Onay Sorununu Düzeldiğini Haber Verene Hediye Alıcam

3k kanal yapıcan örnek veriyorum, yüzde 15 kanallar ayakta kalsa yine iyi ödeme alırsın

İncelemeler manuel olacak gibi yaptığınız 3k kanal çerçeveli spam tarzı değilse bilemem hocam ama çerçeveli dizi film bence bitmiştir manuelse incelemeler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

manuelde olsa geçilir sonra spama çevrilir , benim için önemli olan onayların başlaması tamamen. [MENTION=36289]Sakarya[/MENTION]

manuelde olsa geçilir sonra spama çevrilir , benim için önemli olan onayların başlaması tamamen. [MENTION=36289]Sakarya[/MENTION]

Sadece onay geçmek değilki sorun onay geçildikten sonra tekrar incelemeye giriyor kanallar tespit edilen kanallar ya kapatılıyor yada para kazanması kapanıyor. Yani biz özgün yükleyip onay geçsekte sonrasında siz spam yüklediğinizde sistem bunu anlayıp tekrar onaya gönderiyor. Onaylar yapıldığı zamanlar bunları yaşadık hocam bilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim ki onaylanmış..
Tam özgündü. Dün gece. Tatildeyim resim atamam

bence de spam işi bitti, o kadar özgün kanalın onaylanmasına rağmen hiçbir spam kanaldan ses soluk çıkmadığına göre manuel inceleme yapılıyor. bu şartlarda doğrudan spam kanal geçirmek zor, özgün yapıp onayı aldıktan sonra spama geçirsen her an yeniden kontrole girme ihtimali var, onay aldıktan birkaç gün sonra para kazanması kapatılan kanallarım oldu bu sebepten meşakatli iş olarak görüyorum. umarım kolay bir tekniği bulunur

evet arkadaşlar onaylar başladı kanalınızda 3. taraf eşleşen varsa ret yiyorsunuz. hiç bir şekilde telifli eşleşenli video olmaması lazım 15 k aboneli 3m izlenimli kanalım ret yedi. bir de oyun videoları müzik tiyatro dizi vs de asla onay alınamayacağını da söylüyordu aynı mail bana. yani anlayacağınız telih ihtarı olmasa bile çok zor. çok koydu aylardan beri beklediğim kanalın ret yemesi. onaylarla ilgili haber sayılır mı bu hocam.

Onay diye bir sorun yok aslında ytye göre gerçek sahipler ve hırsızlar var.Gerçekler illaki fark edilip onaylanıyor.

Özgün arkadaşlarım onay aldığını söylüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri