Öğrenci olarak nasıl para kazanabilirim

Yatırım yapmadan kastın sadece upload hızı ise, çok uygun fiyatlara VPS alabilirsin. Azure, Amazon, Google cloud server hizmetini çok uygun fiyata deneme olarak veriyor. Dostum yanlış anlamanı istemiyorum, seni rencide etmek gibi bir düşüncem de yok. Fakat biz de bu işe girdiğimizde, insanın gözünde çok büyüyen o ücretleri hep ödedik. Hemde şimdiki gibi rekabet falan da yoktu, Server satanlar tuttuğuna gömüyordu ücreti..

Abi doğru diyorsun eyvallah'ta şimdi 35tl'ye vds aldım 60gb ssd var düşünmedim yeniyim şimdi yetmiyor 30tl'ye videonti aldım tüm para gitti cepte 5 kuruş yok şimdi para lazım cloud servis alayım ücretsiz var bi tane yüklüyorum video seneye yüklüyor gibi acı çekiyoruz acı quizdesen arkamızdan vurdu 1 aylık kanalları alıyor artık zaten daha yeni başladıydım bezdirdiler şimdiden vallahi

Bende yazmak istedim bende Çalışıyorum youtubeda ufak kazançlarım var ama endüstri mühendisiyim geçen sene mezun oldum bu konuda paylaşımlı çalışmak isteyen varsa konuyu açmış arkadaşım gibi bende fikirlere açığım. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

hangi okul ?

Abi doğru diyorsun eyvallah'ta şimdi 35tl'ye vds aldım 60gb ssd var düşünmedim yeniyim şimdi yetmiyor 30tl'ye videonti aldım tüm para gitti cepte 5 kuruş yok şimdi para lazım cloud servis alayım ücretsiz var bi tane yüklüyorum video seneye yüklüyor gibi acı çekiyoruz acı quizdesen arkamızdan vurdu 1 aylık kanalları alıyor artık zaten daha yeni başladıydım bezdirdiler şimdiden vallahi

Ben ilk başladığımda kısa kısa haber videoları çalışmıştım haber videoları her zaman izlenir hemde vds felan gerek duymazsın. Eğer yeniysen bence bir haber kanalı aç güncel haberleri atmaya çalış yabancı tabikide. Yani haberle törpilenir zaten sonrasında videoları nasıl yükleyeceğini nasıl etiket gireceğini nasıl açıklama gireceğini öğrenirsin sonra farklı kategorilerdede uygularsın bunu. Yani bu işten para kazanmak için illa para harcaman gerekmiyor.

Okuldan sevdiğim bir arkadaşıma anlatmıştım bu işi haber at dedim adam geldi 4-5 video attı hemen patladı videolar birazda şans tabikide. Eskiye nazaran şimdi işler daha zor oldugu için şansında biraz düşük malesef.

Ben ilk başladığımda kısa kısa haber videoları çalışmıştım haber videoları her zaman izlenir hemde vds felan gerek duymazsın. Eğer yeniysen bence bir haber kanalı aç güncel haberleri atmaya çalış yabancı tabikide. Yani haberle törpilenir zaten sonrasında videoları nasıl yükleyeceğini nasıl etiket gireceğini nasıl açıklama gireceğini öğrenirsin sonra farklı kategorilerdede uygularsın bunu. Yani bu işten para kazanmak için illa para harcaman gerekmiyor.

Okuldan sevdiğim bir arkadaşıma anlatmıştım bu işi haber at dedim adam geldi 4-5 video attı hemen patladı videolar birazda şans tabikide. Eskiye nazaran şimdi işler daha zor oldugu için şansında biraz düşük malesef.

Yaptık baştan harcamalar abi dediğin kategoriyi deniyiceğim önerin için sağol

Günde çeyrek kanal açsan bile kazanırsın hocam biraz da taşın altına elinizi sokun.

Daha garanti işleri herkes istiyor ama günlük 10₺ yeter demeniz sadece vizyonunuzu daraltır

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günlük yarım kanal derken spam olarak mı diyorsonuz hacam :) Ben özgünüm ama hatalık o kadar kazanamıyorum izlenmelerimde gayet iyi... Ama türkçe.

[MENTION=15923]hasanefe95[/MENTION] Sana ben bu hafta sonu üzerinde çalışmak için bir proje vereceğim. Elimde hazır değil metinler, hafta sonu müsait olunca yazıp anlatabilirim senden istediklerimi. Çok zor bir şey değil, yalnızca kendi okuduğun bölümle de alakalı bir şey. Olasılık ve veri analizi içeren, matematik ile iç içe, yeni bir yöntemin verimliliğini nasıl bir yol izlemek istersen izleyip bana sunum olarak hazırlayıp atmanı isteyeceğim. Araştırma vs. yapman gereken üzerinde düşünmen gereken bir şey olacağı için en az da 15 gün en fazla 30 gün süre vereceğim. Bu süre sonunda proje sunumunu gönderdiğinde çalışmanın kalitesini değerlendireceğim. Kalitesi ne olursa olsun 10*30 TL olan 300 TL'yi nakit olarak hesabına yatırırım. Çalışmanı başarılı bulursam da şirkete üzerinde çalıştığımız projeler için danışman olarak alırım. Öğrencilik sürecinde stajyer şeklinde başlarsın, home-office şeklinde ona göre ufaktan düzenli bir maaş ile çalışma zamanı ve projelerle bağlantılı olarak derslerinle de alakalı para kazanmış olursun.

Eğer teklifimi olumlu bulursan ve sistemi analiz edebileceğine güveniyorsan bana e-mail adresini vermen yeterli. Özel mesaj ya da buradan atabilirsin. Haftasonu ya da pazartesi sana detayları atarım. 15-30 gün arası da dönüş sağlarsın.

Not: Proje genel olarak şuan online olarak yurtdışında açık olan kumar sitelerindeki oyunlardan birinde uyguladığımız kart sayma mekanizması ile alakalı. Konu tamamen teorik bir şekilde işlenecek olsa da, eğer bu tarz bir şey üzerinde çalışmak senin herhangi bir görüşüne ters düşecekse diye önceden bu konuyu da belirtmek istedim. Dönüşünü bekliyorum, kolay gelsin.

[MENTION=15923]
Not: Proje genel olarak şuan online olarak yurtdışında açık olan kumar sitelerindeki oyunlardan birinde uyguladığımız kart sayma mekanizması ile alakalı.

Mesajı okuyunca direkt 21 filmi aklıma geldi.

zack'in yorumuna katılıyorum.
ben bu işe hiç para harcamadım denilebilir.
ancak çok şükür hatrı sayılır miktarlar kazanıyorum şuan.
bir çok kişide para harcamamıştır. önemli olan çok çalışmak.
yeri gelince uykularından ödün vermek.
ek olarak haber çalışarak bu işe başlamak bir artıdır bence.
bende haber çalışarak başladım.
çünkü insanın videoları ilgi çekici hale getirebilme becerisini artırıyor.
etiket açıklama küçük resim olaylarında pişmenizi sağlıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri