(Önemli) 10k incelemesi sonrası gelen red ve istekler!!!

20 Nisanda açtığım 9 mayısta para kazanması açılan spam kanal halen açık kanalı arkadaşıma açtırmıştım 40 gündür kapanmadı yakında kapanır mı ? boş yere mi yüklüyorum ayın 11ine kadar dayanır inşAlllah :)

r37MjP.png

hocam 2 gün önce bu 29 nisandan beri onay/red bekleyen kanalım için mail atmıştım destege dönüş bu oldu hafta sonu tekrar göndericem bilgilendiririm sizi

Desteğin mail adresini alma imkanım varmıdır hocam

YNP5ka.png

çerçeveli 24 videodan 1 tanesi sağlam ve geçti ;) birşey deniyorum tutarsa hayırlısı deriz :D

kesinlikle öyle özgün video at,geçer yoksa geçemezsin diye bişey yok.geçen gün bi kanal geçerdim onaydan,içinde 67 tane çizgi film var.60 dan fazlası ülke engelli,eşleşenliydi.başvurdukdan sonra 1 taneside dünya engeli yedi,silindi.ve bu kanal onaylandı,hiti az ama incelemeden saglam geçti üstelik yeni tr adsense e baglı 5-6 gündür kapanmadıda...ama aynı gün başvurdugum yarı özgün vine,slayt videoları reddedildi üstelik ne telif var ne eşleşen ne başka bişey.bu inceleme ile alakalı bi standart oturtamadım ben hala kafamda.rastgele gönderiyorum,kabul ederse eder etmezse kısmet degilmiş diyorum şuan :)

kesinlikle öyle özgün video at,geçer yoksa geçemezsin diye bişey yok.geçen gün bi kanal geçerdim onaydan,içinde 67 tane çizgi film var.60 dan fazlası ülke engelli,eşleşenliydi.başvurdukdan sonra 1 taneside dünya engeli yedi,silindi.ve bu kanal onaylandı,hiti az ama incelemeden saglam geçti üstelik yeni tr adsense e baglı 5-6 gündür kapanmadıda...ama aynı gün başvurdugum yarı özgün vine,slayt videoları reddedildi üstelik ne telif var ne eşleşen ne başka bişey.bu inceleme ile alakalı bi standart oturtamadım ben hala kafamda.rastgele gönderiyorum,kabul ederse eder etmezse kısmet degilmiş diyorum şuan :)
slayt yaparak denediğim kanal bile onaylanmadı gerçekten yt nin kafası çok karışık bir yerinde duramadı vardır ilaki bir çözümü

Son durum nedir arkadaşlar? İncelemeye alındıktan kaç gün sonra onay geliyor? Çerçeveli videolar onaydan geçiyor mu?

Onaydan sonra kanal kapanmasını aşan var mı ? Satmak isteyen olursa pm atsın lütfen

Onaydan sonra kanal kapanmasını aşan var mı ? Satmak isteyen olursa pm atsın lütfen

Bence satışlık bir şey yok. Kapatacağı kanalı yt ne yaparsan yap kapatır.Sadece önlem alabiliriz biz.Kanala biraz özen gösterilebilebilir. kapak,kanal resmi konulması bazı yorumlara cevap verilmesi belki kanal ömrünü biraz uzatabilir.

Bence satışlık bir şey yok. Kapatacağı kanalı yt ne yaparsan yap kapatır.Sadece önlem alabiliriz biz.Kanala biraz özen gösterilebilebilir. kapak,kanal resmi konulması bazı yorumlara cevap verilmesi belki kanal ömrünü biraz uzatabilir.

Hocam genelde 3 güne kapanıyor bi yöntemi var. Kanalları kapanmayanlar var . İnce bir noktası varda yakalayamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri