Böylelerine hiç müsade bile verilmemeli bence atsınlar dışarı direk gelmiş orda konuşuyo ne kadar pis insan oldukları oldukça ortada bunların bu ülkede barınmaları bile hata.
emin ol , yapsa gündemden düşmezdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Böylelerine hiç müsade bile verilmemeli bence atsınlar dışarı direk gelmiş orda konuşuyo ne kadar pis insan oldukları oldukça ortada bunların bu ülkede barınmaları bile hata.
kızda doritos gibiymiş yarısı hava![]()
okan eylem yaptırmıyor ama diyor ki yap eylemini soyun ama o yer burası değil diyor . Yani dışarda sokakta eylem yapabilir soyunabilir mantık bu mudur ?
okan kültürlü adamdır.
soyunmanın iyi bişi oldunu söylemesi onu kültürlü mü yapıyor ?
Bu nasıl eylem şimdi? Akp yi eleştiryorum diyo. Hangi chpli hangi mhpli hangi bilmem neli bu eylemi kabul eder? Soyunup orasını burasını göstermek nedir ya? Hangi ırka yakışır ki bu? Yapacağınız eylemin içine neyse..
Okan süper toparlamışmış mış ta bilmem neymiş. Bırakın bu işleri ya. Adam resmen eylem yapın diyo. Soyunun diyo. Senin halkına yakışırmı kardeşim soyunmak etmek neyini takdir ediyonuz?
sadece tek bir olgu üzerinden koca adamı değerlendirirsen böyle bir soru sorman normal olur. ben genel bir değerlendirme yapıyorum,
ha tek olay bu olsaydıda yine aynı şeyi söylerdim, ben soyunmayı pekte abartı bir şey olarak görmüyorum, herkesin kendi bedeni kendi kararı, farklı düşünebiliriz, normal bir durum.
Herkes hoşuna gitmediği şeyleri protesto hakkını sahip, okanda bunu çok güzel dile getiriyor. Kimsenin namus bekçisi değiliz ister soyunur orasını burasını gösterir ister kapanır öyle protesto yapar. Kızın burda yapıtığı tek hata yaptığı eylem kanal ve programın başını ağrıtabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.