Ogame'yi Duydunuzmu? Browser Oyunu? Çok Sağlamdır

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Anılarım canlandı, zamanında bu oyunun klonunu yazıp server açmıştım.Baya oyuncum olmuştu :D

Clone'unu kurayım isterseniz hepiniz ogame ile uğraşırken biz YT'den dünyaları götürelim :D

zaman yetmiyor yt sağolsun :(

Ben Yakuzaaa35 nickiyle oynardım hep :) tribalenfeksiyon vardı bi tane kimdi o çıksın ortaya :D

Ogame tam 5 sene oynadım paralı yaptıklardan sonra bıraktım :)

Yakini -kabuslord. Bi benmi kurtulamadım bu hastalıktan:-)

benim kuzenim gelmişti deli gibi oynuyordu hep pc başında bir şeyleri takip ediyordu hatırlamıyorum tabi :D yıl 2010 ya da 2008 :D

şu oyuna çok fazla zaman harcadım yeni temaya geçtiğinde bırakmıştım oyunu bilmiyorum durum ne :D

oyun kısmen matematik işi :D sürekli başında olmanızı gerektiriyor filo vurulunca kriz geçiriyonuz :D hele filoya dönüş sonrası kilit atıyorlar sadece vurulmasını izliyorsunuz :D

sökmek dönüşüne 1 kere tam kilit atmıştım :D gerçekten zor iş yani ;)

ve kesinlikle başlamayın derim oyunun oynayışı gereği sürekliş kontrol etmelisiniz pc kapatayım çıkayım yok :D

Son düzenleme:
telefonun saati hep sabah 4 e kuruluydu, ay çıkaramaya çıkaramaya aysız filo kilitlemeyi bile öğrenmiştim. Gençlik işte:) nelerle uğraşmışız, o zamanlar bu youtube işi olaydı iyiydi.

evren 1 de başlamıştım ottoman power diye ittifağımız vardı. ISPANAK diye bi herif liderdi sıralamada vay be 35-40 sene onceydi:confused:

telefonun saati hep sabah 4 e kuruluydu, ay çıkaramaya çıkaramaya aysız filo kilitlemeyi bile öğrenmiştim. Gençlik işte:) nelerle uğraşmışız, o zamanlar bu youtube işi olaydı iyiydi.

Hangi Evrendeydiniz Hocam ?

evren 1 de başlamıştım ottoman power diye ittifağımız vardı. ISPANAK diye bi herif liderdi sıralamada vay be 35-40 sene onceydi:confused:

güldüm :D

e1 de filocu olarak baya vakit gecirdim hatırladıgım
e1 1. leri emp-türkey-honulu-kecemen

en son filom havada iken köye gitme zorunda kalmıs ve cok güvendigim birine filomu kaldırmasını tembih etmiştim köyde telefon cekmedigi için de kontrol edememiştim
eleman uyuya kalmıs :D 1 ay kendime gelememiştim sıralama ilk 50 den 500 küsürlere düşmüştüm
filo takibi rakip kişilik analizi gezegen taşı ay cıkar her kapsamlı saldırıda önümde filo varmı acaba pusumu bunalımları
tekrar bulaşmakmı asla :D:D:D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri