Tamam dostum bir daha forumda herhangi bir yorum atarken sana da mesaj atarım öncesinde. Ben yazıcam ama uygun mudur diye sana sorarım.
Ben iade falan istemiyorum. İade istediğime dair birşey yazmışmıyım okuyun bakalım. [MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] bu arkadaştan da kanal aldım, yedekli çalışıyorum buyrun yazsın. Kanallarının toplu olarak kapandığını bana kendi söyledi hatta telafi etmek için fazla kanal bile gönderdi. şimdi diğer arkadaşları da bulup yazıcam kanal aldığım, hepsi ya kusura bakmayın dedi yada ücret iadesi mi yapalım diye sordu. Sorun bakalım 1 kişiden ücret istemişmiyim yada ters bir tavır sergilemişmiyim. Ben burada daha önce de satış konularının standarta ulaşması için önerilerde bulunmuştum. Bu mixnewss isimli üye muhattabım değil zaten. Kaale aldığım bir üye de değil. Yalnız ben bu forumda kimseye hakaret etmiyorsam bana da kimse hakaret edemez.
Toplu kıyım olduysa neden başkasından aldığım kanallar hala ayakta?
[MENTION=12780]kskcoliq[/MENTION] buyrun bu arkadaştan da kanallar aldım neden kapanmadı?
Bu toplu kıyım şehir efsanesi. Kimse burada başkasını savunmasın. Herkeste kendi işine baksın.
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] bende birazdan hakaret dolu bir mesaj atıcam, o mesajımı da görünce editle dostum lütfen. Yalnız editle söz veriyorum platin üye olucam. O zaman banlanılmıyor sanırım?