Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
8 kanalda benden gitti arkadaşlar kontrol edin kanallarınızı para kazanmaları kapatılıyor
açık mıydı red mi ettiler ?
Hocam para kazanma için müracaat etmiştim. Kabul edilmedi. Tekrar başvuru hakkım var 1 ay sonra.açık mıydı red mi ettiler ?
8 kanalda benden gitti arkadaşlar kontrol edin kanallarınızı para kazanmaları kapatılıyor
1 kanalım vardı zaten 2 aydır kazandıran kapanmış para kazanması offff bunaldım iyice. Ödenir mi bu para içinde ki ödenen var mı ?
Kanal spam mıydı hocam?1 kanalım vardı zaten 2 aydır kazandıran kapanmış para kazanması offff bunaldım iyice. Ödenir mi bu para içinde ki ödenen var mı ?
bı isten ekmek yemek isteyenler ve imkanı olanlar, ozgune gecmediyse ozgune gecmeli. aylar once soylemistim bunu. spamın gidisatı iyi degil. ilerde ya cok kotu olacak yada bi sekilde devam edecek ama bir nevi garanti olsun diye ozgun sart. arta kalan zamanda spam kovalanabilir yada nabza gore serbet misali.
ozgun icin kamera karsısına cıkmaya gerek yok, kategori cok, tek zorluk kanalın tutması zaman alıyor. 3 asamalı kanal satın alacagınız para ile o sorunda cozulur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.