Olmuyor Olmuyor

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
eeee binlerce $$$$$ bahsederseniz arkadaşlar yanlış anlıyor tabi prof. olan youtuberlerlerin yüksek kazançları var fakat yeni başlayan amatör kişilerin kazancı yazılan, çizilenden çok farklı her okuduğuna kanma derim :D aylık 600$ iyi paraymış taktik verinde bizde kazanalım...

Hocam senin durum daha vahim cidden üzüldüm :( allah kolaylık versin.

Sen daha yeni baslamissin. 3-5 ay deneyip kazanamiyorsan zaten ya cidden sansin yoktur yada 3-5 ayda dahi olsa ne yapman gerektigini kesfedememissin demektir. Olmuyorsada zorlamanin bi anlami yok, internetten para kazanmanin binbir turlu yolu var. Binlerce euro,dolar kazanmasanda kendine yetecek kadar kazanirsin illaki.

Eylulun 14 Unde falan basladim 6 $ dolar oldu simdiye kadar. 115 tane de videoam var ve tek kanal calisiyorum yabanci icerikli haber calisiyorum. gunluk 0.20 - 0.30 kurus kazaniyorum cok sukur. ama sunu gordumki videolar cogaldikca goruntulemeler ver tiklar gunluk 0 video yuklesen bile geliyor. Muslera 06 nin dedigi gibi Sen pes etme. Sadece sabir et Sabreden dervis Youtubeden paranin ...

[MENTION=3979]mikail9595[/MENTION]
kim kaybetmiş 600 doları ki sen bulasın :) şaka bi yana , dostum sabredeceksin bak kendimden örnek vereyim , bende burda 4 aya yakın bir süre günde 1 doları geçemiyordum , başını ağırttığım abilerim bilir :D yardım istemediğim kimse kalmadı ama sebredip uğraşırsan sonun da mutlaka ödülünü alıyorsun , bunu şahsen gördüm ve yaşadım aylık 600$ almasam da yinede ihtiyacımdan fazlasını kazanıyorum :)

Bu sebepten dolayi, yeni uyelere konu acma yetkisi verilmemesi yandasiyim.

Arkadaşlar bu youtube işinden ben para kazanıyorsam ki yaşım 50 :) herkes kazanır.Siz gençleri anlayamıyorum hemen en fazla kazanca ulaşmak istiyorsunuz.9 aydır bu işle uğraşıyorum ve şu anki kazancım aylık 1000 $.Allah bin bereket versin.Ama bu hemen oluşmadı tabi dediğim gibi 9 aydır uğraşıyorum.Sabır,sabır,çalışma,çalışma,yine sabır, illaki kazanacaksınız.Gündemi takip edin,dünyada neler oluyor,kim ölmüş kim kalmış,magazini takip edin,tv seyredin,teknolojiyi takip edin,yeni neler var?bunlar bazıları gördüğünüz gibi dünyadan atılacak o kadar video var ki..Yılmak yok yola devam...

Helal olsun sana " dedem "

Siz yine kazandiginiz paralardan atin kenarada hem yatirim yapmaya bakin,hemde ufak bi miktar atin her ayda belki ilerde yt yeter artik derse kenera attigimiz paralarla kendi youtube umuzu acariz kendimiz kendi videolarimizla kazaniriz :) Neden olmasin hehe

Hocam merhaba, benim bi konuyla ilgili bizzat size bi sorum olucakti . youtubda reklam performansiyla tahmini kazanclar neden bi hayli fark veriyor ? Orneyin reklam performansimda 50$ olan zaman tahmini kazanclar nedeyse 2 defa az, 27$. Bunun aciklamasi ne ola bilir? (konu partner kanalla ilgili). Cevaplandirsaniz memnun olurum :)

şaka olmalı bu yazı :D
ben ömrumde para kazanmadım ınternetten... yaşın 18 profılınde yazıyo. bence sende kazanmasan bişe kaybetmezsin.. şaka tabi..
koca forum var biraz araştır biraz oku, boşa kurek çekme, çizilen yolları yapılan planları uygula forumda bunlar var... ama senin kisi...
yenı tv almışsın kullanma klavuzuna bakmadan hemen orayı bızıkla burayı bızıkla, onu yap bunu yap odana tv yi kurmuşsun :D geleneksel Türk sistemi evet budur... ama benden sana tavsiye... FORUMDA VAR OLAN YOUTUBE KULLANIM KLAVUZLARI VAR ;) HAZİNE HAZİNE... KURULUMU ORDAN YAP ZAMAN KAYBETME DÜŞÜLENHATALARADA DÜŞME... YAŞINA VERİYORUM İLERİDE NASIL OLSA KAZANIRSIN...

Youtube da para olduğunu duyan işi kolay sanıyor o yüzden yaymayın çevrenize bence

aynen kardes 4 ay önce ilk işe basladığımda günde 10 cent felan kazanıyordum ailem ve yakın arkadaslarım benle dalga geciyorlardı " internetten para mı kazanılırmıs veya ben günde 10 cent icin mi o kadar kafa yoracam diyorlardı.
ben de " bu baslangıc 3-4 ay sonra hersey rayına oturur ve iyi para kazanırım diyordum.
ve sonuc olarak ilk ödemem olan 1100 tlyi aldığımda herkes basıma cullandı bu işi bize de öğret diye. tabi baslayanların yüzde doksanı işi ilk 10 günde bıraktı.
millet sanıyor ki internetten birkaç günde milyoner olacan. :)

en az 10 tane yorum okudum fakat yorumları okudukça fikirlerim değişti arkadaşlar kişinin aylık hedefi 600 dolar bunda sakınca görmüyorum ben sonuçta bir fikir ortaya koymuş aylık şu kadar kazansam iyi diye bide buradan bakın kafayı Youtube işine yorsa muhakkak kazanır fakat kafa yorması gerekiyor ne kadar çok kitap okursa kişi o kadar yol kat eder aylık 600 kitap bitirecem diyen kişi muhakkak ona ulaşamasada çeyreğine ulaşır

4 hafta ve 600 $
tg0bp.gif

Bence Yeni başlayanların ilk hedefi şu olmalı (En azından benim öyleydi)
1. Ay : 10 $ (Pinin Yola çıkması için)
2. Ay : 90 $ (Ödeme alabilmek adına)

Aslında kendine hedef koyman güzel bişey fakat hemen o miktarı kazanman imkansız zaten hemen kazanılsaydı millet bu işi yapardı ;) belli bir zaman ve birikimden sonra kazanabilirsin orası ayrı :)

Teşekkürler motive edici konuşmalarınız için anladığım kadarıyla sabır lazım +2-3 ay bekleme.Kazanan çok ama nasıl kazanalıcağını yazan yok :) buda bir sonuç haklılar herkes yöntemini kendi için kullanıyor.

Bu arada baya düşündüm karar verdim 10 kanala tamamlayacağım kanallarımı umarım faydası olur kanal arttırmanın.

Teşekkürler motive edici konuşmalarınız için anladığım kadarıyla sabır lazım +2-3 ay bekleme.Kazanan çok ama nasıl kazanalıcağını yazan yok :) buda bir sonuç haklılar herkes yöntemini kendi için kullanıyor.

Bu arada baya düşündüm karar verdim 10 kanala tamamlayacağım kanallarımı umarım faydası olur kanal arttırmanın.

Kazanılacağını yazan var...
Muslera konularını okuyun birebir söylediklerini yapın. Mesela demiş ki günde 5 kanal açın içine şu kadar video atın. Yarın yine aynı....
Sen de 5 değilde günde 1 aç ama bu kurala uy gör bakalım kazanılıyor mu kazanılmıyor mu... Daha fazlası muslera konularında....

Konu sahibi arkadaş yanlış anlama ama 4 hafta uğraşıp 300-500-600 dolar kazanmak istiyorsun(nuz). Çünkü bir çok kişi bu açıdan bakıyor. Yani youtube keklik para kazanalım gibi.

Anlamadığım bir konu da paraya ihtiyacı olan borcu harcı ödemesi olan adamın normal iş bakmayıp youtube ile uğraşması youtube ye adsenseye bel bağlaması. Kardeşim önce normal iş bul sonra yine youtube ile uğraş. Olmazsa üzülürsünüz. Sonra konu açarsınız kazanamıyorum diye.

Burada kazanan adamlar 14-15-16 saat bunun üzerine kafa patlatıyor. Kendimden örnek verim sabah 9-10 da kalkarım kahvaltı yaptıkan sonra pc başına geçip kitlenirdim. Gece 3-4-5 e kadar. 3-4-5 te yatar öğlen 10-11 kalk yine aynı şeyi yapardım. Sonuç birşeyler kazanıyorum çok şükür ama bunu birine anlattın mı olaya sanki çok kolay bir gözle bakıyorlar yani hemen kazanacaklar mantığı ile. Bir de ne de olsa sen kazanıyon bize de öğret gibi. Ben yada burada bir başkası uyumamış zamanını harcamış emek vermiş kazanan kategoriyi bulmuş vb. sen 0 emek armut piş ağzıma düş yok öyle.

Sana önerim öğrenci değilsen normal iş bak. Öğrenciysen para lazımsa part time iş bak boşta zaman kalırsa Youtube ile igilen ama kazanç bekleme. Zamanla deneyerek olacaktır.

Bu tür konular görmekten, borcum var adsense kazanmam lazım diyenden kısacası bu tür konuları görmekten bıktım. (1 yıldır işsizim :) Son 1 aydır kazanmaya başladım. Allah büyük çalışana emek verene karşılığını veriyor. Ayrıca iş buldum bayramdan sonra da başlıyorum kısmetse.)

Arkadaşlar bu youtube işinden ben para kazanıyorsam ki yaşım 50 :) herkes kazanır.Siz gençleri anlayamıyorum hemen en fazla kazanca ulaşmak istiyorsunuz.9 aydır bu işle uğraşıyorum ve şu anki kazancım aylık 1000 $.Allah bin bereket versin.Ama bu hemen oluşmadı tabi dediğim gibi 9 aydır uğraşıyorum.Sabır,sabır,çalışma,çalışma,yine sabır, illaki kazanacaksınız.Gündemi takip edin,dünyada neler oluyor,kim ölmüş kim kalmış,magazini takip edin,tv seyredin,teknolojiyi takip edin,yeni neler var?bunlar bazıları gördüğünüz gibi dünyadan atılacak o kadar video var ki..Yılmak yok yola devam...

hocam yorumunuz ıcın tesekkurler saygı duydum. ancak profıldekı yas ıle yazılan yas arasındakı 17 yası neye borcluyuz :)

yanlıs anlamayın. profıle yanlıs gırmıssınız sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri