Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben sizin yerinizde olsam gelsin gelmesin mail, yeni bir ödeme şekli varsa ekli ona geçip sonra birincil olarak istediğinizi yeniden geri ayarlardım. Yoksa da yeni ödeme şekli ekleyip onaylayıp sonra eskisine birincil olarak geçirin bence yine. Böyle denk gelmiş olması pek mantıklı değil yoksa yapınca düzelmiş olması. Ya da bana özel olarak benim bir hesabıma ödeme almamı duraklatmışlar o hesaba geçince ödeme şekli duraklatıldı şeklinde çıkıyor. O da mümkün.
Ben sizin yerinizde olsam gelsin gelmesin mail, yeni bir ödeme şekli varsa ekli ona geçip sonra birincil olarak istediğinizi yeniden geri ayarlardım. Yoksa da yeni ödeme şekli ekleyip onaylayıp sonra eskisine birincil olarak geçirin bence yine. Böyle denk gelmiş olması pek mantıklı değil yoksa yapınca düzelmiş olması. Ya da bana özel olarak benim bir hesabıma ödeme almamı duraklatmışlar o hesaba geçince ödeme şekli duraklatıldı şeklinde çıkıyor. O da mümkün.
Acaba google bizim hesaplara yanlışlıkla ödeme bekletme mi koydu 200 TL yazan eşiği 201 TL diye değiştirdim Ödeme Bekletme Kaldırıldı diye bir yazı geldi
bende ne mail var ne işlem var öylece duruyor...
Ben onu da kurcalamıştım bak, o yüzden de gelmiş olabilir o mailler. Ama ödeme yöntemi değiştirince geldi ikincisi. Bir şeyler oluyor bence ya hiç dokunmayın ya da kurcalayın kurcayalabildiğiniz kadarÖdeme almak için en büyük ihtimal ya hiç dokunmamak ya da kurcalamak olabildiğince
![]()
mail gelmezse bile ödeme şeklinizi değiştirin hocam, 200 tl ödeme eşiğini 205 tl yapın o zaman ödeme bekletme kaldırıldı diye mail geliyor..
Sonuç sistemsel bir problem büyük ihtimal..
![]()
Bunu görene kadar kurcalayın bence, görünce dokunmayınHer türlü yol kabul edilir bunu görmek için
![]()
![]()
Bunu görene kadar kurcalayın bence, görünce dokunmayınHer türlü yol kabul edilir bunu görmek için
![]()
işlenmeye girdimi geçen ayınki hocam
mail gelmezse bile ödeme şeklinizi değiştirin hocam, 200 tl ödeme eşiğini 205 tl yapın o zaman ödeme bekletme kaldırıldı diye mail geliyor..
Sonuç sistemsel bir problem büyük ihtimal..
hocam mantıksal olarak ellemek sıkıntı yaratabilir belki çünkü daha önceden sürekli olarak ödeme aldığın bir sistem hiçbir ayarını ellemeden ödeme geliyordu.. eğer sistemsel bir problemse sorun düzeldiğinde işleme girecektir değilse başka bir sorun varsa da biraz daha bekleyelim bakalım ne göreceğiz...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.