onbir (11) aboneli pk açık satılık kanal

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Selamlar, evet başlığı yanlış okumadınız.

Geçen hafta 1000 abone sipariş geçtim, gönderildikten 1 saat sonra sadece 11 abone kaldı, kalanı düştü. E tabi kanal başvuruya gitmişti, 11 abone olunca incelemeden de düştü ve şartları sağlama ekranında kaldı kanal. O günden bugüne kanala abone bulamadım derken dün mail geldi pk açıldı diye, harbiden de şuan pk açık. Nasıl oluyor böyle bir şey bilmiyorum :D 11 aboneyle de kim alacak artık kanalı o da ayrı muamma :rolleyes:

zYp7rdD.jpg

1 ay içinde devre dışı kalacaktır. Ortalama 1 ay sürüyor tekrar incelemesi

Cok degisik bi bug. Bence kapanana kadar fedai kanal misali spam doldurup bitis cekmek mantikli :D

Başvurduktan sonra abone sayım ve izlenme sürem eşiğin altına düşerse ne olur?
Herkese açık izlenme saati ve abone sayısı için geçerli eşikleri geçtiğinizde kanalınızı incelemeye göndeririz. Bu nedenle abone sayınızın veya izlenme saatinizin, inceleme beklenirken eşiğin altına düşüp düşmemesi önemli değildir. Eşiğe ulaşıp YPP'ye başvurduysanız kanalınızın YPP uygunluğu bu durumda da incelenir.

Bununla birlikte YouTube, kendi takdirine bağlı olarak, etkin olmayan ve en az 6 aydır video yüklememiş ya da Topluluk gönderisi yayınlamamış olan kanallarda para kazanma özelliğini kaldırma hakkını saklı tutar.

O zaman film dizi basıp onaya gönderdikten hemen sonra silelim. :D

bende onaya gönderdim sonra aboneler düştü. dur bi kontrol ediyim hocam :D

Başvurduktan sonra abone sayım ve izlenme sürem eşiğin altına düşerse ne olur?
Herkese açık izlenme saati ve abone sayısı için geçerli eşikleri geçtiğinizde kanalınızı incelemeye göndeririz. Bu nedenle abone sayınızın veya izlenme saatinizin, inceleme beklenirken eşiğin altına düşüp düşmemesi önemli değildir. Eşiğe ulaşıp YPP'ye başvurduysanız kanalınızın YPP uygunluğu bu durumda da incelenir.

Bununla birlikte YouTube, kendi takdirine bağlı olarak, etkin olmayan ve en az 6 aydır video yüklememiş ya da Topluluk gönderisi yayınlamamış olan kanallarda para kazanma özelliğini kaldırma hakkını saklı tutar.

O zaman film dizi basıp onaya gönderdikten hemen sonra silelim. :D

o kadar basit olacağını sanmıyorum gözden kaçan oluyor bence arada :d

bende onaya gönderdim sonra aboneler düştü. dur bi kontrol ediyim hocam :D

açılır inş :d

Cok degisik bi bug. Bence kapanana kadar fedai kanal misali spam doldurup bitis cekmek mantikli :D

Yok ya satışa çıkarıcam abone tamamlayım da :d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri