Ödemesi isleme girmeyenler

özellikle hintlerde yoğun problem var.

umarım işleme girmeyenler ağustos kazançlarını kurtarmak için kanallarını taşımışlardır..gerçi taşınan adsenselerinde ne kadar yeni olursa olsun işleme girip girmeyeceği tam bir muamma !

Hayırlısı deyip o günü bekleyeceğiz artık..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

dün birisi bugün için yabancılarda resmi tatil salı dan sonra bakarız diordu.

Bence cumaya işleme girdi girdi girmesse sakat.
ben hala umut ve sabırla cumayı bekliyorum:)

Abd'de yaşayan yt işini bana öğreten arkadaşım var(Forum Dışı)... Sizin için ona soracağım bu işleme girmeme mevzusunu...

dua edin de bu ay da aynı şey olmasın inş bu ay ödeme alanlarda işe kaynayıp toplu bir isyan olmaz. toplaşır gider basarız binayı sırf bu forumda gitsek ohooo :D

Yok mu adam akıllı İngilizce si olupta araştırma yapan.
Yabancı forumlarda durum nasıl bir araştırsanız.
Bizde yeni başladık duruma bak şaka gibi :S

umarım işleme girmeyenler ağustos kazançlarını kurtarmak için kanallarını taşımışlardır..gerçi taşınan adsenselerinde ne kadar yeni olursa olsun işleme girip girmeyeceği tam bir muamma !

hocam paniğe sokuyorsunuz bence insanları...

paniğe gerek yok gerçekler bunlar,ve çok sinir bozucu durumlar..

belirsizlik berbat bi durum hepimiz aynı durumdayız ama taşıyıp taşımamanın iyi mi olacak kötü mü olacak sonuçlarını bence bilmeden yazmayın. insanlar yanlış yönlenip yanlış şeyler yapabilirler...

belirsizlik berbat bi durum hepimiz aynı durumdayız ama taşıyıp taşımamanın iyi mi olacak kötü mü olacak sonuçlarını bence bilmeden yazmayın. insanlar yanlış yönlenip yanlış şeyler yapabilirler...

bu saatten sonra taşımak işe yaramaz zaten-ben 2 yıldır taşırım,taşıdığım adsenselerde de kazanç kesinleşir,tabi yüksek meblağlı kanalları aynı adsenseye taşımamak lazım

Tam ogrencilik.bitti evlendik, yepyeni ir hayata son adimlari atmisken, belkide sektordeki son ayimda googleden darbe yedik.:) hayatim boyunca borc odedm.ileriye yonelik niseyler yapmaya calistim . kredinin sok taksidi kalmisti odeyemedik :) hepsinide istemem 200 tl yollasa adsensemi banlaain istiyorsa:)

Tam ogrencilik.bitti evlendik, yepyeni ir hayata son adimlari atmisken, belkide sektordeki son ayimda googleden darbe yedik.:) hayatim boyunca borc odedm.ileriye yonelik niseyler yapmaya calistim . kredinin sok taksidi kalmisti odeyemedik :) hepsinide istemem 200 tl yollasa adsensemi banlaain istiyorsa:)

su uyur mörfi kanunları uyumaz:D

Bugün face'deki paylaştığımız resim altındada söyledim çoğu arkadaşa.Adsense bunları illaki ödenecek ödeyecek.Genel bir sorun olduğu ap açık belli.Bir kaç arkadaş iletişime geçtiği yetkili derecesine yakın agızlardan edindikleri bilgiler bu yönde.

Benimde kendi çapımda sorduğum soruşturduğum kadarı ile herkes genel sorun diyor.Ve çok şaşkınlar nasıl böyle birşey olur diye.

Benim 1 adsensem geçen ay işleme girmemişti.Sabırla bekledim bu ay girer diye yani agustos ayı için gene girmedi.Ve halen işleme gireceğinden ümidim var.Beklerim1 ay daha gerekirse sorun değil yani.

Bana göre ;
1-Adsense ödemeyecek olsa hesapları açık tutmaz.EKO Sistem der basar geçer banı.
2-Ödemeyecek olsa,hesabınız inceleniyor der panele ve mailine uyarı mesajı bırakır.
3-Bütün dünyadaki yayıncılar içersinde genel olan bir sorun bu ki Türklere bize özgü değil bir açıklama yapmadan ödememezlik yapamaz.(Ya dediğim gibi ban atar geçer,yada illaki bir sebeb belirtir.)
4-Bu olan durum büyük bir güncelleme yada bir yetkiliden duydugum ve dediği kadarı ile Youtube tarafından yapılan hata.

Ayrıca bu ay adwordse büyük bir güncelleme olacakmış.Belki bunla bir alakası olabilir diycem ama sanmıyorum.Ve yine ayrıcada Biling sisteminde hata Türkiye için görünmüyotmuş buda ne derece dogrudur bilemem.

Daha aklımda vardı 1-2 sebeb daha ama dediğim gibi bana göre ödenecek.Yanılıyor olabilirimde,kötü sonuçlanabilirde herşey ama ben ümitliyim arkadaş.Sabırlıyımda ümitliyimde beklerim 1 aydaha gerekirse 2 ay daha.İllaki ya bi açıklama yapacak,ya bi sebeb gösterecek,ya banlayacak yada ödeyecek.Ben beklerim yani.Sonunda olumsuzda olsa yeni bir uygulaması yada güncellemeside olsa sonuçta ne yaptığını anlar ona göre tedbirimi alırım alabildiğimce yolumu ona göre çizerim.

Herkesin ödemesi durumu hali var ve bu sebeble bu ödemelerin işlemem girmemesi tabiki kötü ama burda boşuna yazmayada gerek yok güncel bilgi olmadıkca.Herkes işine gücüne baksın ki bununla uğraşacagız diye morelinizide bozup işinizden soğumayın.

Neyse herşeyin hayırlısı diyorum inşallah diğer olumlu düşünen arkadaşlar gibi bende yanılmama ve bu iş bir an önce sonuçlanır.Ve sağdan soldan destek mailleri atan bilgi almaya çalışan arkadaşlarımın durumuna görede bu hafta içi ne olduğu ortaya çıkacak.Ya şutlayacaklar yada ödenecek bir açıklama yapacaklar.

Sakin olun Rahat olun en önemlisi sabırlı olup işinize gücünüze bakın gerisi Allah kerim.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
[MENTION=7902]serkan[/MENTION] hocam arada senin yazilarini okumak insana moral veriyor. (Benim adsenseler odendi) ama senin yazini okumak bize ayri bir guc kuvvet veriyor. Iyiki varsin. ..

dün gelen maili paylaşmak istiyorum biraz olsun içimi rahatlattı

Ödeme ekibimiz, .... TL tutarındaki ödemenizin, 22 Temmuz'da başarıyla işleme konduğunu ve bankanıza ulaştığı bilgisini teyit etmiştir. Ekte, konuyla ilgili teyit bilgisini bulabilirsiniz. Bu belge ile bankanızla iletişime geçmenizi rica ederiz.

Temmuz ayı kazancınız .....TL olarak hesabınıza yansıtılmıştır ve Eylül ayının sonuna kadar ödenecektir.

dün gelen maili paylaşmak istiyorum biraz olsun içimi rahatlattı

Ödeme ekibimiz, .... TL tutarındaki ödemenizin, 22 Temmuz'da başarıyla işleme konduğunu ve bankanıza ulaştığı bilgisini teyit etmiştir. Ekte, konuyla ilgili teyit bilgisini bulabilirsiniz. Bu belge ile bankanızla iletişime geçmenizi rica ederiz.

Temmuz ayı kazancınız .....TL olarak hesabınıza yansıtılmıştır ve Eylül ayının sonuna kadar ödenecektir.

hocam sen mail felan attındamı bu cevabı verdiler yoksa otomatik mesajmı bizde ulaşalım adamlara

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri