Ömer :(

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Çocuk mutlu olmak istiyorum dedi ya orda bittim ya :(
Allah yardımcısı olsun Ömerime en sevdiğim isimdir...off

hocam söylediklerinizin bir kısmında haklı olabilirsiniz ama bizim kanımıza dokunan Devletin Suriyelileri yaptının 10 da 2 sini kendi vatandaşına yapmaması...Hem bazıları vardır rahat bir yaşam sürmek için cocuklarını dilendirir mendil satırır bazıları vardır(bunun gibi) gerçekten elinden bişey gelmedi için çocuğuna mendil satırır.

Devlet geçenlerde suriyeli öğrencilere 1200 lira burs verme kararı aldı. bu kararı, ben burs beklerken (çıkmadı da) duydum. Gerçekten sinirlendim. Sinirlendiğim şey, devletin suriyelilere 1200 lira vermesi değildi. Keşke daha çok verselermiş. Benim sinirlendiğim şey, Suriyelilere yaptığı yardımı kendi halkına yapmamasıydı.

Yazıda bahsettiğim şey, suriyeli ve yardıma muhtaç bir çocuğa suriyeli olduğu için kızan, fakir olduğu için de yanında kovan insanlar. Gerçekten oldukça aptalca. Rahat bir yaşam sürmek için çocuklarını kullananları da biliyorum. Hatta Suriyeli bir adamın (altında jip'i vardı) çocuklarını kırmızı ışıkta bekleyen arabalardan yardım dilemek için gönderdiğine de şahit oldum. İşte bu yüzden de bir düzenleme şart.

Herseyi devlete yormayin.bu tur videolar gundeme gelmezse devlet nerden gorsun suan eminim yetkili Insanlardan ilgilenen oluyodur Bu video 1sene once cekilmis neden boyle videolar aninda yayilmiyoda b..ktan videolar ayni gun gundeme dusuyo

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Herseyi devlete yormayin.bu tur videolar gundeme gelmezse devlet nerden gorsun suan eminim yetkili Insanlardan ilgilenen oluyodur Bu video 1sene once cekilmis neden boyle videolar aninda yayilmiyoda b..ktan videolar ayni gun gundeme dusuyo

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Birader devlet diyorsun :) Devlet yahu! bu ülkeyi, insanını, coğrafyasını yöneten kurumdan bahsediyorsun. Devlet nerden görsün ne demek? Yahu benim her gün gördüğüm böyle onlarca çocuğu ben görüyorum da devlet göremiyorsa seçimlerde bana oy verin ben yöneteyim ülkeyi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri