Onaydan geçmeyen kanallar sıfırlanıyor!

nightmare84

Kayıtlı Üye
10000 izlenimi geçen çerçevesiz manuel yükleme yaptığım kanalım için para kazanmayı açmak istedim fakat bugün baktığımda kanalın tamamen sıfırlandığını gördüm. Kanala giriş yapılabiliyor ancak eski videolardan
eser yok. Sanki yeni açmışsınız gibi sizden yeni kanal oluşturmanız isteniyor. Bilginize...

10000 izlenimi geçen çerçevesiz manuel yükleme yaptığım kanalım için para kazanmayı açmak istedim fakat bugün baktığımda kanalın tamamen sıfırlandığını gördüm. Kanala giriş yapılabiliyor ancak eski videolardan
eser yok. Sanki yeni açmışsınız gibi sizden yeni kanal oluşturmanız isteniyor. Bilginize...

öyle birşey yok hocam sizinkinde farklı bir sorun vardır.yada bugün gelen güncellemedir geldiysede

öyle birşey yok hocam sizinkinde farklı bir sorun vardır.yada bugün gelen güncellemedir geldiysede

Hocam başvuru yaptığım kanal açık. Fakat sanki daha önce hiç kanal yapılmamış gibi. Videolar da yok.

This account has been terminated due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, deceptive practices and misleading content or other Terms of Service violations. Eski kanal adıyla girdiğimde çıkan yazı da bu. Ama şu an kanala erişim var. Çok ilginç...

Son düzenleme:
mail gelmedi mi hocam? maildeki açıklamadan yeni güncelleme olup olmadığını anlarız belki

Normalde kapandığında telefon onayına düşmesi gerekmiyor mu hocam? Ama normal şekilde giriyorum maile.

Her kapanan kanal kesin telefon onayına düşcek diye bir şey yok hocam mail'e girersin ama Youtube a girince ''oturum aç'' a tıklıyınca hesabınız askıya alındı yazar

Her kapanan kanal kesin telefon onayına düşcek diye bir şey yok hocam mail'e girersin ama Youtube a girince ''oturum aç'' a tıklıyınca hesabınız askıya alındı yazar

İşte askıya alındı falan yazmıyor sadece +15 kapalı sanki kanala hiç video yüklememişim gibi. Sıfır.

partere bagli spam kanal, kanal takipte kapali gözüküyordu, kanala giris yaptigimda sifirlanip icerisindeki videolarin silindigini gördüm. Buda yeni birsey sanirim, kanal kapanmiyor ama sifirlaniyor.

Hesabınızda birden fazla kanal varsa otomatik olarak açık kanala girersiniz.

Harbiden bunların ne yaptığı belli değil denizde yüzme videosuna cinsellik ve çıplaklıktan flag atmıslar 2defa ıtıraz ettim kabul edılmedı Bunlar galiba denıze elbiseler ile giriyorlar Adsenseye balı reklam çıkan kanalı kapatıyorlar reklam çıkmayanlarda sorun yok Yeterki bir videodan kazanç elde edecek olayım illa bir sorun çıkarıyorlar Adamlar yemin etmiş sankı bana kazandırmamak için En son olarak konuda gecen bir sorun daha ürettıklerı anlaşılıyor

iyimiş aslında kapatılmaktan ama o hesaptan hayır gelir mi görücez

Kanal kapanıcağına sıfırlanması daha iyi, belki kanal kapanmadı diye ödemesi kesinleşir.

Onaydan geçmeyen kanallar sıfırlanıyor! onaylanmayan kanaldan nasıl para kazanacaksın :D
Konuyu açanın kanalı kapanmış, onayla alakası yok. Boş alt kanal varsa onada girmiş olabilir. Zaten bi güncelleme varsa hep spamcıların zararına oldu, yeni bişey varsa muhtemelen yine işimizi zorlaştırıcak bişeydir.

valla bu ısı guzel bıtıryorlar yıldırmayı basarıyorlar.
gecen gun 2 kanalla farklı 2 adsenseye basvuruda bulundum.
bırı ozgun slayt tarzı kanaldı ve 10k yı yenı gecmstı onu tr adsenseye bagladm hemen onay almıstı ama 1hafta sonra kapandı.

dıger kanalı almanya adsenseye bagladım ıncelemeye takıldı ızlenım ıyydı cunku neyse ıncelemeyı gectı bır haftadır acık gunluk 30-60k ızlenım alıyor agırlık abd ama sorun sukı adsense reklam yayınlamıor namussuz

Onay gelmeyen kanala 1 ay sonra tekrar incelenmesi için başvuru yapılabiliyor.
Sonraki postları okumadım ama Bu yüzden kanal sıfırlanması olmamıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri