(Önemli) 10k incelemesi sonrası gelen red ve istekler!!!

1 Haftadır kapanma olmadı başvuru sırasında 1 adet kapandı ama full engel vardı kanalda.İçerik atmıyorum bekletmeyi düşünüyorum 1-2 ay daha sağlam olsun

ay ortası ve ay sonunda kapanmalar oluyor ne yazikki.
Ortlama 15 ile 20 gün dayanıyor kanallar. Bende son durum bu. İçerikten içeriğe değişiyor olabilir ama bu durum

Birkaç gün önce onay gelen bazı kanallar kapanmış. Kapanma hiç durmuyor
j8Zbog.png

bende 100 bin izlenen kanallar onay almadı. 1 hafta önce başvurdum. aboneli ve izlenim alan kanallar öyle kendi halinde boşta. yeniden başvuru da kapalı. Partner denemek lazım

Birkaç gün önce onay gelen bazı kanallar kapanmış. Kapanma hiç durmuyor
j8Zbog.png

Aynen hocam 4 tane almanya adsense açtım onay aldım tek tek kanallar 2 gün dayanıyor o da kanallar eski sağlam hiç bir şey yokken bu durum can sıkıcı beklemekten başka çare yok

15-20 gündür onay/red almayan kanallar için mail atmıstım yt teama bugün 5 kanalda onaylandı. 28 Nisan-1 mayıs arası onay/red almayan kanallara bakın arkadaşlar düzelmiştir belki sizdede

ALaaQX.png

16 mayısta başvuru yollayıp onaylanan var mı arkadaşlar ?

bende 100 bin izlenen kanallar onay almadı. 1 hafta önce başvurdum. aboneli ve izlenim alan kanallar öyle kendi halinde boşta. yeniden başvuru da kapalı. Partner denemek lazım

partnere girmesi için onay alması gerekmiyor mu hocam ?

edit:Adsense den onay almadan partnere bağlıyamıyormuşuz :(

Son düzenleme:
Önceden para kazanılması açılmış kanallar ile başvurunca adsense direk onaylanıp kabul oluyordu. Bu tarz bir kac kanalımı onaylandıktan sonra bir partnere sokmustum ama 2 3 gün sonra direk spamdan kapandılar. Acaba diyorum eskiden para kazanması açılmış kanalla direk onaydan geçince, yt bunu hata sayıp yakalıyor ve kapatıyor mu? illa bi kac gün süren onayamı girmek lazım?

Hesap durumu: İnceleniyor İnceleme 19 May 2017 tarihinde başladı. Kanalınız onaylandığında sizi e-posta yoluyla bilgilendireceğiz.

bu inceleme kaç gün sürüyor ya genelde 2-3 güne cevap gelirdi 1 hafta oldu halen gelen giden yok

Arkadaşlar ayın 16 si ve sonrasında yaptığınız başvurulardan onay aldığınız kanal oldu mu?

Hesap durumu: İnceleniyor İnceleme 19 May 2017 tarihinde başladı. Kanalınız onaylandığında sizi e-posta yoluyla bilgilendireceğiz.

Son 10 gün içinde kanalı sonuçlanan var mı arkadaşlar ? Her gün baka baka kanala bir hal oldum .

Son 10 gün içinde kanalı sonuçlanan var mı arkadaşlar ? Her gün baka baka kanala bir hal oldum .
En son 26 Mayıs da başvurduklarım bu gün sonuçlandı.
27 Mayıs beklemede

Senin kanal muhtemelen buğ da kalıyor, yanlış birşeyler yapıyor olmayasın.
Mesela inceleme başladıktan sonra video başlık etiket açıklamalarla oynadığım zaman benim kanallarda buğ ya takılıyor

Bende niye böyle sorunlar olmuyor anlamıyorum :) sabah başvuru yapıyorum akşama para kazanmaya uygun bulunuyor :D

Benimde onaydan gecen kanal bir süre sonra spamdan kapanıyor Tr adsense artık iyi bezdırdı beni

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri