OHA Diyorum! (Yeni Bir Özgün Kanal Buldum Türkçe)

• Kullanıcı future
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
bu çocuk recep ivedik 4 deki ufak boylu eleman.. diyorum birine benzetiyorum kime.. :D

Bir grubun icinde onlar hizli ilerliyorlar o yuzden . Yapyap , yalandolan kanallari ile ve birkac kanal daha var birlikte gidiyorlar. Reklam felan veriyorlar tahminim yt de

Evet harcama yaptıkları belli zaten ama insan bu tarz kanalları görünce özgüne yönelmek istiyor :)

bence network ün payı büyük. mediakraft türkiye networküne bağlıymş. networkle ilgili bi haber bakın isterseniz Mediakraft, Türkiye"de Youtube starları yaratacak - Teknoloji Haberleri - Radikal

---------- Spam Engelliyici 03:42 ---------- Önceki Mesaj 03:41 ----------

https://www.youtube.com/user/MediakraftNetworks/about alman network ü galiba

---------- Spam Engelliyici 03:44 ---------- Önceki Mesaj 03:42 ----------

ooo ooo adamlar şebeke kurmuş resmen ne biri ne ikisi 10 a yakın kanalları var :D

https://www.youtube.com/user/MikropTivi/videos

https://www.youtube.com/channel/UCG0IYTAo8jjSZLoup2i6cOg

---------- Spam Engelliyici 03:48 ---------- Önceki Mesaj 03:44 ----------

çok post attım hakkınzı helal edin. ama gerçekten ilginç bilgiler var. ve bu olay resmen bi oluşum haline gelmiş

haberden bir kare

"Video üreten yetenekler ve video içerikleri olan medya şirketleri, Mediakraft Türkiyeye [email protected] adresinden ulaşabilir."

[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] faydanıza olabilr belki

millet sıradan aynı deneyler yapar tutulur biz yapsak video eksiye düşer youtube bizden + para ister

Ozgune gecmenin zamani geldi geciyor web isi yada ozgun bakalim onumuzde ki gunler hangisine zorlayacak

uras benlioğlu ile pratik bilgiler daha çok tutuldu, ikisi de eğlenmeye çalışıyor deneyden ziyade. hatta urasın bi lafı var Türkiye'de lifehacker olmak çok zor, aradığın maddeleri bulamıyorsun bi kere :) bu ikisi de benzer şeyler çekiyor ama izlemeye değerler ;)

işe yaramayacak ne kadar boş beleş video varsa yapyap için çekmiş :) bazen diyorumki bazı spamlar özgünden daha yararlı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri