Önemli !!! Adsense İşleme Girmeme Hk.

• Kullanıcı Asil24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] ve [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam ?

Arkadaşlar Merhaba,

Benim ödeme işleme girmeme olayı 3. ay olarak beklemedeyim, arkadaşlar konuyla ilgili olarak forumlarda araştırmadığım konu kalmadı ve gelen maillerle ilgili önemli bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.

hocam bi sorum olacak: benim adsensimde hiç bi sorun yok bu ay ödeme işleme de girdi. fakat ben hesap numarımı değiştirmek istiyorum yani işbankasından enparaya cevirmek istiyorum adsensi. senin bilgilerine göre bi sıkıntı olur mu? işleme girmeme sorunu falan? :rolleyes: :confused:

hocam bi sorum olacak: benim adsensimde hiç bi sorun yok bu ay ödeme işleme de girdi. fakat ben hesap numarımı değiştirmek istiyorum yani işbankasından enparaya cevirmek istiyorum adsensi. senin bilgilerine göre bi sıkıntı olur mu? işleme girmeme sorunu falan? :rolleyes: :confused:

Hocam şöle söliyeyim benim hesabımda değişiklikler yaptığım ay içerisinde almıştım, ama bir sonraki ay işleme girmeme olayı oldu, mailde gördüğün gibi adamlar neler yazmış. Benim artık bir adsense daha var sorun olur diye değişmek istemiyorum.

işleme girmeyen adseniz kaç haneliydi acaba merak ettim bunun da etkisi büyük diye konuşuluyordu sanki

işleme girmeyen adseniz kaç haneliydi acaba merak ettim bunun da etkisi büyük diye konuşuluyordu sanki

Hocam haneyle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. 4 haneliydi. Ama uzun süreli adsenselerde işlememe girmeme olayı daha fazlaydı benim 6 7 yıllık

bir adsense hikayesi..özgün kananlı olan da banlandı,özgün web sitesi olan da.herkes bir gün banlanacak..

Adsense her zaman sakat ne yazık ki ne yaparsan yap, ne önlem alırsan al adamlar parayı cebe indirmek istedikten sonra bir şekilde yapıyor bunu. Bu yüzden mümkün olduğunca partnerlere yönelmeli.

Herkes bir gün banlanmayacak.Adsense ekibi geri dönük araştırma her zaman yapar.Eğer geçmişte aynı adsense ile illegal şeyler yaptıysan banlanman gayet normal.Biz bilmiyoruz ama telif yediğimizde telif atan şirket network belki adsense ekibine bilgi veriyor.

Adsense google sizin kazandığınız 10k 20k mı kaldı ? Ülke satın alabilecek, dünyanın en büyük borsalarında olan bir şirket.İllegal olursa tabiki kapatır hesabını.Sana vereceği ücretinde üzerine yatmıyordur, içerik sahibi kimse ona veriyordur..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Herkes bir gün banlanmayacak.Adsense ekibi geri dönük araştırma her zaman yapar.Eğer geçmişte aynı adsense ile illegal şeyler yaptıysan banlanman gayet normal.Biz bilmiyoruz ama telif yediğimizde telif atan şirket network belki adsense ekibine bilgi veriyor.

Adsense google sizin kazandığınız 10k 20k mı kaldı ? Ülke satın alabilecek, dünyanın en büyük borsalarında olan bir şirket.İllegal olursa tabiki kapatır hesabını.Sana vereceği ücretinde üzerine yatmıyordur, içerik sahibi kimse ona veriyordur..

Evet her türlü işlem artık adsense de takip altında 57 bin mi 47 bin mi çalışanı var.

işin özü geçersiz izlnim sahtekarlık varmı yokmu ona bakıyorlar ve elbet birgün banlayacaklar.

Bize kalmadı tabi fakat bizim gibi binlercesi var, 3k - 4k kazanan binlercesini düşün, o paralar hiç küçümsenecek bir rakamda değil. :) Tamamını içerik sahibine veriyorda diyemeyiz bence, milyonlarca video var her içeriğin sahibini bulup böyle bir şey yapması mümkün değil ancak büyük şirket yada kanallar için geçerli olabilir müzik plak şirketleri mesela.

Google çok zengin diye kullanıcıları sömürmez de diyemeyiz öyle bir şey söz konusu olsaydı hükümetler halktan vergi almazlardı. Korsan savunucusu değilim ama Google'da melek değil ne yazık ki. Korsanlar Google'ı ne kadar sömürüyorsa Google'da onları o kadar sömürüyordur.

Bize kalmadı tabi fakat bizim gibi binlercesi var, 3k - 4k kazanan binlercesini düşün, o paralar hiç küçümsenecek bir rakamda değil. :) Tamamını içerik sahibine veriyorda diyemeyiz bence, milyonlarca video var her içeriğin sahibini bulup böyle bir şey yapması mümkün değil ancak büyük şirket yada kanallar için geçerli olabilir müzik plak şirketleri mesela.

Google çok zengin diye kullanıcıları sömürmez de diyemeyiz öyle bir şey söz konusu olsaydı hükümetler halktan vergi almazlardı. Korsan savunucusu değilim ama Google'da melek değil ne yazık ki. Korsanlar Google'ı ne kadar sömürüyorsa Google'da onları o kadar sömürüyordur.

Konu hakikaten önemli bir gün herkesin başına gelebilir. Ki bu şekilde oldukça gelecekte.

Adsense e baglı kanallar spamdan kapanırsa gmaile girip o kanalları silmemiz gerekli midir ?

Geçtiğimiz ay kesinleşen xxx haneli kazanç 25 inde işleme girdi yattı. Bu ay hala işleme girmedi bağlı olan kanallar aynı. Telif vs herhangi birşey yok.

Geçtiğimiz ay kesinleşen xxx haneli kazanç 25 inde işleme girdi yattı. Bu ay hala işleme girmedi bağlı olan kanallar aynı. Telif vs herhangi birşey yok.

Değişiklik falan yaptın mı adres hesap gmail ?

---------- Spam Engelliyici 10:32 ---------- Önceki Mesaj 10:31 ----------

@Serk@nYT hocam senin açtığın konuda da 3 ay beklediğini söylemiştin, açtığının konunun tüm sayfalarını okudum senin sonucu merak ettim. Yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar ne olursa olsun bence sakın mail atmayın ban atabilirler bu yüzden
size tavsiyem kanallarınızı partnere taşımanız
ve beklemeniz

Değişiklik falan yaptın mı adres hesap gmail ?

Hayır hocam kesinlikle hiçbirşey yapmadım. ve üç arkadaşımında böyle şuan adsensler işleme girmedi. öyle bekliyoruz umutla

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

Arkadaşlar ne olursa olsun bence sakın mail atmayın ban atabilirler bu yüzden
size tavsiyem kanallarınızı partnere taşımanız
ve beklemeniz

Şu an işleme girmeyen adsensimdeki kanallarımı partnere taşırsam adsense ban yemez mi ? Kesin taşımalı mıyım ?

Hayır hocam kesinlikle hiçbirşey yapmadım. ve üç arkadaşımında böyle şuan adsensler işleme girmedi. öyle bekliyoruz umutla

---------- Spam Engelliyici 23:09 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

Şu an işleme girmeyen adsensimdeki kanallarımı partnere taşırsam adsense ban yemez mi ? Kesin taşımalı mıyım ?

Ben 3 aydır bekliyorum, hiç mail attınızmı, kanalınıza telif geldimi veya değişiklik yaptınız mı ? Üçünüzünde işleme girmeme olayı üzücü bir durum geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri