http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/10935-artik-bende-kazansam.html 1 yıl oldu herşey ortada
600 $ haa 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/10935-artik-bende-kazansam.html 1 yıl oldu herşey ortada600 $ haa
![]()
Hocam senin durum daha vahim cidden üzüldümallah kolaylık versin.
Arkadaşlar bu youtube işinden ben para kazanıyorsam ki yaşım 50herkes kazanır.Siz gençleri anlayamıyorum hemen en fazla kazanca ulaşmak istiyorsunuz.9 aydır bu işle uğraşıyorum ve şu anki kazancım aylık 1000 $.Allah bin bereket versin.Ama bu hemen oluşmadı tabi dediğim gibi 9 aydır uğraşıyorum.Sabır,sabır,çalışma,çalışma,yine sabır, illaki kazanacaksınız.Gündemi takip edin,dünyada neler oluyor,kim ölmüş kim kalmış,magazini takip edin,tv seyredin,teknolojiyi takip edin,yeni neler var?bunlar bazıları gördüğünüz gibi dünyadan atılacak o kadar video var ki..Yılmak yok yola devam...
Siz yine kazandiginiz paralardan atin kenarada hem yatirim yapmaya bakin,hemde ufak bi miktar atin her ayda belki ilerde yt yeter artik derse kenera attigimiz paralarla kendi youtube umuzu acariz kendimiz kendi videolarimizla kazanirizNeden olmasin hehe
Youtube da para olduğunu duyan işi kolay sanıyor o yüzden yaymayın çevrenize bence
Teşekkürler motive edici konuşmalarınız için anladığım kadarıyla sabır lazım +2-3 ay bekleme.Kazanan çok ama nasıl kazanalıcağını yazan yokbuda bir sonuç haklılar herkes yöntemini kendi için kullanıyor.
Bu arada baya düşündüm karar verdim 10 kanala tamamlayacağım kanallarımı umarım faydası olur kanal arttırmanın.
Arkadaşlar bu youtube işinden ben para kazanıyorsam ki yaşım 50herkes kazanır.Siz gençleri anlayamıyorum hemen en fazla kazanca ulaşmak istiyorsunuz.9 aydır bu işle uğraşıyorum ve şu anki kazancım aylık 1000 $.Allah bin bereket versin.Ama bu hemen oluşmadı tabi dediğim gibi 9 aydır uğraşıyorum.Sabır,sabır,çalışma,çalışma,yine sabır, illaki kazanacaksınız.Gündemi takip edin,dünyada neler oluyor,kim ölmüş kim kalmış,magazini takip edin,tv seyredin,teknolojiyi takip edin,yeni neler var?bunlar bazıları gördüğünüz gibi dünyadan atılacak o kadar video var ki..Yılmak yok yola devam...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.