Onaylı gmail ve youtube alanlar bakabilirmi? ( hesap banlanmaları hakkında )

kadere61

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu hesaplardan alıpda daha video yüklemeden banlanan varmı?

daha sadece api yapıyorum videoyap için sonra adsense bağlıyorum laps yarına ban hatta o gece ban.

şuan 20ye yakını gitti.sinir olucam bilgisayarı yumruklamama az kaldı.

adsenseden dolayı olurmu bu?

2.adsense açılabilirmi?

hesapları kendinmi açtın?
ip kaynaklıdır sorun

hesaplar hiçbirini ben açmadım.

hatta gelen hesaplarıda vpn ile api mapi yaptım onlarıda türkiye ip ile.

daha sonrada zaten videoyap kendi içinde hallediyor bildiğim kadarıyla.

2.adsense açsam sorun olurmu hiç bilginiz varmı?

hesaplar hiçbirini ben açmadım.

hatta gelen hesaplarıda vpn ile api mapi yaptım onlarıda türkiye ip ile.

daha sonrada zaten videoyap kendi içinde hallediyor bildiğim kadarıyla.

2.adsense açsam sorun olurmu hiç bilginiz varmı?

bence o pc de artık adsense açma,riskli olabilir

İP ban olabilir VPN kullandıysanız

vpn ile video yüklemedim.

hatta şuda var.

vpn kullanmadan aynı işlemleri yaptıklarımda ban yedi.

sizler nasıl yapıyorsunuz?

---------- Mesaj saat 16:46:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:46:08 civarında gönderildi. ----------

bence o pc de artık adsense açma,riskli olabilir

format atıp uydunete ip değiştirme talebi vericem büyük ihtimal.

benim aldığım gmail hesaplarıda banlanmaya başladı hemde hiç bir şey yapamdan, ilk girdiğimde "olduğunuzdan farklı bir konumda hesap açtınız güvenliğiniz için hesabınız onaylayın" diyor ve bende onaylıyorum tkurtarma e-maili ile temiz çerez ve i.p den açmama rağmen banlandı ne adsense bağladım nede video yükledim gmail dahil herşey kapandı 7-8 tane hesapta.

arkadaşlar bu hesaplardan alıpda daha video yüklemeden banlanan varmı?

daha sadece api yapıyorum videoyap için sonra adsense bağlıyorum laps yarına ban hatta o gece ban.

şuan 20ye yakını gitti.sinir olucam bilgisayarı yumruklamama az kaldı.

adsenseden dolayı olurmu bu?

2.adsense açılabilirmi?

benim aldığım gmail hesaplarıda banlanmaya başladı hemde hiç bir şey yapamdan, ilk girdiğimde "olduğunuzdan farklı bir konumda hesap açtınız güvenliğiniz için hesabınız onaylayın" diyor ve bende onaylıyorum tkurtarma e-maili ile temiz çerez ve i.p den açmama rağmen banlandı ne adsense bağladım nede video yükledim gmail dahil herşey kapandı 7-8 tane hesapta.

kimlerden aldınız bu kanalları ?

ytkoraydan almıştım ama belki 80-90 oldu öncekilerde problem olmamıştı.

aklıma şöyle bir şey geliyor hocam, kendi bilgisayarımdan açacağım temiz çerez ve i.p ile ve rehberimdeki numralarını kullancam gmail açarken sms onay istemiyor sonuçta sadece gerçek telefon numası istiyor.

ytkoraydan almıştım ama belki 80-90 oldu öncekilerde problem olmamıştı.

aklıma şöyle bir şey geliyor hocam, kendi bilgisayarımdan açacağım temiz çerez ve i.p ile ve rehberimdeki numralarını kullancam gmail açarken sms onay istemiyor sonuçta sadece gerçek telefon numası istiyor.

bende aldım herhangi bi problem yaşamadım sana mobil onay sekmesimi geldi tamamenmi kapandı

daha dün YtKoRaY dan aldığım kanallardan 5 tanesini açtım.videoyap a bağladım,video yükledim.vds den de giriş yaptım,kurtarma mailiyle girişi onayladım.adsenseye de bağladım sapa sağlam ayaktalar.

bence sen kendin bir kanal aç ve onun durumuna bak büyük ihtimal o da gidecektir.

bende aldım herhangi bi problem yaşamadım sana mobil onay sekmesimi geldi tamamenmi kapandı

mail ve şifreyi yazıp girdikten sonra onay istedi sms veya kurtarma maili ile, 8 tanesi banlandı 4 er tane apayrı bilgisayar ve internetten açmıştım zaten çerezler ve modem resetliyordum her kanal açımından önce.

Hocam uydunet sabit ip durumunuz çok riskli bence.

Sesinizi değiştiriyorsunuz ama yüzünuz aynı...

mobil mesaj

ytkoraydan aldım ben hesapları.

şöyle durum var ytkoray hocam önerdiki vpn ve çerez sil yap sağlıklı olsun diye yaptım fakat videoyap bağladım sadece ve hesaplar gitti.bugün yeni hesap alıcam başka pc ve ip'den adsense bağlıcam sadece.

bakalım durum neyi göstericek.

birde garip bir durum var şimdi yüklediğim video ne ünlem ne 3.taraf ne bişi hiçbişi göstermeden para kazanma aktif etme bölümü yok videoda.

bunu yaşayan varmı?

evet bende de ban var 2 kanal bu forumdan bi şahıstan aldım mail attım yazdım hala dönmedi bugun içinde dönmezse forumda adını vereceğim 20 kanal aldım kanallar tel onayı istiyor bi kaç gün içinde sıkıntı verdi kıme güvenecez bilmıyorum

---------- Mesaj saat 11:56:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:54:18 civarında gönderildi. ----------

daha dün YtKoRaY dan aldığım kanallardan 5 tanesini açtım.videoyap a bağladım,video yükledim.vds den de giriş yaptım,kurtarma mailiyle girişi onayladım.adsenseye de bağladım sapa sağlam ayaktalar.

bence sen kendin bir kanal aç ve onun durumuna bak büyük ihtimal o da gidecektir.

senin kiler ayakta kalır ??

Bende bu durumlardan muzdaribim son zamanlarda şimdi ne yapacağım fikirlerinize ihtiyacım var. Önceden r10 dan toplu onaylı mail alımı yapıyordum. Bu kanalların %90 nı kapandı gitti.

Hesabınızı doğrulayın
Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Hesabınıza erişimi hemen geri kazanmak için, hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı seçin.

Bende kendimce demek ki mailleri aldığım arkadaşlar vps ten felan açıyorlar ondan olmuştur. Sonra da oturup kendi pc mden çerezleri silerek yeni mailler aldım ve kanallarımı oluşturdum. Kanal doğrulamalarımı 3CX Phone programı ile yapıyorum. Videolarımı yükledim aradan 4-5 gün geçti tamda para kazandırmaya başlayacaklarken yine aynı şekilde bu maillerimde gümledi. Bu arada videoyap botunu kullanıyorum. Çok ama çok memnunum. Acaba bottan kaynaklı mı diye düşünmeye başladım. Kullananlar bilir otomatik kontrolde 30 dk da bir hesaba girip kontrol yapıyor bot. Şimdi ne yapacağımı şaşırdım. Çoklu kanal yöneten arkadaşlardan yardım bekliyorum. Yeni mailleri nasıl açmalıyım. Oturup en kötü 10 adet mail adresi açmam lazım şu an kanallarımın çoğu kapandı çünkü telafi etmem lazım. Ben şimdi nasıl mail adresi açmalıyım yine aynı şekilde kapanmaması için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri