Onaylı USA Adsense hesabı nasıl alınır?

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Amerikan bankasından hesap alıyorsunuz ordan kesebilirler.Banka ile ilgili işlemlerde amerikalılar biraz sıkıdır.Kaya Gazı buldular ama tüketim toplumu bunlar o gazı da tüketirler:)

:) vergi kesmelerinde sıkıntı yok kabul kessinler de adsense üzerinden vergi bilgileri filan girmek gerekiyormuş gerçek amerikan vatandaşlığı ile.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION]

Hocam ben Payoneer üzerinden hesap açtım hesabı doğruladım şimdi de pin bekliyorum ancak vergi bilgileri istemekte bu bilgiler içerisinde birçok seçenek mevcut.
Hangisini seçmeliyiz muafiyet için?

Teamviewer üzerinden yardımcı olursanız çok makbule geçer :)

Ozhanarnub amerikada yaşıyor.Onunla bir konuşmanız lazım , vergi ile ilgili konuşmuştuk onunla.Unuttuğum için ne dediklerini burdan aktaramıyorum.

Ozhanarnub amerikada yaşıyor.Onunla bir konuşmanız lazım , vergi ile ilgili konuşmuştuk onunla.Unuttuğum için ne dediklerini burdan aktaramıyorum.

yok hocam ben amerika'da yaşamıyorum :)

edit: bu konuda da net bir bilgi sahibi değilim keşke olsam. bu konu benimde kafamı karıştırdı çünkü.

Son düzenleme:
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam merak ettiğim birşey var?Diyelim 1 tane payoneer ve adsense hesabı açtık.1 payoneer hesabından kaç tane Amerikan İBANI alabiliyoruz?

shipitoda üyelik aldıkda 4 tane adres var panelde :( hangisini giricez acaba

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam sen adsens acip odeme aldin mi hic acaba

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet 2 ay önce almıştım.Şu an pasifte duruyor.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] Hocam merhaba konu için teşekkürler güzel paylaşım adsenseyi abd üzerinde açtıgımız takdirde pinni türkiyeye göre daha hızlı gelmesi söz konusumu acaba?

Evet daha hızlı gelir.Taranıp size mail atılmasını talep edebilirsiniz.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] Hocam merhaba konu için teşekkürler güzel paylaşım adsenseyi abd üzerinde açtıgımız takdirde pinni türkiyeye göre daha hızlı gelmesi söz konusumu acaba?

Notarized FORM 1583 is required to receive letters
In order to receive letters, we need your original notarized FORM 1583 on file.

Please download prefilled FORM 1583 from the Account Verification section, have it notarized by public notary, and send it by regular mail to the following address:

SHIPITO Security Department
2972 Columbia St.
Torrance, CA 90503
USA

diye bir uyarı beliriyor arkadaşlar nedir bu :)

FORM 1583 indirip onaylamanızı ve ardından belirtiği adrese göndermenizi istiyorlar galiba.Ben öyle anladım.

Mobil olarak gönderildi.

Arkadaşlar sizce bu yöntem etkili olur mu? Ben ban olaylarının lokasyon ile alakalı olduğunu düşünüyorum Avrupa ve ya ABD de yaşayıp spam yapıp adsensesi banlanmayan var mı aramızda.

Arkadaşlar sizce bu yöntem etkili olur mu? Ben ban olaylarının lokasyon ile alakalı olduğunu düşünüyorum Avrupa ve ya ABD de yaşayıp spam yapıp adsensesi banlanmayan var mı aramızda.

Ban olayı bence lokasyonla alakalı değil içerikle alakalı.En bilindik içerik örneğin disney olunca uçuyor ne hikmetse çok az bilinen banlanmıyor.

Mobil olarak gönderildi.

Ban olayı bence lokasyonla alakalı değil içerikle alakalı.En bilindik içerik örneğin disney olunca uçuyor ne hikmetse çok az bilinen banlanmıyor.

Mobil olarak gönderildi.

Eşleşen dahi olmayan tek kanal tek adsense şeklinde çalıştığım hesap uçtu.Videolara yapılan tek işlem süre ekleme idi.Buna rağmen uçması lokasyon ile alakalı bir problem oluşturur diye düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri