Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 ev parası vardır![]()
ne kdar yüklü![]()
1 ev parası vardır![]()
uyyyyyyyiiii uşağım ne diysun sen da: D
Ödeme gelsin bu sefer yazıcam![]()
Diğer adsensemde ayın 22'sinde daha önceki mesajlarımda pin girdiğimi yazmıştım.Bana dün göndermişler ödeme.
Son ödeme 29.08.2014 12:59:31 tarihinde yapıldı.
Ama banka hesabımda görünmüyor henüz.Mesai saatlerinde göndermelerine rağmen.
Size büyük ihtimal aradaki saat farkı nedeniyle türkiye saati ile 22:59:31 ödeme yapılmıştır. Bankalar eft yi mesai saatleri içinde onayladıkları için Pazartesi günü ödeme yapılan banka hesabınıza meblağ geçmiş olacaktır.
Youtube hayatımın en yüklü 2 ödemesi bu ay almam gereken ödeme ve önümüzdeki ay alıcağım ödeme olucaktı. Bu ay alamadık şimdi 1 aylık daha üstüne eklenecekKanalları taşıyacaktım ondanda vazgeçtim. 1 Hafta felan ses çıkmazsa benden Ban yedim demektir
İlk şoku atlattıktan sonra dönerim
Nasip diyelim elleşmiyorum kanallara
![]()
Reyizzzz trilyonlari koydunuz kenara geçmişte zaten siz boyleyseniz bizim gibi çok az kazananlar napsin [emoji16]Murphy Kanunları
"Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir."
"Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir."
"Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır."
"Bir şeyin olma olasılığı, isteme olasılığı ile ters orantılıdır."
"Er ya da geç olası en kötü koşullar zincirlemesi vuku bulacaktır."
"Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir."----------------en çok bundan nefret ediyorum.
"Olmuyorsa zorlayın, kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi."
"Ne kadar beklersen bekle istenmediği zaman gelecektir."-----------------------------en çok bunu seviyorum.
"Çözülen her problem yeni problemler yaratır."
"Her şey yolunda gidiyorsa, kesin bir terslik vardır."
umarım bu hafta işleme girerde bu azap biter ))
kötü haber. adsense ban geldi
Gelen mailde ne yazıyor
kötü haber. adsense ban geldi
hocam geçmiş olsun-sanırım tahminlerim gerçekleşiyor
kesinleşen ne kadardı acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.