Olmuyor Olmuyor

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam yorumunuz ıcın tesekkurler saygı duydum. ancak profıldekı yas ıle yazılan yas arasındakı 17 yası neye borcluyuz :)

yanlıs anlamayın. profıle yanlıs gırmıssınız sanırım

Aynen profile gençlere ayıp olmasın diye öyle yazdım ama gerçek yaşım 50 :D

Vallaha ben 1-2 kere anlatma hatasına düştüm youtube u sonra pişman oldum yaptığımız işin bir değeri var millet çantada keklik görünce ağrıma gidiyor

Evet tam oyle oldu bende de. Kuzenimlen bu ise girelim dedim benden herseydi o pek PC isinden anlamiyorda. Gel bakin sonrasini 2-3 kanalimiz oldu (yuklemeler botlan idi ozamanlar) 2 kanala 500 video atti ve birakti yok bu iste para diye. Ne olduysa ozaman oldu bir vide patladi ve 1 ayda 100$ fazla yapmis. Paralari almaya gitik ve parayi bolduk diye bana kizmis ardindan adsensenin parolasini deyistirmis akkili. Cabalarimlan ben kanalin parolasini geri aldim (adsenseyi ben actim icin alternatif email eklemistim) su an adsense bende ve kuzenim benimlen konusmuyor. :( Demem su kimseylen ortak ise girmeyin kuzeniniz bilem olsa.

aynen kardes 4 ay önce ilk işe basladığımda günde 10 cent felan kazanıyordum ailem ve yakın arkadaslarım benle dalga geciyorlardı " internetten para mı kazanılırmıs veya ben günde 10 cent icin mi o kadar kafa yoracam diyorlardı.
ben de " bu baslangıc 3-4 ay sonra hersey rayına oturur ve iyi para kazanırım diyordum.
ve sonuc olarak ilk ödemem olan 1100 tlyi aldığımda herkes basıma cullandı bu işi bize de öğret diye. tabi baslayanların yüzde doksanı işi ilk 10 günde bıraktı.
millet sanıyor ki internetten birkaç günde milyoner olacan. :)
Benzerini ben de yaşadım. Bir süre uğraştım hesapta 1-2 dolar falan varken abime demiştim "Youtube'da 1-2 dolar oldu" diye. O da demişti ki "o kadar uğraştın 2 dolar mı oldu? 5 dolar vereyim de daha uğraşma Youtube'la:D"

Şimdi öyle ahım şahım kazandığım para yok ama ödeme aldım en azından:)

Youtube'a fazla zaman harcayamıyorum. Harcayan insan kazanır bir şekilde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri