- Web sitesi
- www.ugurcicek.com.tr
Merhaba Arkadaşlar;
Bugüne kadar youtube adsense ile kazanma olayı bağladığından beri uğraşıyoruz ve güzel şekilde kazandık kazanıyoruz güzel bilgiler edindik ve bir e-book yazmaya karar verdik piyasada çok e-book var bunlardan bende aldım aslında neden derseniz merak çünkü farklı şeyler olabilir diye düşündük aldık inceledin şimdi sıra bizde dedik ve bir e-book yazmaya başladım daha kitabımızın yazım işe devam etmektedir.Bu kitapta aklınıza gelen gelmiyan daha önceki ebooklarda gördüğünüz görmediğiniz bizim kendi kullandığımız bazı ufak teknikler hepsi bu ebook içerisinde olucaktır kısacası.Bu ebook sayesinde kesin kazanç elde edebileceksiniz kazanamıyorum diyemiceksiniz zamanla daha çok kazanmaya başlıcaksınız şimdilik bu kadar aşağıda kitap içerisindeki içeriklerden başlıklar vardır okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için tşk ederim...
Başlangıç
Kanal Açma ve Onaylama
Kanal Ayarları ve Tasarım Bilgileri
Youtube ile Para Nasıl Kazanılır
Youtube Backlink Yapma
Ücretsiz 3 Ay Bedava VPS
Youtube Yüklenmesi Gereken Video Türleri
1 Adsense Hesabına 1den Fazla Youtube Hesabı Bağlama
Youtube Kazanaç Arttırma Yöntemleri
Youtube Türkçe Dizi Yükleyerek Kazanç Sağlama
Youtube Yabancı Dizi Yükleyerek Kazanç Sağlama
Youtube Güncel Video Yükleyerek Kazanç Sağlama
Youtube Video ve Twitter ile Kazanama
Yüksek Gelirli TBM Ülkeleri
TBM Kelimeleri
TBM ile Yüksek Kazanç Elde Etme
Youtube Kendi Kullandığımız Taktikler
Video SEO ve İmleme
Video Yükledikten Sonra Yapılması Gerekenler
Youtube Partner Kanal Hakkında Büyük İpucu
Youtube İzlenim,Beğeni ve Abone Kasma taktikleri
Burdaki içerikler şimdilik bukdar arkadşlar ama dahada eklenicektir.Bu konumuzu açmamızın sebebi ise ön satış konusu olrak açılmıştır.
E-Book Kitap Fiyatı = 25 TL (Ön Satış)
E-Book Kitap Fiyatı = 35 TL
Ön sipariş vererek önceden kitabı almak isteyenler 25 TL ön sipariş bitince alıcak arkdaşlarda 35 TL'den alabilecekler.
Ön Sipariş Vermek İsteyen Arkadaşlar PM Yoluyla Ulaşabilirler...
Bugüne kadar youtube adsense ile kazanma olayı bağladığından beri uğraşıyoruz ve güzel şekilde kazandık kazanıyoruz güzel bilgiler edindik ve bir e-book yazmaya karar verdik piyasada çok e-book var bunlardan bende aldım aslında neden derseniz merak çünkü farklı şeyler olabilir diye düşündük aldık inceledin şimdi sıra bizde dedik ve bir e-book yazmaya başladım daha kitabımızın yazım işe devam etmektedir.Bu kitapta aklınıza gelen gelmiyan daha önceki ebooklarda gördüğünüz görmediğiniz bizim kendi kullandığımız bazı ufak teknikler hepsi bu ebook içerisinde olucaktır kısacası.Bu ebook sayesinde kesin kazanç elde edebileceksiniz kazanamıyorum diyemiceksiniz zamanla daha çok kazanmaya başlıcaksınız şimdilik bu kadar aşağıda kitap içerisindeki içeriklerden başlıklar vardır okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için tşk ederim...
Başlangıç
Kanal Açma ve Onaylama
Kanal Ayarları ve Tasarım Bilgileri
Youtube ile Para Nasıl Kazanılır
Youtube Backlink Yapma
Ücretsiz 3 Ay Bedava VPS
Youtube Yüklenmesi Gereken Video Türleri
1 Adsense Hesabına 1den Fazla Youtube Hesabı Bağlama
Youtube Kazanaç Arttırma Yöntemleri
Youtube Türkçe Dizi Yükleyerek Kazanç Sağlama
Youtube Yabancı Dizi Yükleyerek Kazanç Sağlama
Youtube Güncel Video Yükleyerek Kazanç Sağlama
Youtube Video ve Twitter ile Kazanama
Yüksek Gelirli TBM Ülkeleri
TBM Kelimeleri
TBM ile Yüksek Kazanç Elde Etme
Youtube Kendi Kullandığımız Taktikler
Video SEO ve İmleme
Video Yükledikten Sonra Yapılması Gerekenler
Youtube Partner Kanal Hakkında Büyük İpucu
Youtube İzlenim,Beğeni ve Abone Kasma taktikleri
Burdaki içerikler şimdilik bukdar arkadşlar ama dahada eklenicektir.Bu konumuzu açmamızın sebebi ise ön satış konusu olrak açılmıştır.
E-Book Kitap Fiyatı = 25 TL (Ön Satış)
E-Book Kitap Fiyatı = 35 TL
Ön sipariş vererek önceden kitabı almak isteyenler 25 TL ön sipariş bitince alıcak arkdaşlarda 35 TL'den alabilecekler.
Ön Sipariş Vermek İsteyen Arkadaşlar PM Yoluyla Ulaşabilirler...