var mı? forumdaki yöntemlerin hepsini okudum bende olmadı. günde 3ten fazla açınca tel onayı istiyor.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
var mı? forumdaki yöntemlerin hepsini okudum bende olmadı. günde 3ten fazla açınca tel onayı istiyor.
bir kaç gündür kendime mail açıyordum. Farkettiğim bir şey sadece cerez vb. temizlikle alakalı.. Yani çerezlerden ziyade cache aplication falan filan dosyalarını da temizlemek gerekiyor. Bir de ccleaner le temizlik yaptınız tekrar analiz yapınca kalıntılar kalıyor bazen.. tekrar siliyorsunuz kalmıyor. Kendim için açtığım maillerin bir kısmı telefon onaysız bir kısmı da telefon onaylı... Bu temizlik işinden anlamadığım için iki program kurulu.. ccleaner ve wipe.
Wipe bu aralar kafayı sıyırdı. Yandex i kaldırıp kurmuştum tekrar.. şimdi görmüyor program yandexi.. Ama şu bir gerçek bilgisayarın temizliği ile alakalı da tam neresinde onu bulamadım.
usta kırmızı ile yazılan dosyalar ne oluyor ve nerdeler acaba...![]()
gizli dosyaları ve sistem tarafından korunan dosyaları göster. bu dizindeki dosyaları chrome kapalıyken sil. tekrar açtığında ilk açtığın gibi olacaktır. kolay gele.
"C:\Users\xx\AppData\Local\Google\Chrome\User Data"
işe yaramıyor ondada tel onayı istiyor-sanırım bir yerlerde daha kalıyor çerez vs.
gizli dosyaları ve sistem tarafından korunan dosyaları göster. bu dizindeki dosyaları chrome kapalıyken sil. tekrar açtığında ilk açtığın gibi olacaktır. kolay gele.
"C:\Users\xx\AppData\Local\Google\Chrome\User Data"
ben mozilla kullanıyorum onda da varmı ...
mozillayı gizli sekmede açıyorum 2 çerez temizleme programı kullanıp ıp deyişiyorum ama yine yakalanıyorum nerde açık veriyorum acaba....
mozillanın dosyalarını bilmiyorum. karıştırıp bulman lazım. tabi kendi dosyalarını silersen tekrar kurmak zorunda kalırsın![]()
Browserla seri gmail açımı olduğunu düşünmüyorum.. Aksini idda eden varsa kanıtlasın ben buradayım3 - 5 tane açıyorum diyecekseniz onu bizde açıyoruz
![]()
Browserla seri gmail açımı olduğunu düşünmüyorum.. Aksini idda eden varsa kanıtlasın ben buradayım3 - 5 tane açıyorum diyecekseniz onu bizde açıyoruz
![]()
günde 100 + açan var diye duydum![]()
mozilla ile günde 25 30 tane acıyorum hocam![]()
Sen diyorsan vardır
---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:33 ----------
işte açıyorum demekle olmuyor maalesef![]()
acılıyor yani onu bil istedim hocam nabmamı bekliyorsun sana söleyince mi olucak![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.