{Önemli} Artık Ünlemli Kanallar Geri Kurtarılamıyor

Hocam bunun suçla alakası yok. Saçma olabilir ama adamlar sıfır hatayla çalışma derdinde değil bence. Bir şekilde spam ı sıfırlamadan bu işten kendileri de faydalanacak optimal şekilde davranıyorlar muhtemelen. Biz de gerilla taktiği ile kazanç elde etmeye çalışıyoruz.
Bence durumun ne olduğunu anlamak önemli. Böyle bug olmaz. bu genel bir uygulama ve politika değişikliği, ama amaç bir önlem almak veya bu durumdan kazançlı çıkmak.

hocam suç diye adlandırdığım şey yani bunun spamla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Neden diye sorarsanız bir çok arkadaşımızın özgün kanallarında aynısı oldu hatta ve hatta yt nin kendi kanalı bile ünleme düşmüş. Gülelim mi ağlayalım mı bilemedim :D

Hocam bunun suçla alakası yok. Saçma olabilir ama adamlar sıfır hatayla çalışma derdinde değil bence. Bir şekilde spam ı sıfırlamadan bu işten kendileri de faydalanacak optimal şekilde davranıyorlar muhtemelen. Biz de gerilla taktiği ile kazanç elde etmeye çalışıyoruz.
Bence durumun ne olduğunu anlamak önemli. Böyle bug olmaz. bu genel bir uygulama ve politika değişikliği, ama amaç bir önlem almak veya bu durumdan kazançlı çıkmak.

benimde size demek istediğim şu yt deseki ben kanalını iptal ettim videolarıda silmiyorum bu kanal spam parayı ben alacam bunu açık açık yazsa bile kimse sesini çıkarmaz :D

sen diyorsunki kılıf uydurdular buna ne gerek var bu bariz farklı bir olay.

An itibariyle Google yeni güncelleme çıkardı, artık kurtarma epostasıyla ünlemli kanal kurtarılamıyor,

şifremi unuttumdan kurtarma epostasını giriyorsun en son şifreyi giriyorsun, en son bölümde bir mesaj yazma bölümü açılıyor, buraya mesaj yazın yetkililerimiz 3 5 saat içinde size geri dönüş yaparlar

ben mesaj kısmını doldurdum aradan 8 dakika sonra kurtarma epostasına mail geldi, hesabınızın size ait olduğunu doğrulayamadık yazıyor

cümleten herkese geçmiş olsun
Bu uyarıyı zaten verıyordu hocam yenı degıl.
Aldıgınız maıle daha once kurtarma maılı gırdınız ve kanal unleme dusunce belırledıgınız kurtarma maılını gırersenız boyle oluyor
Eger ılk aldıgınızdaki kurtarma maılı duruyorsa o maılle acabılıyorsunuz.

ÖNEMLİ
Daha önce kurtardığım kanal az önce tekrar ünleme düştü yeni kurtarma mailini açtım ama daha önce girilen kurtarma mailini girmem gerektiğini yazıyor. O maille işim bittiği için bilgileri de silmiştim

bu 1-3 saat deyipte olumlu dönüş alan var mı ?

site taktiği söyleyim
kanallarınızı açarken bi portabe firefox dan açın ve klasörü saklayın bütün kanala giriş işlemlerinizi o klasörden yapın kanal kapanırsada çerezler kayıtlı olduğu için doğrulama sorunu olmadan kanal geri açılacaktır.google da çerezlere ve ip ye bakıyor zaten

site taktiği söyleyim
kanallarınızı açarken bi portabe firefox dan açın ve klasörü saklayın bütün kanala giriş işlemlerinizi o klasörden yapın kanal kapanırsada çerezler kayıtlı olduğu için doğrulama sorunu olmadan kanal geri açılacaktır.google da çerezlere ve ip ye bakıyor zaten

işe yaramıyor hocam hesap devredışı bırakıldı mı kurtarma maili yöntemiyle açman gerekiyor. Benim Seamonkey adsense dosyarım oldugu halde giriş yapamıyorum adsense mailine kurtarma maili olmadığı için. Ama artık kurtarma maili olanlar bile açılmıyor

site taktiği söyleyim

Onun dışında şuan mevcut takılmalar için ne yapabiliriz?

daha öncede belirtmiştim,benim yt ile alakası olmayan gmail hesaplarımda yada özgün/yarı özgün kanallarımdada yaşadım bu sorunu son aylarda ama çözemedim.hesaba giremiyorum,dogrulama kodu göndericez diyorlar tamam diyorum gönderin.gönderiyorlar,giriyorum,tamam kod dogru diyor ama sonra gmail yada kanalı açacagına işte siz oldugunuzu dogrulayamadık diyip kapatıyor konuyu.2-3 aydır 5-6 hesabımda yaşadım ben bu sorunu,bu aralar kontrol etmedim ama bildigim kadarıyla hala düzelmedi onlar duruyor öyle.yani bu sorunun geçici bişey oldugunu sanmıyorum bende.

daha öncede belirtmiştim,benim yt ile alakası olmayan gmail hesaplarımda yada özgün/yarı özgün kanallarımdada yaşadım bu sorunu son aylarda ama çözemedim.hesaba giremiyorum,dogrulama kodu göndericez diyorlar tamam diyorum gönderin.gönderiyorlar,giriyorum,tamam kod dogru diyor ama sonra gmail yada kanalı açacagına işte siz oldugunuzu dogrulayamadık diyip kapatıyor konuyu.2-3 aydır 5-6 hesabımda yaşadım ben bu sorunu,bu aralar kontrol etmedim ama bildigim kadarıyla hala düzelmedi onlar duruyor öyle.yani bu sorunun geçici bişey oldugunu sanmıyorum bende.

hocam sürekli ip değişikliği,çerez temizleme mi yapıyorsunuz ?

hocam sürekli ip değişikliği,çerez temizleme mi yapıyorsunuz ?

genel olarak soruyorsan tabiki binlerce kanal oldugu için sürekli ip,çerez olayına giriyorum ama bu sorun yaşadıgım kanallardan bahsediyosan bi kanala mecbur kalmadıgım sürece giren birisi degilim hocam.sorun yaşadıgım hesaplara 3-5 ayda bi mecbur kaldıgım için girmişimdir en fazla.

genel olarak soruyorsan tabiki binlerce kanal oldugu için sürekli ip,çerez olayına giriyorum ama bu sorun yaşadıgım kanallardan bahsediyosan bi kanala mecbur kalmadıgım sürece giren birisi degilim hocam.sorun yaşadıgım hesaplara 3-5 ayda bi mecbur kaldıgım için girmişimdir en fazla.

bence youtube bunu bilerek yapıyor spam çalışanlar genelde ip değilikliği çerez temizleme gibi işlemler yaptığı için böyle bir şey çıkardı.

Benim 3 tane kanalım ünleme düştü 3 ünü de direk girip açtım

bence youtube bunu bilerek yapıyor spam çalışanlar genelde ip değilikliği çerez temizleme gibi işlemler yaptığı için böyle bir şey çıkardı.

Hocam benim bir kanalı ben ünlemden kurtarmıştım şimdi neden anlamadım tekrar ünleme düşmüş . aynı ipten tekrar deniyorum kod vs giriyorum bu sefer dogrulayamadık diye mail geliyor. kurtarma postası falan aynı hep . Buna bir çözüm bulunamadımı hala .. benim kendi kanalım sonucta bütün bilgileri var ama giremiyorum bu nasıl bir şey

ben sürekli ip çerez değiştirmiyorum özgün içerikli bir kanalım portable tarayıcıda 1 yıldır açık olmasına rağmen ünlemden çıkaramadım.

ben sürekli ip çerez değiştirmiyorum özgün içerikli bir kanalım portable tarayıcıda 1 yıldır açık olmasına rağmen ünlemden çıkaramadım.

Hocam benim bir kanalı ben ünlemden kurtarmıştım şimdi neden anlamadım tekrar ünleme düşmüş . aynı ipten tekrar deniyorum kod vs giriyorum bu sefer dogrulayamadık diye mail geliyor. kurtarma postası falan aynı hep . Buna bir çözüm bulunamadımı hala .. benim kendi kanalım sonucta bütün bilgileri var ama giremiyorum bu nasıl bir şey

benim aklıma ilk gelen bu oldu.Haklısınız

Sabah 9 gibi ünleme düşen kanalımın açılması için başvuru yapmıştım. Az evvel cevap geldi, kanalım açılmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri