Oje yemek

• Kullanıcı Makinist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
nasıl bi zeka seviyesidir bu ya, her bu tarz konuya yazıyorum kişisel algılama. yapmayın şöyle şeyler, faydalı, eğlenceli, yaratıcı bişeyler yapsana. cem yılmazın dediği gibi bardak yiyorum finale geliyimmi, bardağı ye bütün çıkar gel.

Para insana neler yaptırıyor, bu kadarınıda yapmayın be kardeşim.

Xperia Z3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bence yemek yeme kanallarında olay bak ben bunu yiyebiliyorum diyerek şaşırtma olmamalı.Bence sıradan şeyleri yemelisiniz.Ancak bu yediklerinizi bir sohbet havasında bir iki arkadaşınızla insanlara sunarsanız o zaman insanlar sizi severler.Ufak tefek yeme yarışmaları ne bileyim bu tarz şeyler yapartak hem yeyip hemde gülüp sohbet ederek insanları çekebilirsiniz kendinize.Tabi bunun için birkaç tane çok kafa dengi arkadaşınız olmalı.

Günün haberi; youtube da abone sayısını artıkmak için oje yiyen adam soluğu acil serviste aldı :D

Aman hocam, tamam abone kasalım, izlenim alalım ama hiç birşey sağlımızdan önemli değil. O ojenin içinde ölüme yol açacak kimyasallar var ki kokusu bile insanı rahatsız ediyor, dikkat edin.

Bence en kısa yoldan bir intihar videosu çek kardeş sen göremesen de video ola ki patladı eşin dostun alır Adsense'den parayı :)

Hadi tamam bu tarz kanallarda bir şişe su, limondu, biberdi normal de oje biraz garip olmuş. Bir insan neden oje yer, diğer bir insan neden oje yerken diğer insanı izlemek ister? Yakında Food for Louis'e çevircen kanalı yakında ama onun son videosu 1 yıl önce "Drinking Cow Bile" olmuş. Yani belki de bu içtiği son şey oldu. :)

Ya bunu içince 10 15 bin tl gelse ohhh derim iç gitsin ama 5 tl bile para alamıyosundur bune ölüm merakı

ytpara.com yayınlanan videolardan sorumlu değildir...

Hocam patlamak için birşeyler yemenize gerek yok yav valla mandalina, limon felan tamamda oje fikrini kim verdi size valla tehlikeye atıyorsunuz kendinizi.

Zaten kamera karşısında konuşabiliyorsan eğer ülkemizdeki güncel konular hakkında yorumlar yap. Dizileri yorumla, programları yorumla yani patlamak için bu tarz şeylere gerek yok gerçekten.

bigün bu arkadaş gelsinde beraber eter,tiner içip yanında bali yiyelim :D

Hocam örümcek,solucan falan yiyin güzel bi kapakla iyi izlenim alırsınız.Bunu yapan yabancı kanallar var.

oje zehirdir,kansere giden yolda ilk adımı atmışsın-yazık günah sağlığına..spam yap bırak bu tür şeyler yiyip içmeyi..

videoyu izlemedim ama yorumlardan anladım Afiyet bal şeker olsun :D Üstüne bide PEmbe Marshall boya alın tatlı niyetine bide tiner mis olur valla :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri