Onaylı - Onaysız Gmail Satışına Fiyat Sınırlaması

Hocam mail satıcıları için bir başlık açılsın mail satan kişiler kaç tl ye satılıyor satılacak minumum onaylı ve onaysız mail ücretini belirtecek alt limit belli olacak ondan sonrası piyasaya kalmış. Benim görüşüm onaysız 50 kuruş onaylı 1.5 altı olmaması gerekiyor çünkü piyasada numara bulmak çok zor. Birde garanti vermeleri gerekiyor garantisiz iş yapanla alışveriş yapmayın.

buna serbest piyasa deniyor dostum. arz/talep oranına yada emek/fiyat oranına göre mail fiyatları kendiliğinden olması gerektiği fiyata oturur. birileri 1.25e onaylı kanal satarken 60 kuruşa satan adamın her zaman kanal oluşturup satmak zoruna gidecektir emeğine değmeyeceğini anlayacaktır. aynı şekilde yüksek fiyatlar için de geçerli. bırakan herkes istediği fiyattan alsın

Hocam mail satıcıları için bir başlık açılsın mail satan kişiler kaç tl ye satılıyor satılacak minumum onaylı ve onaysız mail ücretini belirtecek alt limit belli olacak ondan sonrası piyasaya kalmış. Benim görüşüm onaysız 50 kuruş onaylı 1.5 altı olmaması gerekiyor çünkü piyasada numara bulmak çok zor. Birde garanti vermeleri gerekiyor garantisiz iş yapanla alışveriş yapmayın.
Zaten o çok ucuza satanları kanalalsat gibi sistemde görmek isterdim kapanmalar ne durumda diye :) Kanalalsatın en az kapanma oranı bende.. (Yilmazcreator)
Maşaallah deyinde nazar değmesin geçen böyle dedik kanalalsatı gugıl amca yakaladı birçok satıcıyı vurdu
Bu telefon numarası sıkıntı oluyor o halde ucuza satıyorlar helal olsun gitgide artması gerekirken düşüyor fiyatlar.. Hatta bazen benim bile kendim için piyasadaki tüm ucuz mailleri toplayasım geliyor ama çokta güvenemiyorum işin açığı.. Sonuçta kanal deyip geçiliyor ama o kanallarda yeri geliyor büyük paralar dönüyor. Ona göre hareket etmek lazım.. Sırf bu güven sebebiyle başkalarını yanımda çalıştırma işlerine girmiyorum. Ne olur ne olmaz burada çok örneklerini gördük ben çalmadım yanımdaki çalışan çalmış durumlarını :)

Son düzenleme:
buna serbest piyasa deniyor dostum. arz/talep oranına yada emek/fiyat oranına göre mail fiyatları kendiliğinden olması gerektiği fiyata oturur. birileri 1.25e onaylı kanal satarken 60 kuruşa satan adamın her zaman kanal oluşturup satmak zoruna gidecektir emeğine değmeyeceğini anlayacaktır. aynı şekilde yüksek fiyatlar için de geçerli. bırakan herkes istediği fiyattan alsın

Ben sadece öneri sundum hocam, hangisi hepimizin için daha iyi olur karar ona göre verilecektir. İlla benim düşündüğüm mutlak doğrudur demiyorum.

Bana 1 kişi 1 kişi pm atarak olmaz arkadaşlar, quiz düzenlemesine gidildiğinde skype üzerinden toplanıldı, soruk ne kadar olsun taban diye belirlediler, bizde ona göre düzenleme getirdik. Kurala uymayan kişilere de gerekli yaptırımlar uygulandı uygulanmaya da devam ediyor. Mail konusunda da şikayeti olan varsa toplu şekilde bildirebilir durumu.
Zaten uygun satanlara pek takılmayın bence. Zamanla ne demek istediğimi anlarsınız. Ama illa birşeyler yapılacaksa bütün satıcıların ortak kararı ile bir düzenleme düşünülür. Tartışma konusuna döndürmeden devam edelim arkadaşlar.
Hayırlı geceler, kaçtım ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri