(Önemli) 10k incelemesi sonrası gelen red ve istekler!!!

para kazanma başvurusu için kaç günde yanıt alınıyor 29 nisanda para kazanma başvurusu gönderdim ama yanıt gelmedi

Moral bozmak gibi olmasın ama görünen o ki, bu onay sistemi hiçbir soruna çare olmuyor, para kazanan kanal her halükarda gidiyor, çaresini bilen söylemez durumuda yok bence, baktigim sayısız kanalın para kazanması kapalı, şuan para kazanan kanal varsada şansa ayaktadır diye düşünüyorum. Fazla umudum yok ama birazda olsa düzelir inşallah

Deneme 5: Telifsiz sorunsuz günlük düzenli video atılan yaklaşık 7k abonesi olan bir kanal üzerine almanya adsense açıldı. Kanal 10k incelemeden sorunsuz geçti. Videolar yarı spam yarısı yarı özgündü. Kısa videoda uzun videoda vardı. Ortalama video süresi sanırım 15 dk civarıydı. Neyse kanal 8 gün dayandı. Bugün kapandı. Kanal günlük izlenimi 10k ile 15 k arası değişken. Kanal günlük kazancı 15 ile 25 euro arası değişkendi. Son olarak kanal yaklaşık 1 yıllıktı.

Edit: Şimdi kontrol ettim. Bağlı olduğu adsensede ban yemiş :) İşin ilginç tarafı bu adsensedeki adres isim ve ip v.s kısaca titizlikle açılmıştı :)

Son düzenleme:
Gülük 80k izlenimli dizi kanalım beklemede. Çevçeve falan bişey yok. Mayıs 1'de incelemeye alındı..

Deneme 6: Bazı kanallarıma 7 günü geçtiği halde incelemden olumlu olumsuz cevap gelmemiş. Bazısı 12 gün olmuş. Yani 12 gündür kanal inceleniyor :)

edit..gereksiz mesaj

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elimde satılık para kazanması açık kanallar mevcut bilgi almak isteyenler öm

Konu benim olduğu için bunu yazmakta özgürüm, sen gelipte benim konuma reklamını yapamassın kardeşim...
Kanal v.s satın almayın biz burda kanal kapanıyor diyoruz sen gelip kapanan kanal satıyorsun hiç olacak işmi bu.. Sizi esefle kınıyorum...

Tabiki hepsi bir şakaydı... Kanallarınız adsense bağlandıktan sonra %100 kapanmama garantiliyse alırız :)

1.sahsı deneyımım bu ısler bıtıyor
2.deneyımım arkadaslar

dun 2 adet kanal baglamaya calıstım adsenseye toplam ızlenımı 10k dan bır fazla olan farklı kategorıdekı kanalı onayladı hemen ıncelemeye almadı
dıgerı gunluk 40-90 k ızlenım alan k dan fazla organık abonelı yaklasık 6 aylık kanalı ıncelemeye aldı.
velhasıl kelam neyı ınceleyecgınızı neyden kazanacagını bılıyor engel cıkartırıyor uyuzlar.
sankı benım kanalımda cıkan reklamdan tek kazanan benım kendı kazanmıyor

1.sahsı deneyımım bu ısler bıtıyor
2.deneyımım arkadaslar

dun 2 adet kanal baglamaya calıstım adsenseye toplam ızlenımı 10k dan bır fazla olan farklı kategorıdekı kanalı onayladı hemen ıncelemeye almadı
dıgerı gunluk 40-90 k ızlenım alan k dan fazla organık abonelı yaklasık 6 aylık kanalı ıncelemeye aldı.
velhasıl kelam neyı ınceleyecgınızı neyden kazanacagını bılıyor engel cıkartırıyor uyuzlar.
sankı benım kanalımda cıkan reklamdan tek kazanan benım kendı kazanmıyor

Hemen onaylanan kanal eski miydi hocam?

Çok güzel ve faydalı bir konu olmuş. Teşekkürler. Spam bu şartlar altında gerçekten çok zor gibi görünüyor artık. Yanlız ben hala şu Vietnamlılardan şüpheleniyorum. Her ödeme zamanı face gruplarında bankadan çekilmiş tomarla paraları paylaşıp duruyorlar.. Ya üçkaat yapıyorlar yada başka bir olay var. Sanırım kendi spam networklerini filan kurmuşlar. Konuştuğum birkaç kişi o yönde bilgi vermişti ama emin olamıyorum bu adamların neler yaptığı hakkında. Fakat gördüğüm şey hala aktifler ve hiçte teslim olmuşa benzemiyorlar.. :confused::confused:

Konu benim olduğu için bunu yazmakta özgürüm, sen gelipte benim konuma reklamını yapamassın kardeşim...
Kanal v.s satın almayın biz burda kanal kapanıyor diyoruz sen gelip kapanan kanal satıyorsun hiç olacak işmi bu.. Sizi esefle kınıyorum...

Tabiki hepsi bir şakaydı... Kanallarınız adsense bağlandıktan sonra %100 kapanmama garantiliyse alırız :)

Hocam korkuttun valla:) yani garanti verebilirim kısa süreliğine ama adsense bu biliyorsunuz hiç belli olmuyor ne yapcağı :)

1 hafadır inceleniyor bu iş sıkıntı artık hard spamın sonu gibi gözülüyor
edit bi adsensem banlanmış içinde 40 avro vardı ama başvuruda bulunduğum kanal halen daha inceleniyor.
başka bir kanalımda 1 ay sonra başvur diyor

Son düzenleme:
konu sabitlendi.. bu durum ile ilgili tek konu. lütfen yeni konu açmayın arkadaşlar..

Çerçeveli videolar onay almıyor çerçevesizler alıyor bende

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri