onaysız seri gmail açma yöntemi bilen

şıvanştayger

Kayıtlı Üye
var mı? forumdaki yöntemlerin hepsini okudum bende olmadı. günde 3ten fazla açınca tel onayı istiyor.

Son düzenleme:
çerezi sil, olamazsa çerez sil + ip değiştir, o da olmazsa mac değiştir ip değiştir çerez sil, o da olmazsa vm içine ubuntu falan kur ordan dene :D

bir kaç gündür kendime mail açıyordum. Farkettiğim bir şey sadece cerez vb. temizlikle alakalı.. Yani çerezlerden ziyade cache aplication falan filan dosyalarını da temizlemek gerekiyor. Bir de ccleaner le temizlik yaptınız tekrar analiz yapınca kalıntılar kalıyor bazen.. tekrar siliyorsunuz kalmıyor. Kendim için açtığım maillerin bir kısmı telefon onaysız bir kısmı da telefon onaylı... Bu temizlik işinden anlamadığım için iki program kurulu.. ccleaner ve wipe.
Wipe bu aralar kafayı sıyırdı. Yandex i kaldırıp kurmuştum tekrar.. şimdi görmüyor program yandexi.. Ama şu bir gerçek bilgisayarın temizliği ile alakalı da tam neresinde onu bulamadım.

bir kaç gündür kendime mail açıyordum. Farkettiğim bir şey sadece cerez vb. temizlikle alakalı.. Yani çerezlerden ziyade cache aplication falan filan dosyalarını da temizlemek gerekiyor. Bir de ccleaner le temizlik yaptınız tekrar analiz yapınca kalıntılar kalıyor bazen.. tekrar siliyorsunuz kalmıyor. Kendim için açtığım maillerin bir kısmı telefon onaysız bir kısmı da telefon onaylı... Bu temizlik işinden anlamadığım için iki program kurulu.. ccleaner ve wipe.
Wipe bu aralar kafayı sıyırdı. Yandex i kaldırıp kurmuştum tekrar.. şimdi görmüyor program yandexi.. Ama şu bir gerçek bilgisayarın temizliği ile alakalı da tam neresinde onu bulamadım.

usta kırmızı ile yazılan dosyalar ne oluyor ve nerdeler acaba... :)

usta kırmızı ile yazılan dosyalar ne oluyor ve nerdeler acaba... :)

gizli dosyaları ve sistem tarafından korunan dosyaları göster. bu dizindeki dosyaları chrome kapalıyken sil. tekrar açtığında ilk açtığın gibi olacaktır. kolay gele.

"C:\Users\xx\AppData\Local\Google\Chrome\User Data"

gizli dosyaları ve sistem tarafından korunan dosyaları göster. bu dizindeki dosyaları chrome kapalıyken sil. tekrar açtığında ilk açtığın gibi olacaktır. kolay gele.

işe yaramıyor ondada tel onayı istiyor-sanırım bir yerlerde daha kalıyor çerez vs.

ben mozilla kullanıyorum onda da varmı ...
mozillayı gizli sekmede açıyorum 2 çerez temizleme programı kullanıp ıp deyişiyorum ama yine yakalanıyorum nerde açık veriyorum acaba....

ben mozilla kullanıyorum onda da varmı ...
mozillayı gizli sekmede açıyorum 2 çerez temizleme programı kullanıp ıp deyişiyorum ama yine yakalanıyorum nerde açık veriyorum acaba....

mozillanın dosyalarını bilmiyorum. karıştırıp bulman lazım. tabi kendi dosyalarını silersen tekrar kurmak zorunda kalırsın :D

İşte tam temizlik yapan bi program var illaaki de adını bilmiyoruz bilsek bizde onaysız mail açarız :)

Browserla seri gmail açımı olduğunu düşünmüyorum.. Aksini idda eden varsa kanıtlasın ben buradayım :) 3 - 5 tane açıyorum diyecekseniz onu bizde açıyoruz :D

Sen diyorsan vardır :)

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------

işte açıyorum demekle olmuyor maalesef :)

acılıyor yani onu bil istedim hocam nabmamı bekliyorsun sana söleyince mi olucak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri