Ödemesi isleme girmeyenler

Google mimlemeyle niye uğraşsın hocam çakar banı geçer yapmadığı şey mi niye oyun oynasın böyle,bana teknik bir problem var gibi geliyor

Google mimlemeyle niye uğraşsın hocam çakar banı geçer yapmadığı şey mi niye oyun oynasın böyle,bana teknik bir problem var gibi geliyor

Orasını bilemem bu sadece benim düşüncem

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Uğraşmaz google mimlemeyle falan direk kapar zaten sakıncalı durumda

Uğraşmaz google mimlemeyle falan direk kapar zaten sakıncalı durumda

Kendi adıma konuşayım .. teknik bir problem olsaydı diğer hesaplarıma ödeme gelmezdi.. neyse bir dahaki ayı hep birlikte bekleyip görelim :)

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Bende öyle düşünüyordum ama sonra fikrimi değiştirdim bence ödemeyecek billing sistemi filan yalan çünkü billing sisteminde sorun olsa 2 adsenseme ödeme yapılmadığı gün test ödemesi geldi sonuçta ondada bir IBAN var oda billinge bağlı bekleyip görüceğiz.

Bende öyle düşünüyordum ama sonra fikrimi değiştirdim bence ödemeyecek billing sistemi filan yalan çünkü billing sisteminde sorun olsa 2 adsenseme ödeme yapılmadığı gün test ödemesi geldi sonuçta ondada bir IBAN var oda billinge bağlı bekleyip görüceğiz.

Netleşecek herşey ama google bazı hesaplarda bilinçli bi yaptırıma gitmiş olsa direk bilgilendirirdi şimdiye kadar,problem giderilir inşallah sakız olmadan

вєякαη;561533' Alıntı:
Google ve Mimlememi iyi güldüm:D :D Google pis bi durum olsa zaten hesabı kapatır mimlemeyle niye uğraşsın adamlar :D

Başına gelincede ben gülerim berkan sorun yok :D :D

Başına gelincede ben gülerim berkan sorun yok :D :D

Çok AdSenseyi herkes kullanabilir önemli olan tecrübeli kullanmak 2005' den bu yana boşuna yapmıyoruz bu işi :D:D sen tutup her adsensende bir ev rakamı alırsan tabiki birisi incelemeye girince bütün hesaplar incelemeye girecektir. :D sonuç olarakda böyle sonuçlar görmek mümkün olabiliyor

вєякαη;561586' Alıntı:
Çok AdSenseyi herkes kullanabilir önemli olan tecrübeli kullanmak 2005' den bu yana boşuna yapmıyoruz bu işi :D:D sen tutup her adsensende bir ev rakamı alırsan tabiki birisi incelemeye girince bütün hesaplar incelemeye girecektir. :D sonuç olarakda böyle sonuçlar görmek mümkün olabiliyor

Sana incelemeden basheden oldumu ? Bunu böyle mi yorumladın :D inceleme olsaydı şu an benim bir tane hesabım bile kalmazdı.. Neyse uzatmayacağım..

вєякαη;561586' Alıntı:

@вєякαη sence adsense üst limit nedir banlanmamak için tek adsense?

Sorun genel olması adsense bildirirdi haberi sunun için alamıyorsunuz diye ortada birşey yokken ödeme yapmaması imkansız gibi

@вєякαη sence adsense üst limit nedir banlanmamak için tek adsense?

AdSense Ödeme Rapor dengesizliği bu 1 adsensede olabilir 10 adsensede insanların başına gelebilir . Örneğin bir hesabınızdan 1000 Tl alıpda diğer ay bu rakamı 2000 - 3000 arası çıkartırsan bana göre sıkıntıdır çünkü bu zamana kadar gördüğüm tecrübe bunu söyler .. ve çok adsense ile uğraşan arkadaşlar aynı şekilde bir hesabınızdan 1000 tl alıpta diğer AdSense hesabımızda 4000 üzeri varsa buda raporlamalara ciddi manada takılır neticesinde böylesine garip sorunlar görmek mümkün olabiliyor, incelemeye girmenize neden olabilir. Herşeyde denge çok önemlidir. :) İşte ben bu dengelere çok önem veriyorum o yüzden 2005 yılından bu yana sorun yaşamadım Allaha şükür sorun yaşamadım sorun yaşayacağımıda hiç sanmıyorum Not : Ödemeler yapılacak üstüne basa basa söylüyrum bunu ayın ilk haftasını bekleyin

Son düzenleme:
вєякαη;561604' Alıntı:
AdSense Ödeme Rapor dengesizliği bu 1 adsensede olabilir 10 adsensede insanların başına gelebilir . Örneğin bir hesabınızdan 1000 Tl alıpda diğer ay bu rakamı 2000 - 3000 arası çıkartırsan bana göre sıkıntıdır çünkü bu zamana kadar gördüğüm tecrübe bunu söyler .. ve çok adsense ile uğraşan arkadaşlar aynı şekilde bir hesabınızdan 1000 tl alıpta diğer AdSense hesabımızda 4000 üzeri varsa buda raporlamalara ciddi manada takılır neticesinde böylesine garip sorunlar görmek mümkün olabiliyor, incelemeye girmenize neden olabilir. Herşeyde denge çok önemlidir. :) İşte ben bu dengelere çok önem veriyorum o yüzden 2005 yılından bu yana sorun yaşamadım Allaha şükür sorun yaşamadım sorun yaşayacağımıda hiç sanmıyorum Not : Ödemeler yapılacak üstüne basa basa söylüyrum bunu ayın ilk hatasını bekleyin

Peki mesela diyelim boş bir adsense 0 TL kazançtan günlük 100TL kazanç sağlasak o adsense 4 bin tlde bırakıp diğer kanalları başka adsense taşıyıp bu şekilde 4-5 adsense 4 bin tlde bıraksak bir sorun olurmu?

Peki mesela diyelim boş bir adsense 0 TL kazançtan günlük 100TL kazanç sağlasak o adsense 4 bin tlde bırakıp diğer kanalları başka adsense taşıyıp bu şekilde 4-5 adsense 4 bin tlde bıraksak bir sorun olurmu?

Abicim buna hiç kalkışma bana göre sıkıntı olmaz fakat AdSense hesap eskiliğinide göz önünde bulunduruyor. Hesabın ne kadar eski ise onlara verdiğin güvende o kadar fazladır. Bu hareketi ben yapsam hesabım eski oldugu için görmezden gelebilir yada takılmayabilirim fakat senin yapman sıkıntı yapabilir.

вєякαη;561604' Alıntı:
AdSense Ödeme Rapor dengesizliği bu 1 adsensede olabilir 10 adsensede insanların başına gelebilir . Örneğin bir hesabınızdan 1000 Tl alıpda diğer ay bu rakamı 2000 - 3000 arası çıkartırsan bana göre sıkıntıdır çünkü bu zamana kadar gördüğüm tecrübe bunu söyler .. ve çok adsense ile uğraşan arkadaşlar aynı şekilde bir hesabınızdan 1000 tl alıpta diğer AdSense hesabımızda 4000 üzeri varsa buda raporlamalara ciddi manada takılır neticesinde böylesine garip sorunlar görmek mümkün olabiliyor, incelemeye girmenize neden olabilir. Herşeyde denge çok önemlidir. :) İşte ben bu dengelere çok önem veriyorum o yüzden 2005 yılından bu yana sorun yaşamadım Allaha şükür sorun yaşamadım sorun yaşayacağımıda hiç sanmıyorum Not : Ödemeler yapılacak üstüne basa basa söylüyrum bunu ayın ilk haftasını bekleyin

2 aydır işleme girmeyen Adsense hesabım var Berkan neden ödenmedi peki. :)

on aydır bu işteyim,on aydan sonra eski fakirlik günlerime döndüm nerdeyse:D
ilk göz ağrım olan adsensem olmasa kanalları taşıyacağımda bu ay alacak olduğumun 5katını bir ayda aldığımı bilirim.

yoksa hiç düşünmeden kanalları taşır adsenseyi silerdim.belki o şekilde silinince hesaba yatar mı diye denerdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri