Onaysız üyelerin yetkileri mi değişti ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bir tek dedicated parası verdim hocam sen çok vermişsin ;)

konu o değilki benim bulunduğum yere pin gelmiyordu tüm adsenseleri satın aldım kanalalrım kapanıyordu kanal satın aldım.Foruma üyelik 100 tl olsa yinede olurdum herşeyi bu forumdan öğrendim çünkü

Deneme sürecinde problem oluşursa eski haline geri dönücekler.

aslında onaysızları geçtim para vermeyen foruma dahi girmemeli ne biliyoruz belki yt adminleri kol geziyor burada :) 20tl veren konu içeriklerini görebilse daha saglıklı olurdu

Forumdan kimseyi banlamaya gerek yok o zaman, aynen geri geliyorlar cunku. Daha biri dun sonradan gelen eslesen gecirme taktigi verilir diye forumda reklam yapiyodu. Forumda herkes bu isin ustasi degil, ya birileri bu tarz insanlari ekleyip dolandirilsa ne olacak?

Kullanıcı adı altındaki Onaysız Kullanıcı yazısını gördüğü halde dolandırılıyorsa söylenecek bir şey yok.

Onaysız ne oluyor ya onay mı çıktı birde. :) Çıksın çıksın foruma üyelik ne kadar zorlaşırsa o kadar iyi bizim için.

Forum Allaha emanet takılıyor zaten son 1-1,5 aydan fazladır.
Era hariç kimse forumla ilgilenmiyor.

Onaysız kullanıcıların bir mantığı kalmadı banlananlar zaten multi alarak sürekli geliyorlar.
Bunlar daha kolay gelecekler.
Biraz daha gelmeleri hızlanacak başkada birşey olmaz.

Onaysız kullanıcı yazanlardan kanal alış-verişi satış vs yapanlarda birkaçonkez düşünsün.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam neden bu sistem değiştirildi.. Tamam herkes kazansın istiyoruz ancak biliyorsunuz ki bu işi kötüye kullanıp dolandırma işine girenler var.. Para kazanmak için cüzi bir miktar ödeyerek girmeleri daha mantıklıydı. En azından onaysızlar iş öğrenecekse ve bunun için adım atıldıysa en azından post ve pm atma yetkileri olmasın.. En azından tüm forumu bu sayede okuyup işi öğrenirler

Kullanıcı adı altındaki Onaysız Kullanıcı yazısını gördüğü halde dolandırılıyorsa söylenecek bir şey yok.

Yahu herkes ona dikkat etmiyorki. Ben dahi farketmedim en basta onaysiz olduklarini, 1 mesajli bi cok uye gorunce uyelikler acildi direkt onaylaniyor artik sandim.

Bi kac saat once forumdan birine yardim ediyodum, adam 5 bin lira verip life kanal almis forumdaki eski de te fabula narraturdan. Adam bu islerden hic anlamadigindan dolayi 2 aydir odeme gelecek diye bekliyormus, halbuki life odemeyi yapmis. Yuksek ihtimalle DTF kendi hesabina aldi o odemeleri cunku adama surekli bahane uyduruyormus, yok mailde sorun oldu yok odemen incelemeye girdi gibisinden. Adamin 2000 dolar civari bi miktar parasinin ustune yatmis. Bu olay r10da olmus bu arada.

Simdi bu kadar bu isten anlamayan adam oradaki onaysiz yazisini gorur mu sence? Bari post atmalarini falanda kisitlayinda sadece okumakla yetinsinler bi sure. 1 ay sonra falan otomatik sadece yazmalarina izin verilsin. Bi sure sonrada pm ve diger ozelliklerini aktif edersiniz. Boyle her gelen yaziyor 2 ay onceki konulari hortlatiyo adamlar.

Onaysız grubu eski haline çevrildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri