istanbul olsaydı başlamıştık şimdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iste bu sekil mantikli,yani hem ayli ksabit maas ve kazandirdigin,aylik kazandiracagin paradan 100/? li komisyon almak bu isteki en mantikli olay.Bu sekilde olmasi lazim eger surekli ve duzenli bir calisma olacaksa.
konuyu açtığınız için teşekkürler. Hocam bizde aynı şeyi düşünüyoruzz zaten. aylık sabit maaş + prim dedim konumda zaten bu primi %20 gibi düşünüyoruz. yani kazandırdığı paradan %20 alacak birde sabit maaş alacakBana 20 k tl kazandıran bir adama 1k ücret vermek zaten saçma olur dediğim gibi ilk ay deneme olacak diğer ay performansına göre düzenleme yapılacak.
Konunun tekrar açılmasını düşündüğüm sıra konu tekrar aktif edildi yerinde, doğru bir karar iyi forumlar
bende sıhhıyedeyım yarın bi uğrarım yanınıza detaylı konuşuruz![]()
pazar günü kapalıydıkbugün ugrayabilirsiniz.
insanlar nelerden para kazanmaya çalışıyor yaw. biri tel onaylı gmail ve kanal açarım bilmem şu kadar para diyor. Bunun yolunu insanlara öğretmek yerine.
biride çıkmış bana youtubeden para kazandır bende sana maaş verim diyor)
Aklı olan adam kendi parasını neden gidip başkasına kazandırsın. ssk ve yemekse adam kazandığı paradan kendi öder onu zaten.
bu sadece gözü açıklıktır. adam 1 ay bedevadan video yükletir ondan öğreneceğini öğrenir. 1 ay sonra hadi dostum biz senden birşey kazanamadık hadi sana güle güle.
Bu direk tuzak. kimse inanmasın.
Konununda kapatılmasını talep ediyorum. insanlar madur edilmesin.
Sen git çalış o arkadaşlarla dostum o zaman.kimse hiçbiyerde çalışmasın o zman niye millete para kazandısın ki![]()
Sen git çalış o arkadaşlarla dostum o zaman.![]()
çalışıyoruz zaten dostum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.