Amerikan bankasından hesap alıyorsunuz ordan kesebilirler.Banka ile ilgili işlemlerde amerikalılar biraz sıkıdır.Kaya Gazı buldular ama tüketim toplumu bunlar o gazı da tüketirler![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Amerikan bankasından hesap alıyorsunuz ordan kesebilirler.Banka ile ilgili işlemlerde amerikalılar biraz sıkıdır.Kaya Gazı buldular ama tüketim toplumu bunlar o gazı da tüketirler![]()
vergi kesmelerinde sıkıntı yok kabul kessinler de adsense üzerinden vergi bilgileri filan girmek gerekiyormuş gerçek amerikan vatandaşlığı ile.
Ozhanarnub amerikada yaşıyor.Onunla bir konuşmanız lazım , vergi ile ilgili konuşmuştuk onunla.Unuttuğum için ne dediklerini burdan aktaramıyorum.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam merak ettiğim birşey var?Diyelim 1 tane payoneer ve adsense hesabı açtık.1 payoneer hesabından kaç tane Amerikan İBANI alabiliyoruz?
1 tane
Evet 2 ay önce almıştım.Şu an pasifte duruyor.
adsense ban olayları yok diyebilirmiyiz peki abd adsensinde ?
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] Hocam merhaba konu için teşekkürler güzel paylaşım adsenseyi abd üzerinde açtıgımız takdirde pinni türkiyeye göre daha hızlı gelmesi söz konusumu acaba?
Arkadaşlar sizce bu yöntem etkili olur mu? Ben ban olaylarının lokasyon ile alakalı olduğunu düşünüyorum Avrupa ve ya ABD de yaşayıp spam yapıp adsensesi banlanmayan var mı aramızda.
Ban olayı bence lokasyonla alakalı değil içerikle alakalı.En bilindik içerik örneğin disney olunca uçuyor ne hikmetse çok az bilinen banlanmıyor.
Mobil olarak gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.