi birisi mi?

Herhangi birisi. Google forumunda fazla takilan bir arkadas sadece :) Fakat soyle birsey var. Bu tarzda bazi kisilerin mesajlarini gordum , yetkili birine konuyu ilettim diye.Akabinde yetkili gelmis konuya vs . Hepsi bos degil anlayacaginiz.

Düzgünce cevapladım adamın yazdığını. Ya top cont. mantığı var yani belli bir süre takılınca forumda rütben oluyor. Yetkili bir ağabey çağırma şansın oluyor. Ama boş boş çağıramıyorlar, yemiyor herhalde :D

Düzgünce cevapladım adamın yazdığını. Ya top cont. mantığı var yani belli bir süre takılınca forumda rütben oluyor. Yetkili bir ağabey çağırma şansın oluyor. Ama boş boş çağıramıyorlar, yemiyor herhalde :D
https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/adsense/payments/Z_rGJ_uYud0[1-25-false]
burda yazan rozetine bakılırsa çalışan.ingilizcenle bizim durumu sorsana yazısını cevaplayarak

link istediğim yere çıkarmadı :D
https://productforums.google.com/forum/#!categories/adsense/payments
adsense pro payments kullanıcısı çalışan

Son düzenleme:
Ne aptalca bir durum yahu, tamam spam yapıyoruz ama bizim spam yapmamız google'in ziyan ettiği anlamına gelmez ki adam her türlü parasını alıyor. Onun dışında eğer paramız ödenmeyecekse veya başka bir sorun varsa en azından ufak bir bilgilendirme yapılabilir . Partnerlerden daha kötü oldu bu adsense bu ayda aynı sıkıntıyı yaşarsak her halde kimse kalmaz artık adsensede

inşallah işin içinden bi bit yenigi çıkmaz adsense en güzel yani parayı zmanında trink yatırması bu da giderse millet hepten partnere döner sade bu aya mahsus geçici bi sorundr umarm

O forumu 1 sene önce kullanırdım oradan ümit bekliyorsanız boşuna beklersiniz orada ki çalışanlar yetkililer diyeyim sadece forumla ilgilenir size teknik yardımda bulunamaz sadece ödemeler yapılacak falan filan sizi taziye edecek klasik cevaplardan öte yardımlarına rastlamadım. Sonradan da orayı bırakıp bu foruma dönmüştüm zaten.

göremeyeceğimiz için editliyorum. işleme girmez artık hiç umudum kalmadı. ona göre kanallarımı diğer adsenseye taşıyacağım ama o da işleme girmezse!

Son düzenleme:
Sizin gelmedi benim geldi %64 kesintiyle geldi ve ben özgün çalışan biriyim ilk defa böyle birşey oluo 1000tl kesinti oldu bu ay inşallah yatmaya. Paralar ile birlikte hepsi yatar

Benim merak ettiğim sahte izlenim kasıp parasını alan varmı ?

Sanırım son 2 gündür ödemesi işleme giren yok varsa bi yazsın sizlere zahmett :)

Benim de bir hesabın ödemesi yapılmamış daha bugün farkettim.Bu ay odeme yapılmaz herhalde.

Umuyorum ki devamı gelmeyecek olan bir sorundur yoksa durum vahim. Her ay böyle olursa gerçekten kötü.

Bence google mimlemeye devam edecek bu ay sorun yasamayanlar fazla sevinmesin bence

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri