Onaylanmalar başlasın kurban kescem :)

TolgaDemo

Kayıtlı Üye
Z3WOB0.png

ŞU ONAYLANMALAR Bİ BAŞLASİN KURBAN KESCEM :)

Adaklar adanmaya başlanmış.
Hayırlısı olsun, duaların inşallah kabul olur.

geçen yıldan bastığımız onay kapısında saygı duruşunda bekleyen onlarca kanal var

umarım tez zamanda kanalların para kazanması onaylanmalar başlarda performansımızı daha çok artırırız
tumblr_nbix217deK1thw8cuo1_500.gif

1 koçta benden. Açıldıgı ayı takip eden ilk ödemede kesiyorum...

buna yakın grafikteki bir kanalım şuan günlük 6-7 tl veriyor :) yarısı da kesilecek zaten... kurban derken tavuk falan olsa bari :D

arkadaşlar onaylamalar yok değil onaylanıyor zaten kanallar kaliteli yüksek hitli kanallar kısa sürede onay alıyorlar bilginiz olsun

arkadaşlar onaylamalar yok değil onaylanıyor zaten kanallar kaliteli yüksek hitli kanallar kısa sürede onay alıyorlar bilginiz olsun

Öyle bişey yok hocam. Yt zaten onaylamaların olmadığını Haziran sonuna kadar tamamlanacağını belirtmiş. Yani şuanda kimse onay almıyor

Öyle bişey yok hocam. Yt zaten onaylamaların olmadığını Haziran sonuna kadar tamamlanacağını belirtmiş. Yani şuanda kimse onay almıyor

Bence de öyle birşey yok, elimdeki kanallarla onay almamam mümkün degil, kaliteyse kalite, aboneyse abone, izlenimse izlenim ama onay yok

tamalayacağını belirtmiş başlayacağını değil ki en son ocakda tamamlıyorlardı

Hocam 1.5 senedir tamamlıyolar neredeyse de işte konu o değil. Öyle yazıyolar ama çok nadir bir iki kere bazı zamanlarda bir kaç onaylandı onun dışında bir şey olmadı. Yani yüksek ihtimalle hiç bir kanal almıyorlar bünyelerine şuan ki zaten 60-70k abonesi olupta bekleyen kişileride duymuştum

Tolga ben geçen ki grafiği atmayım o zaman deve falan dersiniz. Tabi para kazanma açıldıktan 2 gün sonra kanal kapanacağını düşündüğüm için şimdilik bir adak adamıyorum. Eğer yüklü bir miktar kazanırsam yardım yapabilirim.

tolga ben geçen ki grafiği atmayım o zaman deve falan dersiniz. Tabi para kazanma açıldıktan 2 gün sonra kanal kapanacağını düşündüğüm için şimdilik bir adak adamıyorum. Eğer yüklü bir miktar kazanırsam yardım yapabilirim.

ortak giderelim ali abi :)

Hocam 1.5 senedir tamamlıyolar neredeyse de işte konu o değil. Öyle yazıyolar ama çok nadir bir iki kere bazı zamanlarda bir kaç onaylandı onun dışında bir şey olmadı. Yani yüksek ihtimalle hiç bir kanal almıyorlar bünyelerine şuan ki zaten 60-70k abonesi olupta bekleyen kişileride duymuştum

hocam alıyor ki devam ediyor diyorum kaliteli yüksek hitli özgün kanallar onaydan geçiyor.

Bu ay onay olursa olur olmadı daha fazla zorlamıyacam web işine geçiş yapıcam.
Kanallarıda gizleyecem üzerinden hit kazanmasınlar ;)

kimsenin onaylanmıyor partner firmaları hariç şuanda durmus durumda onaylamalar.

kimsenin onaylanmıyor partner firmaları hariç şuanda durmus durumda onaylamalar.

Allah alla tüm kanal sahipleriyle konuştunuz mu nerden biliyorsunuz herkesin onaylanmadığını youtube sadece ytparadan ibaret değil aklında olsun

onay alsa nolur ki aylarca bekle onaylansın 2 gün sonra kapansın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri