Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödemesi işleme girmeyenleri tek tek banlıyorlar arkadaşlar bilginiz olsun
+ o kanallarında hepsinin para kazanması uçmuş
Hocam neye dayanarak bunu söylüyorsunuz.Ortalık bu laf ile çok karışır kesin bir kanıtınız varmı ?
2 tane adsense im bugün banlandı güzel kardeşim 10 tane ye yakın da kanalın para kazanması gitti..
ben ortaya bir tez atmadım olanı yazdım dikkat edin diye
Ne kanıtı istiyorsun ki ?
arkadaşımın adsense işleme girmedi geçen ay hala banlanmadı banlanmazsa tezin çürümüş olacak.Dikkat edilecek birşey yok banlanırsa banlanacak zaten.Benim düşüncem böyle diye not eklersen daha iyi olur.
arkadaşımın adsense işleme girmedi geçen ay hala banlanmadı banlanmazsa tezin çürümüş olacak.Dikkat edilecek birşey yok banlanırsa banlanacak zaten.Benim düşüncem böyle diye not eklersen daha iyi olur.
bu bir tez değil diyorum sen hala tezin çürümüş olacak diyorsun
bu konu hassas bir konu ben emin olmadığım hiçbirşeyi yazmam buraya 2 tane gitti şimdi sırada 3. var öylece elim kolum bağlı bekliyorum kanalları da taşımıcam youtube a benden hediye olsun...
şuan beni anlaman mümkün değil boş yorumlar yapmassan sevinirim
teşekkürler...
Hocam arkadaşta diyorki öyle bişey olsa benim adsensimde ödeme alamadan banlanır . bu arkadaşın parası yattıgında ne diyceksin seninkide ilerde banlanacak nasıl olsa mı ? arkadaş sana diyorki bi fikrin tezin varsa sonuna bence koy sen diyosunki eminim . nereye eminsin işleme girmeyen kaç yüz tane hesap var hepsi banlanmadan emin olamazsın. neyse sabah sabah kusura bakma keyfim yok
Hocam arkadaşta diyorki öyle bişey olsa benim adsensimde ödeme alamadan banlanır . bu arkadaşın parası yattıgında ne diyceksin seninkide ilerde banlanacak nasıl olsa mı ? arkadaş sana diyorki bi fikrin tezin varsa sonuna bence koy sen diyosunki eminim . nereye eminsin işleme girmeyen kaç yüz tane hesap var hepsi banlanmadan emin olamazsın. neyse sabah sabah kusura bakma keyfim yok
benimde adsenseler banlandı haberiniz olsıun
bak hocam adsenseler diyorsun Youtube tek adsense açın diyor ama millet umursamıyor böyle banlar gelir işte. Artık daha titiz davranacak o halde toleranstan millet anlamıyor çünkü kanal kapanmalarına adsenselerde eklendi böylece.
Multi adsenseler temizlensin.
bak hocam adsenseler diyorsun Youtube tek adsense açın diyor ama millet umursamıyor böyle banlar gelir işte. Artık daha titiz davranacak o halde toleranstan millet anlamıyor çünkü kanal kapanmalarına adsenselerde eklendi böylece.
Multi adsenseler temizlensin.
Adam açmış 10 adsense amcasının oğlu yok şu yok bu bi ton daha sonra ban yedim.Vah hesabım gitti bir de ip değiştiriyorlar her Adsense de oldukça zekiceAdamlar ip bloklarından hesapların aynı kişiye ait olduğunu anlamıyor sanki D: Genel olarak söylüyorum.
Ödeme hala işleme girmedi (bu ay yani geçen ay param yattı) ne zaman işleme girer bir tahminde bulunabilir misiniz?
yav kardeş neyi uzatıyorsun hala ödeme de almayacak çünkü ban yiyeccek bu kadar basit gerçeklerin görün artık.
Banlar iyi oluyor ortalık multi adsenselerden temizleniyor.
senin şu multi üyeliğin de banlansa süper olacak!
hocam bence olay multi hesap sorunu değil. adsenseye bağlı kanallarda spamdan kapanma yaşadıysan uçuruyorlar. bütün youtube adsenseleri kapanırken web adsensem sağlam.
yav kardeş neyi uzatıyorsun hala ödeme de almayacak çünkü ban yiyeccek bu kadar basit gerçeklerin görün artık.
Banlar iyi oluyor ortalık multi adsenselerden temizleniyor.
Sende banlanmissin anlasilan multi olsam banlarlardi emin ol
Bi arkadaşla ortak kullaniyorum uyeligi hepsi o.
---------- Spam Engelliyici 11:34 ---------- Önceki Mesaj 11:32 ----------
Alaksı yok spamla hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.