Okan Bayülgen'in Yayınında Protestocu Genç

ya beceremiyorsan önlemini alamıyorsan canlı yayın yapma okanın en ufak övülecek bir tarafını görmüyorum bu konuda, zaten kadının yorumlamaya bile gerek yok birinin yayınına dalıyımda falanda filanda soyunıyımda eee daha başka anlatma şekli hiç mi kalmamış .

ya beceremiyorsan önlemini alamıyorsan canlı yayın yapma okanın en ufak övülecek bir tarafını görmüyorum bu konuda, zaten kadının yorumlamaya bile gerek yok birinin yayınına dalıyımda falanda filanda soyunıyımda eee daha başka anlatma şekli hiç mi kalmamış .

Özet bencede buydu. Ve reklam olduğunu düşünüyorum cidden. :)

Ayrıca soyunmak ne kültürdür. Ne bir düşünceyi savunmaktır. (nu, nü hariç:) soyunarak femen memen düşüncesinden oluyorlarmış. Bunuda öğrendik bu konuda. ). Kısacası soyunmak acizliktir, hayvanlaşmaktır. Senin aklın var sen insansın sen hayvan değilsin. (Hayvanları küçümsemiyorum tabi. Böyle aklı fikri varken varken canlı yayında düşünmeden soyunanlar hayvanlarda da aciz.) Ağzınla konuşmak varken niye oranı buranı açıp başka şekilde konuşmaya kalkarsın ki? Canlı veya cansız yayın. Tamam sana karışamayız istediğini yaparsın soyunursun bizene ama amaç ne ya? Amacın bile belli değil öyle oturdun yerine..

Özet bencede buydu. Ve reklam olduğunu düşünüyorum cidden. :)

Ayrıca soyunmak ne kültürdür. Ne bir düşünceyi savunmaktır. (nu, nü hariç:) soyunarak femen memen düşüncesinden oluyorlarmış. Bunuda öğrendik bu konuda. ). Kısacası soyunmak acizliktir, hayvanlaşmaktır. Senin aklın var sen insansın sen hayvan değilsin. (Hayvanları küçümsemiyorum tabi. Böyle aklı fikri varken varken canlı yayında düşünmeden soyunanlar hayvanlarda da aciz.) Ağzınla konuşmak varken niye oranı buranı açıp başka şekilde konuşmaya kalkarsın ki? Canlı veya cansız yayın. Tamam sana karışamayız istediğini yaparsın soyunursun bizene ama amaç ne ya? Amacın bile belli değil öyle oturdun yerine..
Hocam giyinmekle insan olunsaydı keşke inanın dünya bukadar kötü bir halde olmazdı.

Son düzenleme:
Bunlar protesto yapmayıda beceremiyor

Şişirme protestoda olabilir böyle şeyler iyi reyting yapiyor

Son düzenleme:
Hocam giyinmekle insan olunsaydı keşke inanın dünya bukadar kötü bir halde olmazdı.

O bambaşka bir konu.. Giyinmenin tarihine gider o konu. Bizi aşar yani. İlk insanların inançtan bile haberi yokken, orasına burasına yaprak örtüp kapatmasına gider bu konu. Bununda inançla alakalı olduğunu düşünüyorsan vesselam, niye giyiniyorsun derim sana? O zaman çıplak çık dışarı gez.. :) Bu insanın doğasında da olan bir şey. Hangi inançta olursan ol veya inançsız ol gezemezsin o şekilde. Senin doğan bir kere buna karşı. Senin aklın var, doğanda utanma var insan olarak. Sen hayvanlar gibi değilsin. Sen derken yanlış anlama biz hayvanlar gibi değiliz. O yüzden düşüncelerimizide soyunarak anlatamayız.. İnsanlar gibi ağızımızla anlatırız.. Başka şekilde değil..

Son düzenleme:
O bambaşka bir konu.. Giyinmenin tarihine gider o konu. Bizi aşar yani. İlk insanların inançtan bile haberi yokken, orasına burasına yaprak örtüp kapatmasına gider bu konu. Bununda inançla alakalı olduğunu düşünüyorsan vesselam, niye giyiniyorsun derim sana? O zaman çıplak çık dışarı gez.. :) Bu insanın doğasında da olan bir şey. Hangi inançta olursan ol veya inançsız ol gezemezsin o şekilde. Senin doğan bir kere buna karşı. Senin aklın var, doğanda utanma var insan olarak. Sen hayvanlar gibi değilsin. Sen derken yanlış anlama biz hayvanlar gibi değiliz. O yüzden düşüncelerimizide soyunarak anlatamayız.. İnsanlar gibi ağızımızla anlatırız.. Başka şekilde değil..

Hayvanlar gibi olmayabilir iz ama onlardan çok da farklı değiliz, soyunmanın doğru olduğunu savunmuyorum yerine ve zamanına göre değişir :p ancak söylemek istediğim karşımızda kitle konuşurken geniş ve türevi kırıcı kelimeleri kullanmaktan kaçınmak, farkında olmadan insanları kırabiliriz, kimseyi de sütyenle canlı yayına çıktı diye ağır eliestirmemelkyiz bence hele bu genç bir kızsa, kafası karışıklık olabilir. O yüzden okanin tutumunu onaylamamaktadır elde değil.

Hayvanlar gibi olmayabilir iz ama onlardan çok da farklı değiliz, soyunmanın doğru olduğunu savunmuyorum yerine ve zamanına göre değişir :p ancak söylemek istediğim karşımızda kitle konuşurken geniş ve türevi kırıcı kelimeleri kullanmaktan kaçınmak, farkında olmadan insanları kırabiliriz, kimseyi de sütyenle canlı yayına çıktı diye ağır eliestirmemelkyiz bence hele bu genç bir kızsa, kafası karışıklık olabilir. O yüzden okanin tutumunu onaylamamaktadır elde değil.

Ben bu konuya gece gece çok sardım daha yazmıcam kardeşim.. :) O zaman şöyle diyim adamın kafası karışıktı gitti kıza tecavüz etti. Bu konu böyle uzar gider yani. İki göğüs göstermekle düşüncenide açıklayamazsın, sevmem ama Okanı'da zora sokarsın, Beyaz'ıda zora sokarsın. Hiç bir düşünceyide destekleyemezsin. Hiç bir düşüncede soyunmayı desteklemiyor.. Tekrar diyorum kafası karışık marışık bunları geçelim. Delilerde, yani akli dengesi yerinde olmayanlar bile üzerine bir şeyler alıp geziyor.. Onlarda kendince düşüncelerini giyinikken anlatıyor. Dahada bir şey demicem. Bu arada geniş muhabbetinide düşünce bakımından söyledim namus ar ur değil.

Son düzenleme:
Ben bu konuya gece gece çok sardım daha yazmıcam kardeşim.. :) O zaman şöyle diyim adamın kafası karışıktı gitti kıza tecavüz etti. Bu konu böyle uzar gider yani. İki göğüs göstermekle düşüncenide açıklayamazsın, sevmem ama Okanı'da zora sokarsın, Beyaz'ıda zora sokarsın. Hiç bir düşünceyide destekleyemezsin. Hiç bir düşüncede soyunmayı desteklemiyor.. Tekrar diyorum kafası karışık marışık bunları geçelim. Delilerde, yani akli dengesi yerinde olmayanlar bile üzerine bir şeyler alıp geziyor.. Onlarda kendince düşüncelerini giyinikken anlatıyor. Dahada bir şey demicem.
Edittt

Son düzenleme:
Ne Türkün Ne Kürdün kültüründe soyunarak eylem yapmak diye bir şey yok ,Ama bu ve bunun gibi terörsitler yıllardır dış güçlere soyundukları için canlı yayındada gülerek soyunabiliyor..

Çok açık kurgu bu olay, tv'de soyunacak kadar gözü kara biri 2 dakikada aldığı nasihatlerle kedi gibi oluyor.Protesto yapacak biri sutyensiz atlar sahneye o arada da slogan atar.

Her şey çoğaldıkça ucuzlar.Fakat edep çoğaldıkça değeri artar.

Edep aklın dıştan görünüşüdür.

İnsanla hayvan arasındaki fark edeptir.

Bu hayvanlar yeni türedi itlaf edilmeleri lazım

Bu femen soyunarak neyi protesto ediyor kişiliği bozuk ruh hastası tipler önce kendilerini protesto etmeliler

Hayır bende bir öğrenciyim bizim niye buralarda bu tür kavramlar yok? Bu tamamen saflıkla ilgili Okan'ı ilk defa beğendim

bunlar hava civa senaryo olduğunu düşünüyorum ki doğruda olsa canlı yayında
benim görevim seni korumak dediğin kızı 70 milyona etiket ediyorsun hadi işine bak :)

helal olsun okan bayülgen... Protesto hakkının önemini güzel vurgulamışsın

Bana bu adamın programında yaşanan her şey kurgu gibi geliyor buda öyle. Nedense soğuk ve itici bir program.

kız çok güzel. keşke böyle tipte bi sevgilim olsaydı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri