Ödemesi isleme girmeyenler

Tüm ödemelerimi almama rağmen şu sıralar en çok ilgilendiğim konu parasını alamayanları paralarını alabilmesi.

Bu durum google ın sistemsel bir problemi ile ilgili olduğunu gösteriyor.. Büyük ihtimal çözülecektir..

Ben sizin yerinizde olsam gelsin gelmesin mail, yeni bir ödeme şekli varsa ekli ona geçip sonra birincil olarak istediğinizi yeniden geri ayarlardım. Yoksa da yeni ödeme şekli ekleyip onaylayıp sonra eskisine birincil olarak geçirin bence yine. Böyle denk gelmiş olması pek mantıklı değil yoksa yapınca düzelmiş olması. Ya da bana özel olarak benim bir hesabıma ödeme almamı duraklatmışlar o hesaba geçince ödeme şekli duraklatıldı şeklinde çıkıyor. O da mümkün.

Ben sizin yerinizde olsam gelsin gelmesin mail, yeni bir ödeme şekli varsa ekli ona geçip sonra birincil olarak istediğinizi yeniden geri ayarlardım. Yoksa da yeni ödeme şekli ekleyip onaylayıp sonra eskisine birincil olarak geçirin bence yine. Böyle denk gelmiş olması pek mantıklı değil yoksa yapınca düzelmiş olması. Ya da bana özel olarak benim bir hesabıma ödeme almamı duraklatmışlar o hesaba geçince ödeme şekli duraklatıldı şeklinde çıkıyor. O da mümkün.

Hocam bakım olabilir sistemde kesin bence bir sorun var çünkü geçen adsense giriş yapılamıyordu 1 gün yoktu geçici sorun diye tahmin ediyorum durumlar bunu gösteriyor.

bende ne mail var ne işlem var öylece duruyor...

Acaba google bizim hesaplara yanlışlıkla ödeme bekletme mi koydu 200 TL yazan eşiği 201 TL diye değiştirdim Ödeme Bekletme Kaldırıldı diye bir yazı geldi

Acaba google bizim hesaplara yanlışlıkla ödeme bekletme mi koydu 200 TL yazan eşiği 201 TL diye değiştirdim Ödeme Bekletme Kaldırıldı diye bir yazı geldi

Ben onu da kurcalamıştım bak, o yüzden de gelmiş olabilir o mailler. Ama ödeme yöntemi değiştirince geldi ikincisi. Bir şeyler oluyor bence ya hiç dokunmayın ya da kurcalayın kurcayalabildiğiniz kadar :D Ödeme almak için en büyük ihtimal ya hiç dokunmamak ya da kurcalamak olabildiğince :D:D

bende ne mail var ne işlem var öylece duruyor...

mail gelmezse bile ödeme şeklinizi değiştirin hocam, 200 tl ödeme eşiğini 205 tl yapın o zaman ödeme bekletme kaldırıldı diye mail geliyor..

Sonuç sistemsel bir problem büyük ihtimal..

Ödeme planı yazan yere eşik olarak 0 TL yazınca ödemeler duraklatıldı diye bir yazı geliyor

Ben onu da kurcalamıştım bak, o yüzden de gelmiş olabilir o mailler. Ama ödeme yöntemi değiştirince geldi ikincisi. Bir şeyler oluyor bence ya hiç dokunmayın ya da kurcalayın kurcayalabildiğiniz kadar :D Ödeme almak için en büyük ihtimal ya hiç dokunmamak ya da kurcalamak olabildiğince :D:D

Bu yolun sonu hiç iyi değil :) Kurcalarken bir bakmışsın
Incubus is banned.
:D

mail gelmezse bile ödeme şeklinizi değiştirin hocam, 200 tl ödeme eşiğini 205 tl yapın o zaman ödeme bekletme kaldırıldı diye mail geliyor..

ödeme eşiğini değiştirenlere ödeme gelecekmi bakalım ona göre bizde değiştirek bu günlerde sürekli uyarı veriyor mühendisler çalışıyor belki bu hafta ödenir

kPzIchB.png

Bunu görene kadar kurcalayın bence, görünce dokunmayın :D Her türlü yol kabul edilir bunu görmek için :D

kPzIchB.png

Bunu görene kadar kurcalayın bence, görünce dokunmayın :D Her türlü yol kabul edilir bunu görmek için :D

Bunu görmek için
Ödeme ayarlarına gelin
Ödeme planında yapılandıra basın

Ödeme eşiğini şu tutara çıkar: 0 TL yazın Kaydete basıp

Mail gelecek Google AdSense: Ödemeleri duraklatma nedeniyle ödemeler geçici olarak durduruldu diye

sonra eşiğe 201 TL felan yazın Google AdSense: Ödemeler tekrar başlatıldı - Ödemeleri duraklatma kaldırıldı
bu mail gelir :D

hocam mantıksal olarak ellemek sıkıntı yaratabilir belki çünkü daha önceden sürekli olarak ödeme aldığın bir sistem hiçbir ayarını ellemeden ödeme geliyordu.. eğer sistemsel bir problemse sorun düzeldiğinde işleme girecektir değilse başka bir sorun varsa da biraz daha bekleyelim bakalım ne göreceğiz...

hocam mantıksal olarak ellemek sıkıntı yaratabilir belki çünkü daha önceden sürekli olarak ödeme aldığın bir sistem hiçbir ayarını ellemeden ödeme geliyordu.. eğer sistemsel bir problemse sorun düzeldiğinde işleme girecektir değilse başka bir sorun varsa da biraz daha bekleyelim bakalım ne göreceğiz...

doğru diyosunuz hocam en iyisi beklemek..

bu aralar mühendisler çok çalışıyor sizede oluyormu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri