Ödemesi isleme girmeyenler

bu işleme girmeyen hesaplar barındırıcı veya web adsense fark ediyormu bilgisi olan varmı çoğunluk yt barındırıcı hesapmı acaba?

3 aydır ne adsense bilgilerine karıştım ne de kanala birşey ekleyip sildim ama benim paramda işleme girmedi. hiç bir şekilde telif vb. bi durumda olmadı şuan adsensim banlanmadı ödenecek tutarda gösteriyo parayı hala geçen ay sorunsuz aldım paramı bi türlü çözemiyorum sebebini:(:confused: :/

Yeni gelen kurallardan sonra benim tahminim bu ban olayları telif eşleşen dünya engeli vs. Gelmesi sebebindendir. Temiz bir adsense açıp uzn süre telif gelmeyrn içeriklerimizi yüklersek eskisi gibi düzenli ödeme alabiliriz diye düşünmeye başladım

Yeni gelen kurallardan sonra benim tahminim bu ban olayları telif eşleşen dünya engeli vs. Gelmesi sebebindendir. Temiz bir adsense açıp uzn süre telif gelmeyrn içeriklerimizi yüklersek eskisi gibi düzenli ödeme alabiliriz diye düşünmeye başladım

Aynen hocam telif topluluk tasıyan kanalınız varsa veya daha onceden gelen maili silmediyseniz basınıza dert oluyor boyle :S

Yaklasık 2 ay önce adsensem banlandı 1-2 hafta aradan sonra yenisini actım bügün yine banlandı adsensede sadece 1 kanal bağlıydı kontrol ettim 3 gün önce 1 tane telif gelmis :) artık adsense calısmıcam acıkcası artık youtubeyle uğrasmayı düsünmüyorum 2-3 tane life quiz kanal yapcam baktım olmuyor onlarda sıkıntı bırakcam bu isi.

Yaklasık 2 ay önce adsensem banlandı 1-2 hafta aradan sonra yenisini actım bügün yine banlandı adsensede sadece 1 kanal bağlıydı kontrol ettim 3 gün önce 1 tane telif gelmis :) artık adsense calısmıcam acıkcası artık youtubeyle uğrasmayı düsünmüyorum 2-3 tane life quiz kanal yapcam baktım olmuyor onlarda sıkıntı bırakcam bu isi.

Hocam bu yeni adsense hesabını daha önce giriş yaptıgınız pcden mi açmıştınız

Bu şekilde başka kişiler varmı şuanda telif gelen temiz yeni adsensesi banlanan.

Ödemesi işleme girmeyen arkadaşlar
Sizlere bir soru sormak istiyorum maillerinizi kimden alıyorsunuz veya kimden aldığınız mailler bağlı adsenseler de
Forumda bir kaç arkadaş bot ile cok seri bir şekilde mail açıp satıyorlar yaklaşık 30 kişiye sordum ödemesi işleme girmeyen arkadaşlardan ortak nokta olarak botla mail satan bir arkadaş dan mail aldıklarını gözlemledik yani bu durum telif vs ile alakası yok diye düşünüyorum benimde bu ay telif yiyen topluluk yiyen adsenselerim kesinleşti ödemesi aldım 11 adsenseden sorunsuz şekilde
bu verilere göre tek problem mailler kalıyor botla açıldıkları için

Ödemesi işleme girmeyen arkadaşlar
Sizlere bir soru sormak istiyorum maillerinizi kimden alıyorsunuz veya kimden aldığınız mailler bağlı adsenseler de
Forumda bir kaç arkadaş bot ile cok seri bir şekilde mail açıp satıyorlar yaklaşık 30 kişiye sordum ödemesi işleme girmeyen arkadaşlardan ortak nokta olarak botla mail satan bir arkadaş dan mail aldıklarını gözlemledik yani bu durum telif vs ile alakası yok diye düşünüyorum benimde bu ay telif yiyen topluluk yiyen adsenselerim kesinleşti ödemesi aldım 11 adsenseden sorunsuz şekilde
bu verilere göre tek problem mailler kalıyor botla açıldıkları için

Ne mail aldım ne bot kullandım. Bunlara rağmen 10 aydır ödeme aldığım hesabım banlandı. Yanında diğerlerini de götürdü. Her adsense'da farklı isim farklı iban farklı adres farklı telefon no kayıtlı olmasına rağmen 1 ay içinde hepsi teker teker uçtu.

Ne mail aldım ne bot kullandım. Bunlara rağmen 10 aydır ödeme aldığım hesabım banlandı. Yanında diğerlerini de götürdü. Her adsense'da farklı isim farklı iban farklı adres farklı telefon no kayıtlı olmasına rağmen 1 ay içinde hepsi teker teker uçtu.

o zaman ortak bir yanıolması lazım hepsinin.
aynı vds den giriş yapmış olman gibi.
yakalayacak başka birşeyi yok gibi.
aynı bilgisayardan vds den ip den filan yakalamış olabilir.

Bir çok deneme yaptım ve alamayan arkadaşları inceledim. Düşündüğüm tek sonuç spama bulaşan her kişi ödeme alma konusunda şansını düşürüyor. Spam ile ilgisi olan, olabilecek tüm hesapları kapatıyorlar.
Partnerler ile alakalı değişikliklere de bakacak olursak ödeme konusunda Google daha da cimrileşti. O yüzden artık para aslanın ağzından midesine indi bu ay itibariyle :)

7 adsensten 1 i işleme girmemişti bugün banlandı diğerlerine vurmaz inş.

ödemesi işleme girmeyen adsense silsek diğerlerini kurtarır mıyız acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri