Onay Süreci Başladı mı?

Uzun zamandır bekledigim kanallarım sonunda incelendi alayı red aldı, Kanalların hepsi spamdı
video sayıları 1-10 arası
abone izlenim fazlası ile yetiyordu
izinsiz kopya demiş, videoları yapan benim bu neyin kafası anlamadım gitti..

bugun mu geldi cevap?

Kardeşim bakmadım ya maillere, direk kanala baktım. vaktimde yoktu sanırım bu hafta içi gelmiş

bende 4000 saat izlenim ve 1000 abone alacaktım ama onay vermedikleri için fikrimi dondurdum şimdilik

Millet 1 2 ay oldu başvurmuş cevap gelmiş bizim 5 6 aydan fazla oldu tık yok.
Sıktı artık ret verecekseniz verin.
Artık video falan eklemeyeceğim.

j6qVdm.jpg

ecnebi grubunda bir kişi daha onay almış, adam dün şartları karşılamış bugün onay almış..
Benim kanaldan hala 2 haftadır ses seda yok..

Biz özgün yapsak da işe yaramıyor anlaşılır gibi değil.

Millet 1 2 ay oldu başvurmuş cevap gelmiş bizim 5 6 aydan fazla oldu tık yok.
Sıktı artık ret verecekseniz verin.
Artık video falan eklemeyeceğim.

Aynen hocam 5 aydır bekliyorum hiçbir şey yok bende bıraktım zaten video eklemeyı ne olursa olsun artık tam bir saçmalık oldu artık

http://prntscr.com/kf1991
şu duruma anlam verebilen var mı ? Ne mail var ne bişey ama üstte çıkan yazı kanalınız para kazanmaya uygun bulundu. Ama inceleme hala devam ediyor :D

Belki aşama aşama adım atıyorlar.
Geri planda onaylanmıştır ama hala mail atma ve pk açılmamış olabilir.
Yakında belli olur inşallah açılmıştır.

bir kaç güne düzeliyor, yt yardım da öyle yazıyordu.
Eğer para kazanman açık ise şu an sorun değil yok değilse mail at yt'ye.
açıktı kapandı tekrar başvurdum hocam. Ama kapandığında para kazanma özelliğiniz kapatıldı yazıyordu. Ve sormak istediğim sorun sadece bendemi ben mi yanlış yapıyorm benim para kazanmaya başvurduğum sağlam izlenimli aboneli kanallarımın hepsi onay sırasında kapanıyor. Nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum. Red alsa neyse direk kapanıyor. 2-3 gün içinde

açıktı kapandı tekrar başvurdum hocam. Ama kapandığında para kazanma özelliğiniz kapatıldı yazıyordu. Ve sormak istediğim sorun sadece bendemi ben mi yanlış yapıyorm benim para kazanmaya başvurduğum sağlam izlenimli aboneli kanallarımın hepsi onay sırasında kapanıyor. Nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum. Red alsa neyse direk kapanıyor. 2-3 gün içinde

abone izlenim satın alıyorsan içerik özgün değilse artık tüm kanallar böyle oluyor. İstisnalar oluyor ancak artık işi sıkı tutuyorlar..

Hocam senin kanallarla ilgili durum herkeste olan bir durum değil ilk defa duyuyorum ben böyle bir olayı.
umarım çoğalmaz birde bunla savaşmayalım.

bu nasıl iş ya
tarih:3 Temmuz 2018 04:47
Maalesef YouTube kanalınız xxxx xxx, şu anda para kazanmaya uygun bulunmadı.

Durumunuz ve bir sonraki denemenizde onay alabilmek için yapabileceğiniz işlemler hakkında daha fazla bilgi için İçerik Stüdyosu'nu ziyaret edin.

kanala bakıyom hala incelemede

İlk denemede red yiyen 4000 saat 1000 aboneli kanalıma ikinci denemeyi yapmama rağmen yani üzerinden 1 ay geçti ve başvurmadım kendisi otomatik incelemeye göndermiş. Böyle olan var mı hiç ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri