Onay Süreci Başladı mı?

Nasıl bir yok takip edeceğiz arkadaşlar. Özgün kanala bile onay vermiyorlar. Ne yapacağız?

Anlaşılır bir şekilde yazayım forumda okuyanlara da yararı olsun her ay sonu kanallar kontrol ediliyor sanırım kanalımız spam veya telifli içerik varsa kanalın para kazanması kapanıyor. 1 telifli kanalım ret yedi para kazanma için beklerken. Akşam üstü kanallarıma bakarken tüm reklam larin kaldırıldığını gördüm pk açık kanallarda. Kimse anlamamış olabilir kanallarınızı kontrol edin 8 kanalım gitti .olayı çözdü m giden kanallara göre lütfen kanallarınızı kontrol edin

1 kanalım vardı zaten 2 aydır kazandıran kapanmış para kazanması offff bunaldım iyice. Ödenir mi bu para içinde ki ödenen var mı ?

Son düzenleme:
Para kazanması kapanan arkadaslar videolarınızda hic cocuklara yönelik videolar varmıydı ?

Konuyu görünce heyecanlanıp maile girdim baktım youtubeden mail var ama telif maili allah belanı versin yutup.

Şu başlıklar bana kalp krizi geçirtiyor ya :(
Diyorum bu sefer başladı bakıyorum hiç haraket yok. Bazen dalga geçtiğini düşünüyorum bazı kullanıcıların.
Çok sinir bozucu bir durum.

son bir haftada 8 tane 3 asamali kanal kapandi benim. Spar icerik atar atmaz 3-4 güne kanallar gümlüyor.

Kimse yanlış anlamasın üstüne de alınmasın böyle bir ortamda 1 tane 3 aşamalı kanala 1k para vermek ne kadar mantıklı acaba ? 1 tane kanala gidip 1k verenlere benim içim gidiyor yazıktır günahtır sonra kanallar da böyle ellerinde patlıyor. Buraya yazıyorum zamanı geldiğinde bu postu hatırlatacağım. Öyle bir zaman gelcek ki youtube spama göz açtırmayacak haliyle bırakın 3 aşamalı kanalın 1k ya satılması kanallar 200 liraya bile alan çıkmayacak.....

Hakkımızda hayırlısı ...

bı isten ekmek yemek isteyenler ve imkanı olanlar, ozgune gecmediyse ozgune gecmeli. aylar once soylemistim bunu. spamın gidisatı iyi degil. ilerde ya cok kotu olacak yada bi sekilde devam edecek ama bir nevi garanti olsun diye ozgun sart. arta kalan zamanda spam kovalanabilir yada nabza gore serbet misali.

ozgun icin kamera karsısına cıkmaya gerek yok, kategori cok, tek zorluk kanalın tutması zaman alıyor. 3 asamalı kanal satın alacagınız para ile o sorunda cozulur

Arkadaş herkes ya Red yiyiyor ya onay alıyor bize neden sıra gelmiyor 7 aydır bekliyoruz.

bı isten ekmek yemek isteyenler ve imkanı olanlar, ozgune gecmediyse ozgune gecmeli. aylar once soylemistim bunu. spamın gidisatı iyi degil. ilerde ya cok kotu olacak yada bi sekilde devam edecek ama bir nevi garanti olsun diye ozgun sart. arta kalan zamanda spam kovalanabilir yada nabza gore serbet misali.

ozgun icin kamera karsısına cıkmaya gerek yok, kategori cok, tek zorluk kanalın tutması zaman alıyor. 3 asamalı kanal satın alacagınız para ile o sorunda cozulur

aynen öyle aklımda dehşet bi proje var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri