Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar Merhaba,
Benim ödeme işleme girmeme olayı 3. ay olarak beklemedeyim, arkadaşlar konuyla ilgili olarak forumlarda araştırmadığım konu kalmadı ve gelen maillerle ilgili önemli bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.
hocam bi sorum olacak: benim adsensimde hiç bi sorun yok bu ay ödeme işleme de girdi. fakat ben hesap numarımı değiştirmek istiyorum yani işbankasından enparaya cevirmek istiyorum adsensi. senin bilgilerine göre bi sıkıntı olur mu? işleme girmeme sorunu falan?![]()
![]()
işleme girmeyen adseniz kaç haneliydi acaba merak ettim bunun da etkisi büyük diye konuşuluyordu sanki
bir adsense hikayesi..özgün kananlı olan da banlandı,özgün web sitesi olan da.herkes bir gün banlanacak..
Adsense her zaman sakat ne yazık ki ne yaparsan yap, ne önlem alırsan al adamlar parayı cebe indirmek istedikten sonra bir şekilde yapıyor bunu. Bu yüzden mümkün olduğunca partnerlere yönelmeli.
Herkes bir gün banlanmayacak.Adsense ekibi geri dönük araştırma her zaman yapar.Eğer geçmişte aynı adsense ile illegal şeyler yaptıysan banlanman gayet normal.Biz bilmiyoruz ama telif yediğimizde telif atan şirket network belki adsense ekibine bilgi veriyor.
Adsense google sizin kazandığınız 10k 20k mı kaldı ? Ülke satın alabilecek, dünyanın en büyük borsalarında olan bir şirket.İllegal olursa tabiki kapatır hesabını.Sana vereceği ücretinde üzerine yatmıyordur, içerik sahibi kimse ona veriyordur..
Sent from my iPhone using Tapatalk
işin özü geçersiz izlnim sahtekarlık varmı yokmu ona bakıyorlar ve elbet birgün banlayacaklar.
Herkes bir gün banlanmayacak.Adsense ekibi geri dönük araştırma her zaman yapar.Eğer geçmişte aynı adsense ile illegal şeyler yaptıysan banlanman gayet normal.Biz bilmiyoruz ama telif yediğimizde telif atan şirket network belki adsense ekibine bilgi veriyor.
Adsense google sizin kazandığınız 10k 20k mı kaldı ? Ülke satın alabilecek, dünyanın en büyük borsalarında olan bir şirket.İllegal olursa tabiki kapatır hesabını.Sana vereceği ücretinde üzerine yatmıyordur, içerik sahibi kimse ona veriyordur..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bize kalmadı tabi fakat bizim gibi binlercesi var, 3k - 4k kazanan binlercesini düşün, o paralar hiç küçümsenecek bir rakamda değil.Tamamını içerik sahibine veriyorda diyemeyiz bence, milyonlarca video var her içeriğin sahibini bulup böyle bir şey yapması mümkün değil ancak büyük şirket yada kanallar için geçerli olabilir müzik plak şirketleri mesela.
Google çok zengin diye kullanıcıları sömürmez de diyemeyiz öyle bir şey söz konusu olsaydı hükümetler halktan vergi almazlardı. Korsan savunucusu değilim ama Google'da melek değil ne yazık ki. Korsanlar Google'ı ne kadar sömürüyorsa Google'da onları o kadar sömürüyordur.
Adsense e baglı kanallar spamdan kapanırsa gmaile girip o kanalları silmemiz gerekli midir ?
Geçtiğimiz ay kesinleşen xxx haneli kazanç 25 inde işleme girdi yattı. Bu ay hala işleme girmedi bağlı olan kanallar aynı. Telif vs herhangi birşey yok.
Değişiklik falan yaptın mı adres hesap gmail ?
Arkadaşlar ne olursa olsun bence sakın mail atmayın ban atabilirler bu yüzden
size tavsiyem kanallarınızı partnere taşımanız
ve beklemeniz
Hayır hocam kesinlikle hiçbirşey yapmadım. ve üç arkadaşımında böyle şuan adsensler işleme girmedi. öyle bekliyoruz umutla
---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------
Şu an işleme girmeyen adsensimdeki kanallarımı partnere taşırsam adsense ban yemez mi ? Kesin taşımalı mıyım ?
bir adsense hikayesi..özgün kananlı olan da banlandı,özgün web sitesi olan da.herkes bir gün banlanacak..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.