Ödemeyi Düzenli Yapan Partner Firması Varmı?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
partnerler google dan alıyor 2 hafta onlarda kalıyor para sonra bize yatırıyorlar ???

Cevabını net olarak verdim ama sizin vermiş olduğunuz tarih üzerinden ceva veriyim tekrar dan.

Bugün ağa girdiğinizi varsayarsak. 6-30 günleri kesinti dahil 150 dolara erişmiş iseniz, Mart ayının 2. haftası yani 13-15 günleri ödeme alırsınız.

Nedenine gelince:

Ocak ayının ilk haftası ağa giriyorsunuz, 5 hafta ileri gittiğimizde şubat ayının 1. haftasına geliyor, yani ödeme almak için olan süreyi doldurmuş oluyorsunuz, banka ödemeleri için %100 değil, 2. hafta yapıldığı için siz şubatın 13-15 günleri ödeme alma ihtimalinzi var ama %100 şekilde, Martın 13-15 günleri alırsınız.

Mart ayının 2.haftası demişssiniz şaşırdınız sanırım Nisan ayının 2. haftası 150 dolar geçmiş isem paramı alıyorum yani öylemi. Yukarıdaki arkadaş mayısta alırsın diyince ilk ödemeni, vazgeçtim biran partnere geçmekten.

Bildiğim kadarıyla bütün network firmaları ilk ödemeyi 2 ay geciktirip sonra aydan aya ödemeye başlıyorlar.
Zoomin.tv ye bağlı çalışan biri olarak...

Banka,Paypal,Wester Union ödemesi yapılıyor.
Banka ve wester union 150, Paypal 1 dolar allt limiti vardır.

ödeme standartı, ağımızda 5 hafta kaldıktan sonra başlar.

Örnek: ocak ayının ilk haftası da girseniz son haftasıda girseniz, 5 hafta sonra, gelen ayın ilk haftası paypala, 2. haftası banka ve wester union ödemeleri yapılır.

5 aydır bu firma ile çalışıyorum, ödemelerde skıntı yaşanmadı.!

ETC NETWORK olarak, hak edip de teknik yada gereksiz bahaneler ile yapılmayan ödemeler, tarafımızda ödenmektedir. zoomin.tv ye bu derece güveniyorum..

ödemeleriniz bizimle her harikarda güvende.!

---------- Mesaj saat 15:27:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:26:59 civarında gönderildi. ----------

Paypalda %2 komisyon ve düşük kur kesintileri bulunmaktadır.

film dizi bu tür şeylere de ödeme yapıyormu

Mart ayının 2.haftası demişssiniz şaşırdınız sanırım Nisan ayının 2. haftası 150 dolar geçmiş isem paramı alıyorum yani öylemi. Yukarıdaki arkadaş mayısta alırsın diyince ilk ödemeni, vazgeçtim biran partnere geçmekten.

özür dilerim ocak ayı diye hesaplıyorum. örneklerimizi hep ocak ayını göz önüne alarak yaptığımız için böyle bir yanlışlık oldu. Net olarak şu şekilde;

06-03-2014 yani mart ayının 6 da kabul edilir iseniz, Mart ayının 06-30 günleri banka için olan alt limit 150 dolara erişir iseniz, %100 değil, banka için Nisan 13-15 günleri alabilirsiniz. Çün ki bizim ağımızda 5 haftayı doldurmuş olmalısınız, ödemeler sabit olduğu için ve siz 5. haftayı Nisan ilk haftası tamamladığınız için, banka ödemelerine yetişiyorsunuz alma ihtimaliniz var.

%100 olara ise, Mayıs ayının 13-15 günleridir.

---------- Mesaj saat 19:27:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:25:39 civarında gönderildi. ----------

film dizi bu tür şeylere de ödeme yapıyormu

Kabul edilir iseniz evet.

Biz ETC Network olarak kabul etmiyoruz, Zoomin.tv ağına direk yada farklı aracı ile girdiğiniz ki imkansız değildir, girebilirsiniz. Ödemelerinizi alırsınız.

Network firmaları içeriğinizi kontrol edip bu adam illegal içerik paylaşıyor diyerek ödemenizi kesmez, kesemez.!

Ozaman paypal alanlar için en güzeli dolar hesabinq çekmek.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rpm'den 1yıldır düzenli ödeme alıyorum ama kanalı kabul ettirmek çok zordur.

özür dilerim ocak ayı diye hesaplıyorum. örneklerimizi hep ocak ayını göz önüne alarak yaptığımız için böyle bir yanlışlık oldu. Net olarak şu şekilde;

06-03-2014 yani mart ayının 6 da kabul edilir iseniz, Mart ayının 06-30 günleri banka için olan alt limit 150 dolara erişir iseniz, %100 değil, banka için Nisan 13-15 günleri alabilirsiniz. Çün ki bizim ağımızda 5 haftayı doldurmuş olmalısınız, ödemeler sabit olduğu için ve siz 5. haftayı Nisan ilk haftası tamamladığınız için, banka ödemelerine yetişiyorsunuz alma ihtimaliniz var.

---------- Mesaj saat 19:27:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:25:39 civarında gönderildi. ----------

Biz ETC Network olarak kabul etmiyoruz, Zoomin.tv ağına direk yada farklı aracı ile girdiğiniz ki imkansız değildir, girebilirsiniz. Ödemelerinizi alırsınız.

Network firmaları içeriğinizi kontrol edip bu adam illegal içerik paylaşıyor diyerek ödemenizi kesmez, kesemez.!
hocam neden her mesaj da %100 değil ibaresi var demekkı saglam değil yani bumuu anlatmak istediğiniz

Bugün hemen başvursam hızlı bir şekilde onaylanırmıyım acaba. Birde dolar hesabı açmam gerekiyormuş sanırım dimi?

hocam neden her mesaj da %100 değil ibaresi var demekkı saglam değil yani bumuu anlatmak istediğiniz

cümleyi tekrar gözden geçirmelisiniz, ödemeler de %100 değil demiyorum, Mart ayında katılıp Nisan ayında ödeme alması %100 değil ama alma ihtimali var Banka için. Ama normal ödeme yani garantili ilk ödemeyi alacağı gün Mayıs ayıdır.

---------- Mesaj saat 19:42:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:40:49 civarında gönderildi. ----------

Bugün hemen başvursam hızlı bir şekilde onaylanırmıyım acaba. Birde dolar hesabı açmam gerekiyormuş sanırım dimi?

Paranızı saglıklı ve skıntısız alabilmeniz için dolar hesabı olması iyidir.
Kanal durumunuza bağlı bzde süreç 24 saattir. Bugün başvuru iseniz onay yada red yarın öğleden sonra sonuçlanır. Cumartesi Pazar inceleme yapılmaz.

tamam kabul etme :) önce amatör videolar ile basvururum ağına girdikden sonra videoları değiştirim film dizi atarım. hani video kontrol etmiyordunuz yoksa siz edicekmisniz ? :) (etmiceksinizidr heralde :D )

yeni konu açmim şimdi bende arayıştayım bu aralar öncelikle burda ne demek istiyor :

Your channel has already been registered in our database. Please bear with us a couple of days as we process your application.

tamam kabul etme :) önce amatör videolar ile basvururum ağına girdikden sonra videoları değiştirim film dizi atarım. hani video kontrol etmiyordunuz yoksa siz edicekmisniz ? :) (etmiceksinizidr heralde :D )

Kardeşim nediyorsun ??

Biz bir kolaylık yapıyoruz, özgün içerige teşfik amaçlı şart şurt aramıyoruz ama bu durumu kötüye kullanmanızada bukadar açık izin veremeyiz...Hatta sizin bu yorumunuzdan sonra bunu kullananlar artacağı için en kısa zamanda bir kişi ayarlayıp kanalları denetletmeye başlayacağım :)

Uyarısız ağdan atılmayı kabul ediyorsanız bildiğinizden şaşmayın... Sonra konu açarsınız, zoomin.tv de ne ihtar ne uyarı ağdan atmışlar beni diye

---------- Mesaj saat 00:29:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:27:52 civarında gönderildi. ----------

yeni konu açmim şimdi bende arayıştayım bu aralar öncelikle burda ne demek istiyor :

Your channel has already been registered in our database. Please bear with us a couple of days as we process your application.

veritabanımızda zaten varsınız, kanalınızın incelenmesi için bize biraz zaman verin diyor.

Daha önce direk yada farklı bir aracı veya alt bayii ile başvurmuşsunuz.

veritabanımızda zaten varsınız, kanalınızın incelenmesi için bize biraz zaman verin diyor.

aslında vurmamıştım bu partnere başka birine vurmuştum alt bayi ile bir tuhaflık var ama neyse ,cevaplar nereye geliyor kanalamı mailemi kaç gün sürüyor?

---------- Mesaj saat 23:49:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:40:44 civarında gönderildi. ----------

aslında vurmamıştım bu partnere başka birine vurmuştum alt bayi ile bir tuhaflık var ama neyse ,cevaplar nereye geliyor kanalamı mailemi kaç gün sürüyor?

erdal posta kutunu boşaltırmısın önemli bir pm atacam .

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam aginiza girdikten sonra dasboard'a paypal eklemek odemeler icin yeterlimidir? Baska birsey lazimmi? Form doldurmak, vs falan gibi?

---------- Mesaj saat 23:49:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:40:44 civarında gönderildi. ----------

erdal posta kutunu boşaltırmısın önemli bir pm atacam .

[email protected] adresine yolla, ben bakıyorum sadece, diğer ekip değil.

Sonuç, kanalınız sistemi geçmiş ise 24 saat, geçmemiş ise süreç belli değil, Bana yapılan başvurularda Red yada Onay 24 saat, biz yolluyoruz sistemi geçmiyor, ama bize yetersiz izlenim diye red edebiliyorlar bizler yeniden yollarız yada bizde red ederiz yani bizde sonuç red yada onay 24 saatir ama merkezde veya diğer aracılar nasıl çalışıyor bilmiyorum fakat, durum şu şekilde işliyor..

Başvuruyu yapıyorsunuz, sistemden geçmemiş ise ya bilerek bekletiliyor yada hiç fark edilmiyor.

Bağvuru yaparken hangi maili vermiş iseniz sonuç o maile gider.

---------- Mesaj saat 00:53:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:52:40 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocam aginiza girdikten sonra dasboard'a paypal eklemek odemeler icin yeterlimidir? Baska birsey lazimmi? Form doldurmak, vs falan gibi?

Hayır.

ödemeler kısmına girip neyi seçtiniz ise orda istediği bilgileri vermek yeterlidir.

Arkadaşlar konuya direk girip cevap veriyorum ama sanırım konu farklı. Yani arkadaş soru sormuş, ödemeyi düzenli yapan firma diye... Bana sorularınızı bizim başlıklarımızda veya mail yolu ile iletir iseniz arkadaşın konusu dağılmamış olur.

Kardeşim nediyorsun ??

Biz bir kolaylık yapıyoruz, özgün içerige teşfik amaçlı şart şurt aramıyoruz ama bu durumu kötüye kullanmanızada bukadar açık izin veremeyiz...Hatta sizin bu yorumunuzdan sonra bunu kullananlar artacağı için en kısa zamanda bir kişi ayarlayıp kanalları denetletmeye başlayacağım :)

Uyarısız ağdan atılmayı kabul ediyorsanız bildiğinizden şaşmayın... Sonra konu açarsınız, zoomin.tv de ne ihtar ne uyarı ağdan atmışlar beni diye

---------- Mesaj saat 00:29:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:27:52 civarında gönderildi. ----------

neden ? kendi lafını inkar etmiş oluyorsun ama ne gerek var!?

"3- Zoomin.TV olarak iceriginiz ne olursa olsun youtube odeme yaptiginda biz yapariz. Kanalini inceleyip yok arkadas sen illegal icerik atmissin senin odemeni yapmayiz demez."

bu yazı size aitmi degmli ?

"3- Zoomin.TV olarak iceriginiz ne olursa olsun youtube odeme yaptiginda biz yapariz. Kanalini inceleyip yok arkadas sen illegal icerik atmissin senin odemeni yapmayiz demez."

Bu cümle ile...

Biz bir kolaylık yapıyoruz, özgün içerige teşfik amaçlı şart şurt aramıyoruz ama bu durumu kötüye kullanmanızada bukadar açık izin veremeyiz...Hatta sizin bu yorumunuzdan sonra bunu kullananlar artacağı için en kısa zamanda bir kişi ayarlayıp kanalları denetletmeye başlayacağım

Bu kelime arasında ki bağ nedir ?

"Senin ödemeni yapmayız" demez diyor, diğeri ise atarız diyor.! ödemeni alamazsın demiyor. Tekrar okuyun cümleleri ve arkadaşın konusunda bu durumu uzatmayın, bizim kategorimizde konu açın orda devam edelim eğer söyleyecek bir sözünüz olur ise.

Cok güzel noktaya değinmişsin. Bir dediği diğerini tutmuyor malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri