Oha 500k Aboneli Kanal Kapandı !!

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
o adam o aboneyi yine yaparda ana avrat düz gidiyodur şu an yada direk gogıl yetkileri ile iletişime geçip açtıradabilir

akıllılık edip sosyal medya hesaplarıyla senkronize çalıştıysa 3-4 ayda geri toplar o aboneyi

Hayır Bu Böyle Kapalı Kalmaz 1 Haftaya Kadar Açılır Bu Kanal Yetkililerle Detaylı Ve Uzun Bi Şekilde Konuşurlar

sahte izlenim yapmıştır en yüksek ihtimal bu teliften kapanmadığına göre

adam yeni kanalda video anlatyor zaten tam izlemedim ama adam da bilmiyormuş neden olduğunu ve artık arkadaşı kimse baya uğraşıyorlarmış geri açmak için

Fullscreen kendi ugrasir actirir o kanali ....

geçenlerde bitane flash game kanalı kapandıgını gördüm 350k abone vardı galiba sonra geri açıldıgı fark ettim bunuda açarlar

Burdan çıkaracagımız sonuç büyük kanallarımızı mutlaka sosyal medya hesaplarıyla eşleştirmeliyiz :)

abone olmamasından yakınan spamcılar şimdi tam bu zamanda domisliveforever gibi veya domisLive2 nin ortasındaki L'i büyük I yaparak DomisIive2 gibi bi kanal açıp adamın videolarını atarsa abonede damping yapar bilginize. maksat forumdaki spammer arkadaşlar faydalansın :D abone kazandıktan sonra gerçek nikinize dönersiniz :D
Diğer husus bu adamın kanalı flagtan kapanmış diye duydum.ve şunuda youtube yetkilisi birebir mail iletişimde, farklı bir konuda şunu söyledi yüzlerce flag tek flag olarak değerlendirilirmiş, yani 1flag ile 100 flag aynı imiş. bende onun yalancısıyım.
yAPm7y.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri