Onaylikanalsatilir Ortaklığımız Hakkında..

Ya şimdi biri beni aydınlatsın.

Misal ben bir kanal satın aldığımda bunu satan kişinin geri almaması gibi nasıl önlem almalıyım? Ya da ne yaparsak yapalım satan kişi kanalı isterse geri alabiliyor mu? Kayıt olurken eklediği telefon numarası veya mail sayesinde?

eğer marka hesabı ise ana mail sende değilse alınabiliyor.
Hatta,ana mail olsa bile alınabiliyor, örnek eski şifreni biliyorsan google'a başvurup eski şifrem buydu deyip bir şekilde ana mail hesabını bile alabilirsin. Kısaca güven meselesi bu iş, sattığın kanalın aylık 40 k getirdiğini görsen sen ne yaparsın sorusu güvenin önüne geçiyor :)

eğer marka hesabı ise ana mail sende değilse alınabiliyor.
Hatta,ana mail olsa bile alınabiliyor, örnek eski şifreni biliyorsan google'a başvurup eski şifrem buydu deyip bir şekilde ana mail hesabını bile alabilirsin. Kısaca güven meselesi bu iş, sattığın kanalın aylık 40 k getirdiğini görsen sen ne yaparsın sorusu güvenin önüne geçiyor :)

O zaman her türlü sıkıntı kanal satın almak. Sattığı kanalı tutarsa kanalı geri alıp adsensi bağlayacak kanalı satanın insiyatifine kalmış

@OnayliKanalSatilir hocamla 1 hafta önce açtığı konu üzerine ortaklık çalışmasına başladık . Kendisi pk açık bir kanalı tarafıma teslim etti kategorimi verdiği kanala yükledim kazanç sağlamaya başladık , Kanal marka hesabına taşınmış kendi mailinde değildi. Hatta şöyle bir detay oldu kanala videoları yüklediğim gün yorum kısmından ingilizce olarak " kanalı geri ver hacker " gibi ifadeler kullanan kullanıcılar vardı kendisine bu durumuda izah ettim. Bu sabah kanala giriş yapamadım marka hesabındaki bir kanal nasıl olurda ondan habersiz başka bir maile taşınıyor kendisine de bildirdim fakat sonuç alamadık . Benim herhangi bir şikayetim yok adsense de biriken tutar muhtemelen taşınan adsensede kesinleşir bunda da herhangi bir talebim yok ,
Fakat 1 ay önce forumun eski bir üyesi tarafından 2.750 tl dolandırıldım.
Kimsenin başına böyle birşey gelmesini istemem ben böyle bir olay yaşadım herhangi bir ortaklık yapacak veya yapan arkadaşlar böyle bir ihtimal var bilsinler istedim . Herkese teşekkürler.

1 ay önce seni dolandıran kimdi?

@OnayliKanalSatilir hocamla 1 hafta önce açtığı konu üzerine ortaklık çalışmasına başladık . Kendisi pk açık bir kanalı tarafıma teslim etti kategorimi verdiği kanala yükledim kazanç sağlamaya başladık , Kanal marka hesabına taşınmış kendi mailinde değildi. Hatta şöyle bir detay oldu kanala videoları yüklediğim gün yorum kısmından ingilizce olarak " kanalı geri ver hacker " gibi ifadeler kullanan kullanıcılar vardı kendisine bu durumuda izah ettim. Bu sabah kanala giriş yapamadım marka hesabındaki bir kanal nasıl olurda ondan habersiz başka bir maile taşınıyor kendisine de bildirdim fakat sonuç alamadık . Benim herhangi bir şikayetim yok adsense de biriken tutar muhtemelen taşınan adsensede kesinleşir bunda da herhangi bir talebim yok ,
Fakat 1 ay önce forumun eski bir üyesi tarafından 2.750 tl dolandırıldım.
Kimsenin başına böyle birşey gelmesini istemem ben böyle bir olay yaşadım herhangi bir ortaklık yapacak veya yapan arkadaşlar böyle bir ihtimal var bilsinler istedim . Herkese teşekkürler.
Hocam kanalın kendi maili olmadığını marka hesabına taşındığını nasıl anladınız?

ARAKADAŞLAR KANAL ALAN, PROBLEM YAŞAYAN, ÇALINTI OLDUĞUNU İDDAA EDEN HER KİM VARSA KANITINI EKLESİN SINIRSIZ UZAKLAŞTIRALIM, SONRADAN BU ADAM FORUMDA SATIŞ YAPTI SİZ MÜSADE ETTİNİZ DEMEYİN.
[MENTION=80462]OnayliKanalSatilir[/MENTION] sen taşıma mail mi kullanıyorsunuz, neden kanalları orjinal mailler ile satmıyorsun, mailler hack mail mi bizi aydınlat ?

Ben de kanal almayı düşünüyordum ilgili kişiden ama askıya aldım, taşıma mail konusuna açıklık getirmesini istiyorum.

Taşıma maili ile oluşan kanallar gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasına rağmen kolay bir şekilde geri alınabiliyorsa forumda bu tarz kanalların satışının da yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri