(Önemli) 10k incelemesi sonrası gelen red ve istekler!!!

kanallar onaydan geçiyor ama para kazanmaya başlayınca 1 hafta içinde kanal kapanıyor. Dizi film çalışıpta kanalı 1 ay ayakta duran var mı, çok merak ediyorum

10-15 gün geçmeden kapanıyor. Bir türlü çözüm bulamadım.

Taktik falan sormuycam, gerçekten dizi film tarzı içerik çalışıp da 3-4 hafta durduk yere kapanma yaşamayan var mı bende çok merak ediyorum

filmde karşıma geldi

qWP3bW.png

MvLX0a.png

1 ayı dolduran yok ama 7-8 tane film kanalım 3 haftayı doldurdu,1 tanesi hariç hepsinde reklamlarda çıkıyor sorunsuz şekilde.

edit : farklı olarak yaptıgım hiçbişey yok yani taktigi nedir diye merak eden olursa boşa sormasın çünkü hiçbi fikrim yok :) eski usül devam ediyorum ben.

1 ayı dolduran yok ama 7-8 tane film kanalım 3 haftayı doldurdu,1 tanesi hariç hepsinde reklamlarda çıkıyor sorunsuz şekilde.

edit : farklı olarak yaptıgım hiçbişey yok yani taktigi nedir diye merak eden olursa boşa sormasın çünkü hiçbi fikrim yok :) eski usül devam ediyorum ben.

20 gun de benim dayandi. Sonra kapandi. Kanal 3 senelikti ve video falan eklemedim.Hicbir uyari vs. yoktu.2k abonesi ve milyonu askin izlenimi vardi.

Spam kanal oldugnu adsenseye bagladiktan sonra fark ediyorlar.

Red yiyen kanalı 30 gün beklemeden tekrar onaya gönderebileceğimiz bir yöntem var mı arkadaşlar ?

arkadaslar kanalın kapanması ıhtımalıne karsı mesela 1ındne sonra kapanırda parayıda alamazsak dıe onlem olarak vıdeoları lıste dısı yapsk nekadar dogru olur sızce?
bırde bırseyler denıyorum sacmada olsa tutarsa anlatıcam konu acıp gecen kapanmaı ıcın ıncelemdn gecen kanalın

arkadaslar kanalın kapanması ıhtımalıne karsı mesela 1ındne sonra kapanırda parayıda alamazsak dıe onlem olarak vıdeoları lıste dısı yapsk nekadar dogru olur sızce?
bırde bırseyler denıyorum sacmada olsa tutarsa anlatıcam konu acıp gecen kapanmaı ıcın ıncelemdn gecen kanalın

videoları gizliye alman kanalın kapanmamasına engel değil ne yazikki. Denenebilecek her yol denendi. Kanal kapanacaksa kurtuluş yok bundan

evet,kesinlikle var...ama bulabilmek mesele.

not : ne oldugunu sormayın bende bilmiyorum ama bizzat bana ait bi kanalda,yapıldıgına şahit oldum :)
Bende birşey sorayım :)
10k izlenme almayan kanal incelemeye sokuldu diyelim. Aradan 1 hafta geçti kanal 10k izlendi, bu şekilde hemen inceleme başlıyormu? Yoksa başka birşey yapılması gerekmi? Böyle birşeye henüz kalkışmadım :) Hep kanalların 10k geçmesini bekledim.

Bende birşey sorayım :)
10k izlenme almayan kanal incelemeye sokuldu diyelim. Aradan 1 hafta geçti kanal 10k izlendi, bu şekilde hemen inceleme başlıyormu? Yoksa başka birşey yapılması gerekmi? Böyle birşeye henüz kalkışmadım :) Hep kanalların 10k geçmesini bekledim.

bende denemedim :) ama büyük ihtimalle yani şahsi fikrim,otomatik olarak incelenip onay yada red alır...extra bişey istememesi gerek.

10K onayı geçemiyorum, riskli kategorilerde çalışıyorum ayrıca, bu nedenle de geçemiyor olabilirim.. izlenimlere ve para kazanması açık kanallara uçuk fiyatlar çekiyorlar.. ucuz izlenim veya kanal alabileceğim yer için önerisi olan veya 10k onayı için yardımcı olacaklar lütfen PM atabilir mi?

Uzun zamandır onay almayan kanallar var elimde. Bu kanalları itiraz edebileceğim bir yer yokmu?
OLXPp4.png

Onay geldikten sonra kapanma yaşıyor musunuz? Kaç gün içinde yaşıyosunuz yaşıyosanız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri