Okan Bayülgen'in Yayınında Protestocu Genç

bana danışıklı dövüş gibi geldi.o yayın bile kaç saniye geriden verilir.istese hiç gostermeyebilirdi de...ilk defa bu kadar sessiz eylemci gördüm

facede gördüm birisi ****lerini evde mi bırakıp gelmiş yazmış yarıldım :D

Mesajları okudum herkes okanı takdir etmiş. Neyini takdir ettiniz acaba ?
Reklam olduğu ne kadar belli değilmi? bitek benmi farkettim planlanmış birşey olduğunu?

okan eylem yaptırmıyor ama diyor ki yap eylemini soyun ama o yer burası değil diyor . Yani dışarda sokakta eylem yapabilir soyunabilir mantık bu mudur ?

olması gerekeni yapmış, eminimki iki taraf içinde mutlu bitti

okan eylem yaptırmıyor ama diyor ki yap eylemini soyun ama o yer burası değil diyor . Yani dışarda sokakta eylem yapabilir soyunabilir mantık bu mudur ?

Okan'a göre sorun yok tabii ,yeter ki onun programı böyle bir olayla anılmasın.Olayın kurgu olduğunu düşünmüyorum,Okan iyi idare etti durumu.

soyunmanın iyi bişi oldunu söylemesi onu kültürlü mü yapıyor ?

sadece tek bir olgu üzerinden koca adamı değerlendirirsen böyle bir soru sorman normal olur. ben genel bir değerlendirme yapıyorum,

ha tek olay bu olsaydıda yine aynı şeyi söylerdim, ben soyunmayı pekte abartı bir şey olarak görmüyorum, herkesin kendi bedeni kendi kararı, farklı düşünebiliriz, normal bir durum.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
Okan her zamanki gibi Bla bla bla ile geçiştirmiş.
Raytingleri çakılı programa rayting kazandırma gayesindeki yapmacık hareketler.

Hatun keşke sütyensiz çıksaymış, Esas o zaman ses getirirdi yaptığı hareket.
:D
Bakın eylem değil, hareket.
:D

Beyaz dan sonra aklıma gelmişti Okan da olsa böyle bir olay ne yapardı diye. Beyazdan iyi toparlayacağını biliyordum ama bu gerçekten nokta atışı olmuş. Okan bir kez daha taktir aldı.

Bu nasıl eylem şimdi? Akp yi eleştiryorum diyo. Hangi chpli hangi mhpli hangi bilmem neli bu eylemi kabul eder? Soyunup orasını burasını göstermek nedir ya? Hangi ırka yakışır ki bu? Yapacağınız eylemin içine neyse..

Okan süper toparlamışmış mış ta bilmem neymiş. Bırakın bu işleri ya. Adam resmen eylem yapın diyo. Soyunun diyo. Senin halkına yakışırmı kardeşim soyunmak etmek neyini takdir ediyonuz?

Herkes hoşuna gitmediği şeyleri protesto hakkını sahip, okanda bunu çok güzel dile getiriyor. Kimsenin namus bekçisi değiliz ister soyunur orasını burasını gösterir ister kapanır öyle protesto yapar. Kızın burda yapıtığı tek hata yaptığı eylem kanal ve programın başını ağrıtabilir.

sadece tek bir olgu üzerinden koca adamı değerlendirirsen böyle bir soru sorman normal olur. ben genel bir değerlendirme yapıyorum,

ha tek olay bu olsaydıda yine aynı şeyi söylerdim, ben soyunmayı pekte abartı bir şey olarak görmüyorum, herkesin kendi bedeni kendi kararı, farklı düşünebiliriz, normal bir durum.

doru söylüyorsun herkesin kendi bedeni ama vucudunu milyonlarca insana gösterme cabası doru mu ? ben belki rahatsız oluyorum belki aillemle izliyorum belki yanımda küçük kardeşim var

Bir daha izledimde bence bu reklam kardeşim.. Reklamın kralı hemde. Okanın reklama ihtiyacımı var? Evet var. Okan kimki? Herkes ismini bilir hiç kimse izlemez. Öyle bir gıcık tip işte..

Herkes hoşuna gitmediği şeyleri protesto hakkını sahip, okanda bunu çok güzel dile getiriyor. Kimsenin namus bekçisi değiliz ister soyunur orasını burasını gösterir ister kapanır öyle protesto yapar. Kızın burda yapıtığı tek hata yaptığı eylem kanal ve programın başını ağrıtabilir.

Yani bizim ülkemizde soyunması hata değil diyorsun? Kardeşim hangi düşüncedesin, hangi düşünce soyunmayı kaldırır bilmiyorum ama, ne kadar genişsin ya helal olsun sana daha cevap yazmıcam.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri