Onedio, Günlük 3 milyon trafiğini geçmiş!

idriskhrmn

Kayıtlı Üye
s-3b99d77d921d8b1d185caca26044cf90177162f4.jpg

Onedio.com 'un kurucusu Kaan Kayabalı twitter'da atmış oldugu tweet ile günlük trafiğini paylaştı.

Günlük 3 MILYON ziyaretçiyi geçmişler. Çok iyi bir rakam. :cool:

uMmV0PH.png

Sosyal Medyayı çok iyi kullanıyorlar, zaten bir girdi mi insan bir daha zor çıkıyor siteden :) Ona bakayım şuna bakayım derken kendini insan testlerde buluyor :D

Neyse, tebrik ediyoruz :) Onedio'da takılıyor musunuz?

facebook sayfalarına verdikleri reklamla büyümeye başladılar dediğiniz gibi sosyal medyayı çok iyi kullanıyorlar çok fazla takılmıyorum arada facede gördüğüm reklamlarına bakıp çıkıyorum dailydeki "nedir?" kanalındaki kızıda transfer etmişler hayırlısı olsun başarıların devamını diliyoruz

Şimdi İngilizce versiyonunu yapacaklar, BuzzFeed kırması nasıl İngilizce olacak merak ettim :D

Çok arkadaşım paylaşım falan yapıyor ama bana öyle kişilik testi şeyler gereksiz geliyor. 500 yaşında ölecekmiş falan, peh

alexa da adamlar ilk 9 da yav vay be haber sitelerinin hemen altinsa helal olsun

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük net girişimlerinden biri kuşkusuz.

sahibi şirketi batırıyor ve 250 bin ile onedio projesini yapıyor ve şuan geldiği nokta çok iyi.

boredpanda klonu. bizim ülkemizde yapılanı yapmak çok tutuyor.

Neyi klonlayacagini bilmekte marifet is klonlamayla bitse herkes basarili olur

mobilden yazildi yazim hatasi olabilir

Buzfeed'in Türkiye kolu gibi düşünebiliriz, Buzfeed kapansa açılacak konu zor bulunur, ama mükemmel bir başarı gerçekten.

Adamlar bize en büyük tüyoyu veriyor aslında :) gidin tüm yurt dışı forumları siteleri takılın bir iki ay alın güzel bir fikir uygulayın diyorlar resmen..

çakma fikir, çakma site, büyük başarı..

Adamlar bize en büyük tüyoyu veriyor aslında :) gidin tüm yurt dışı forumları siteleri takılın bir iki ay alın güzel bir fikir uygulayın diyorlar resmen..
aynen öyle. bu tür sitelerin hepsinin kaynağı reddittir. redditi adam akıllı takip eden insan çok fazla yapacak içerik bulur. benim ingilizcem iyi olmadığı için takip edemiyorum.

aynen öyle. bu tür sitelerin hepsinin kaynağı reddittir. redditi adam akıllı takip eden insan çok fazla yapacak içerik bulur. benim ingilizcem iyi olmadığı için takip edemiyorum.

Pek iyi ingilizceye gerek yok :) orada yazan konu hakkında bilgi sahibi olacak kadar ingilizce olsa yeter :) gerisi yorum türk insanının dikkatini çekecek şekilde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri