peki hocam bidahaki ay olan para kesinleştimi ? kesinleşen önceki ayın üzerinemi eklendi ?
yok bir daha kesinleşmedi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki hocam bidahaki ay olan para kesinleştimi ? kesinleşen önceki ayın üzerinemi eklendi ?
Yeni gelen kurallardan sonra benim tahminim bu ban olayları telif eşleşen dünya engeli vs. Gelmesi sebebindendir. Temiz bir adsense açıp uzn süre telif gelmeyrn içeriklerimizi yüklersek eskisi gibi düzenli ödeme alabiliriz diye düşünmeye başladım
Yeni gelen kurallardan sonra benim tahminim bu ban olayları telif eşleşen dünya engeli vs. Gelmesi sebebindendir. Temiz bir adsense açıp uzn süre telif gelmeyrn içeriklerimizi yüklersek eskisi gibi düzenli ödeme alabiliriz diye düşünmeye başladım
Yaklasık 2 ay önce adsensem banlandı 1-2 hafta aradan sonra yenisini actım bügün yine banlandı adsensede sadece 1 kanal bağlıydı kontrol ettim 3 gün önce 1 tane telif gelmisartık adsense calısmıcam acıkcası artık youtubeyle uğrasmayı düsünmüyorum 2-3 tane life quiz kanal yapcam baktım olmuyor onlarda sıkıntı bırakcam bu isi.
Ödemesi işleme girmeyen arkadaşlar
Sizlere bir soru sormak istiyorum maillerinizi kimden alıyorsunuz veya kimden aldığınız mailler bağlı adsenseler de
Forumda bir kaç arkadaş bot ile cok seri bir şekilde mail açıp satıyorlar yaklaşık 30 kişiye sordum ödemesi işleme girmeyen arkadaşlardan ortak nokta olarak botla mail satan bir arkadaş dan mail aldıklarını gözlemledik yani bu durum telif vs ile alakası yok diye düşünüyorum benimde bu ay telif yiyen topluluk yiyen adsenselerim kesinleşti ödemesi aldım 11 adsenseden sorunsuz şekilde
bu verilere göre tek problem mailler kalıyor botla açıldıkları için
Ne mail aldım ne bot kullandım. Bunlara rağmen 10 aydır ödeme aldığım hesabım banlandı. Yanında diğerlerini de götürdü. Her adsense'da farklı isim farklı iban farklı adres farklı telefon no kayıtlı olmasına rağmen 1 ay içinde hepsi teker teker uçtu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.