Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
hocam 2 gün önce bu 29 nisandan beri onay/red bekleyen kanalım için mail atmıştım destege dönüş bu oldu hafta sonu tekrar göndericem bilgilendiririm sizi
kaç hane para kazanıyor20 Nisanda açtığım 9 mayısta para kazanması açılan spam kanal halen açık kanalı arkadaşıma açtırmıştım 40 gündür kapanmadı yakında kapanır mı ? boş yere mi yüklüyorum ayın 11ine kadar dayanır inşAlllah![]()
kaç hane para kazanıyor
[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] halen devam ediyor .
Hocam sizce ne zaman düzelir?
![]()
çerçeveli 24 videodan 1 tanesi sağlam ve geçtibirşey deniyorum tutarsa hayırlısı deriz
![]()
derken render olarak mı ?
hayır 10k incelemeden bahsediyorum. 24 videoda çerçeveli
yabancı adsense mi deniyorsun?
slayt yaparak denediğim kanal bile onaylanmadı gerçekten yt nin kafası çok karışık bir yerinde duramadı vardır ilaki bir çözümükesinlikle öyle özgün video at,geçer yoksa geçemezsin diye bişey yok.geçen gün bi kanal geçerdim onaydan,içinde 67 tane çizgi film var.60 dan fazlası ülke engelli,eşleşenliydi.başvurdukdan sonra 1 taneside dünya engeli yedi,silindi.ve bu kanal onaylandı,hiti az ama incelemeden saglam geçti üstelik yeni tr adsense e baglı 5-6 gündür kapanmadıda...ama aynı gün başvurdugum yarı özgün vine,slayt videoları reddedildi üstelik ne telif var ne eşleşen ne başka bişey.bu inceleme ile alakalı bi standart oturtamadım ben hala kafamda.rastgele gönderiyorum,kabul ederse eder etmezse kısmet degilmiş diyorum şuan![]()
Onaydan sonra kanal kapanmasını aşan var mı ? Satmak isteyen olursa pm atsın lütfen
Bence satışlık bir şey yok. Kapatacağı kanalı yt ne yaparsan yap kapatır.Sadece önlem alabiliriz biz.Kanala biraz özen gösterilebilebilir. kapak,kanal resmi konulması bazı yorumlara cevap verilmesi belki kanal ömrünü biraz uzatabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.