Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok.üvey evlat gibi kaldık ortadageçen ay işleme girmeynler bu ay girdi mi arkadaşlar, bende yine girmedi ?
geçen ay girmeyip bu ay alan var mı içinizde ?
Geçen ay işleme girmeyenler düzelsin diye beklerken sorun olmayan da işleme girmedi bu ay. Bu olay yayılıyor iyice malesef.
Sorun olmayan adsensenizde herhangi bir işlem yapmışmıydınız ?
---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 12:42 ----------
Aklıma gelmişken yazayım ödemesi işleme girmeyen adsenselerde devre dışı kalmış kanalı olan var miydi acaba..
HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi
Dun googleyi arayip isleme girmedigini anlattim onlarda benim icin google merkeze mail attilar ve en kisa surede odenir dediler sorun sadece bende degil bircok kiside varmis
bir çok anlamsız kişi olduğunu biliyoruz da sorunca da ban yiyoruzDun googleyi arayip isleme girmedigini anlattim onlarda benim icin google merkeze mail attilar ve en kisa surede odenir dediler sorun sadece bende degil bircok kiside varmis
valla hocam bi nebze rahatlattın içimizi inşallah dediğin gibi olur.
bir çok anlamsız kişi olduğunu biliyoruz da sorunca da ban yiyoruz
ben ödeneceğini sanmıyorum bu saatten sonra.koskoca mühendisler bunu mu halledemedi![]()
Dun googleyi arayip isleme girmedigini anlattim onlarda benim icin google merkeze mail attilar ve en kisa surede odenir dediler sorun sadece bende degil bircok kiside varmis
Şuan işleme girmeyen adsensede günlük 50-60 tl kazandıran kanal var şimdi diğer adsenseye taşısam hangi adsensede kesinleşir para?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.